| S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |
|
Author | Message |
---|
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 3 Apr 2013 - 20:34 | |
|
Last edited by sadd on Mon 21 Apr 2014 - 19:07; edited 1 time in total |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Mon 21 Apr 2014 - 19:07 | |
| Pošto je ova tema malo zapuštena a i več bi bio red, da se do kraja (na č,ć,ž,š,đ slova) odradi prijevod za CoP igru - pozivam sve članove BalkanZone da se prihvatimo ovog nedovršenog posla i dokrajčimo to več jednom... Evo i linkova: - Dropbox: - S.T.A.L.K.E.R. CoP - Prijevod - OneDrive: - S.T.A.L.K.E.R. CoP - Prijevod U folderu "Prijevod-CoP sa č,ć,ž,š,đ slovom(napola-urađen)" stoje fajlovi u kojima sam zamjenio nekoliko slova(rečenice), ali nije još gotovo a i treba da to uradi netko koji dobro obvladuje ovaj jezik, da bi sve bilo kako mora Oni koji bi htijeli da pomognu a imaju Dropbox nalog, neka se mi jave, da im na mail šaljem poziv za "deljeni folder: Dropbox: - S.T.A.L.K.E.R. CoP - Prijevod" Ako još šta treba - javite mi i unaprijed hvala |
|
| |
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Fri 4 Nov 2016 - 18:32 | |
| Pozivam sve članove BalkanZone koji imaju želje i vremena da testiraju prevod za osnovni CoP, dakle, čisti CoP, patchiran na 1602 (bez ikakvih modova). Prevod je ispravljen, dodane su kvačice na č, ć, đ, ž, š te su prevedene sve neprevedene rečenice/dijalozi/opisi. Svi koji bi željeli učestvovati neka mi se jave na pm. Ono što je potrebno jeste samo da se pazi da li su dodane sve kvačice gdje treba te da li je ostalo još neka rečenica/dijalog/opis nepreveden, gdje se pronađe greška potrebno je samo opaliti screenshot i poslati meni. Malo se podsjetite kako je igrati CoP a ujedno ćete i pomoći da zaokružimo prevod za sva 3 stalkera. Hajte ljudi da i ovo privedemo kraju, stvarno bi bilo vrijeme |
|
| |
srkicom Experienced
Broj poruka : 68 Datum upisa : 2011-01-31 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 14 Dec 2016 - 18:31 | |
| Ja bi mogao testirati prevod, sad bas planiram da krenem da ponovo igram CoP. Ali igracu ga sa modom Carry 1500, povecava nosivost na 1500kg. Koliko se taj mod razlikuje od onog starog prevoda? |
|
| |
lukash351 Experienced
Broj poruka : 58 Datum upisa : 2016-09-20 Lokacija : Chernobyl
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 14 Dec 2016 - 19:03 | |
| - srkicom wrote:
- Ja bi mogao testirati prevod, sad bas planiram da krenem da ponovo igram CoP. Ali igracu ga sa modom Carry 1500, povecava nosivost na 1500kg. Koliko se taj mod razlikuje od onog starog prevoda?
nebi trebalo da pravi problem ako samo povecava nosivost |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 14 Dec 2016 - 20:06 | |
| - srkicom wrote:
- Ja bi mogao testirati prevod, sad bas planiram da krenem da ponovo igram CoP. Ali igracu ga sa modom Carry 1500, povecava nosivost na 1500kg. Koliko se taj mod razlikuje od onog starog prevoda?
Okači negdje configs folder tog moda da vidim ako je i tekst izmijenjen pored nosivosti, jer mod može da sadrži i neke dodate elemente... |
|
| |
srkicom Experienced
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 14 Dec 2016 - 20:43 | |
| Evo, valjda sam uspeo okaciti.
https://ufile.io/92965
Ustvari evo ovaj ceo folder
https://ufile.io/de8a4 |
|
| |
lukash351 Experienced
Broj poruka : 58 Datum upisa : 2016-09-20 Lokacija : Chernobyl
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 14 Dec 2016 - 22:54 | |
| srkicom@ Ma da... Mozes da cepas brate! Ako bude bilo problema javi ali ne verujem. |
|
| |
srkicom Experienced
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Thu 15 Dec 2016 - 0:47 | |
| Јел има тај превод који треба тестирти?
|
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Thu 15 Dec 2016 - 2:29 | |
| - srkicom wrote:
- Јел има тај превод који треба тестирти?
Sve je ok - možeš da igraš bez straha A za prevod pitaj Flexercu |
|
| |
Kostov Experienced
Broj poruka : 108 Datum upisa : 2019-08-06
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Wed 7 Jun 2023 - 19:17 | |
| |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat | |
| |