Broj poruka : 44 Datum upisa : 2010-06-21 Godina : 30 Lokacija : Pozarevac Raspoloženje : Peace is a lie there is only passion
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 30 Dec 2012 - 15:23
Smatram da netrebaju da se mesaju dve igre bez obzira na ekipu koja je pravi i slicnosti sa stalkerom. Pratim redovno taj dev-diary, igleda odlicno igra.
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 934 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 30 Dec 2012 - 17:44
Jako dobro izgleda, ali osvetljenje je očajno za današnje standarde.Jako malo je unapređeno u odnosu na Call of Pripyat pa čak i Shadow of Chernobyl.Kako je moguće da lišće pravi tako oštre i intenzivne senke...Valjda će to ispraviti.
flexerca Administrator
Broj poruka : 325 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 39 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 30 Dec 2012 - 18:32
Ima još nekih novijih slika, i ja pratim sve redovno pa da podjelim
Broj poruka : 157 Datum upisa : 2011-01-15 Godina : 23 Lokacija : Vrsac Raspoloženje : "I was playing in the beginning, now mood all changed."
Pa ovi ljudi sigurno nešto i rade, i svako malo objave ponešto, a ne kao oni iz LA, što samo nekim pričicama zamajavaju ljude. Nadam se da još neko registrovao osim mene za Survarium Alpha Test.
StalkerSumadinac Experienced
Broj poruka : 173 Datum upisa : 2013-02-20 Godina : 36 Lokacija : ZonaSumadija Raspoloženje : Brz na okidacu...
Ja bih se prijavio ali imam slabu grafu za Survarium a sigurno je necu skorije kupiti.Verujem da će igra biti poprilično zahtevna sudeći po prvim skreenshotovima i par videa koja sam gledao.
flexerca Administrator
Broj poruka : 325 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 39 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.