|
Author | Message |
---|
Red Schuhart Novice
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2011-03-09 Godina : 40 Lokacija : Dubrovnik, Hrvatska Raspoloženje : Jebeno
| Subject: Pozdrav drugovi Wed 9 Mar 2011 - 12:15 | |
| Evo jedno novo lice na forumu, ali ne i u svijetu Stalker mitologije.
Vec neko vrijeme trazim dobro mjesto o svemu vezanom za ovu tematiku i kad sam vec pomislio odustati naletio sam na ovaj forum, koji je k tome i balkanski pa se osjecam domace (mada bih volio dijeliti iskustva i sa stranim ljubiteljima Stalkera ali sto je tu je).
Zakacio sam se na film Stalker jos u studentskim danima, a nekoliko godina iza odusevio sam se prvim dijelom igre. Nakon odigranih sva 3 dijela (nedovoljno ih je, a umrijet cu cekajuci 2012 za stalker dvicu), rado sam procitao i novelu od koje je sve pocelo, Roadside picnic. Itekako preporucam.
Na avataru sam ja, uzadnje smo poceli malo sa foto sessionima na temu stalkera, pa cu i to uploadat i pokazat na forumu, a napisao sam i humoristicni clanak o Stalker mythosu za popularni americki site Cracked: clanak (linkam ovdje, ali ako ima neko primjerenije mjesto da se eventualno raspravlja o tome, uputite me) Nickname je u cast jedinstvenog stalkera koji je ipak prvi dosao do wish grantera, nadam se da ce netko znati o cemu je rijec.
Veselim se druzenju s vama, lijep pozdrav
Red. |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 9 Mar 2011 - 20:49 | |
| Raduje me što sad imamo i jednog dubrovčanina u društvu.Dobrodošao Stalkeru! |
|
| |
CRO White Wolf Experienced
Broj poruka : 196 Datum upisa : 2010-09-27 Godina : 29 Lokacija : Split,Hrvatska(Croatia) Raspoloženje : copypaste
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 9 Mar 2011 - 20:59 | |
| Dobrodošao,osim S.T.A.R.C.A. i mene,ti si jedini hrvat ovdje |
|
| |
Red Schuhart Novice
Broj poruka : 34 Datum upisa : 2011-03-09 Godina : 40 Lokacija : Dubrovnik, Hrvatska Raspoloženje : Jebeno
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Thu 10 Mar 2011 - 16:59 | |
| Hvala na dobrodoslici stalkeri! Znaci Hrvati su rijetka vrsta u Zoni? Moramo to nekako popraviti |
|
| |
CRO White Wolf Experienced
Broj poruka : 196 Datum upisa : 2010-09-27 Godina : 29 Lokacija : Split,Hrvatska(Croatia) Raspoloženje : copypaste
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Thu 10 Mar 2011 - 18:16 | |
| Slazem se.Ima jedan gogy iz splita,registrira se ovdje,ali nije aktivan,on je vise od onih koje briga za kompjutere kad dodju u sesnaestu/sedamnaestu godinu. |
|
| |
Red Schuhart Novice
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Thu 10 Mar 2011 - 18:50 | |
| Neznam do cega je, ali zaista se cini da se samo manji dio ljudi navuce na Zonu. Nekolicini svojih prijatelja sam, naravno, gurao stalker igre pod nos, ali nitko nije zagrizao dublje. Prosto mi je nevjerovatno da ih ne uvuce atmosfera ove igre, ja sam nakon prve minute jednostavno ostao paf! I to sam igrao na prastarom laptopu na kojem je trebalo doslovno 5 minuta loadanja izmedu lokacija, o trzanju da i ne govorimo. Ali vrijedilo je svake sekunde. |
|
| |
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Thu 10 Mar 2011 - 20:43 | |
| Dobrodosao stalkeru.Ne znam sta da ti kazem nego da se dobro zabavis i dobru saradnju na forumu . |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Sat 12 Mar 2011 - 15:03 | |
| Dobrodosao!
Ni meni nije jasno kako neko moze da ostane ravnodusan igrajuci stalker! |
|
| |
Red Schuhart Novice
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Sat 12 Mar 2011 - 15:28 | |
| Hvala svima.
Ne samo igre, meni je cjelokupna stalker mitologija fascinantna i privlacna. Mogu shvatiti da nekome nije 'sjeo' film jer traje preko 3 sata i spor je, misaon, filozofski isl, ali novela je vrhunska! Takoder bih bio presretan da izdaju na engleskom stalker knjige i stripove, koji su jos uvijek ekskluzivno na ruskom jeziku.
Kakvi ste vi sa ovim stvarima? Volio bih popricati s vama o tome, da pokrenemo drugu temu? |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Sat 12 Mar 2011 - 16:13 | |
| @Red Schuhart Smo ti otvori temu o tome, nema problema.Verujem da si tu tematiku pratio i da je bolje poznaješ od većine ovde. Ja imam par tih knjiga u .pdf formatu ali nisam stigao da ih pročitam.Ne stižem nikako a i sad da me ubiješ ako znam gde sam to ostavio. |
|
| |
quicksilver Osnivač
Broj poruka : 356 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 32 Lokacija : Subotica, Vojvodina, Srbija Raspoloženje : .ltx .dds
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 16 Mar 2011 - 9:03 | |
| Dobrodošao, Red Schuhart. |
|
| |
Red Schuhart Novice
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 16 Mar 2011 - 11:13 | |
| Zahvaljujem. Jos ako netko moze uletiti sa kakvim odgovorom na moje teme (poglavito za stalker film). bilo bi lijepo |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
Broj poruka : 103 Datum upisa : 2011-01-31 Lokacija : Flatrth
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 16 Mar 2011 - 13:09 | |
| Welcome to the Zone! - CRO White Wolf wrote:
- Dobrodošao,osim S.T.A.R.C.A. i mene,ti si jedini hrvat ovdje
Ne, ja sam Bosanac, geografski gledano. Sto se tice nacije, tu sam sve po malo. Cak i Eskim |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 16 Mar 2011 - 13:24 | |
| - S.T.A.R.A.C. wrote:
- Welcome to the Zone!
- CRO White Wolf wrote:
- Dobrodošao,osim S.T.A.R.C.A. i mene,ti si jedini hrvat ovdje
Ne, ja sam Bosanac, geografski gledano.
Sto se tice nacije, tu sam sve po malo.
Cak i Eskim
Iamo Eskime, imamo Kosmonaute...sta je sledece?!XD |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
Broj poruka : 103 Datum upisa : 2011-01-31 Lokacija : Flatrth
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Wed 16 Mar 2011 - 13:39 | |
| Jbg, ovo je Zona |
|
| |
marko84 Experienced
Broj poruka : 106 Datum upisa : 2011-12-08 Lokacija : Prijepolje,Srbija Raspoloženje : Nema bolje igrice od stalkera
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Mon 12 Dec 2011 - 12:10 | |
| Dobro dosao kolega stalker , ali ima li neko da je naveo fakciju bandit samo pitam iz radoznalosti. |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Mon 12 Dec 2011 - 14:05 | |
| - marko84 wrote:
- Dobro dosao kolega stalker , ali ima li neko da je naveo fakciju bandit samo pitam iz radoznalosti.
Ima jedan ako se ne varam.Ne znam ko je taj ali mislim da ima. |
|
| |
marko84 Experienced
Broj poruka : 106 Datum upisa : 2011-12-08 Lokacija : Prijepolje,Srbija Raspoloženje : Nema bolje igrice od stalkera
| Subject: Re: Pozdrav drugovi Mon 12 Dec 2011 - 14:48 | |
| Dobro hvala. Akako se pravi tema. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Pozdrav drugovi | |
| |
|
| |
|