| Da li neko moze da mi preporuci mod..? | |
|
Author | Message |
---|
faxxy Novice
Broj poruka : 29 Datum upisa : 2012-07-04 Godina : 26
| Subject: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 0:28 | |
| Posto SGM 2.2 mi izgleda baguje igricu. Pise mi X-Ray engine 1.6 has stopped working, a bez SGM-a nije tako.
Neki mod za SoC ili CS, ili pak CoP. a evo one koje sam vec igrao Ranije verzije SGM-a; Total Factional Warfare za CS Complete modove za CS i CoP.
|
|
| |
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 0:41 | |
| Za SoC Priboi story, Secret Path |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 0:57 | |
| Oblivion Lost mod, RMA mod, Narodna Soljanka... te znam za SoC da su dobri. |
|
| |
faxxy Novice
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 11:26 | |
| @PoWeR taj Secret Path, kakav je on, i daj link @MarkedOne8 taj RMA? Kakav je? |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 13:47 | |
| Dobar je RMA.Vraća neke stare mape i misije.To je otprilike SoC kakav je trebao da izađe bez isečenog sadržaja.Dobar mod. |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 14:37 | |
| - faxxy wrote:
- @MarkedOne8 taj RMA? Kakav je?
Bolje ti je da sacekas Lost Alpha Evo secret path 2 http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1824790 |
|
| |
faxxy Novice
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 14:50 | |
| A Lost Alpha, sta ima on? D: |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 10 Jul 2012 - 17:14 | |
| - PoWeR wrote:
- faxxy wrote:
- @MarkedOne8 taj RMA? Kakav je?
Bolje ti je da sacekas Lost Alpha
Nisi dobro informisan.Rad na LostAlpha modu je odložen do daljnjeg.Dakle, možda faxxy i ne bude faxxy kad taj mod izađe i ako izađe. |
|
| |
Sunday Experienced
Broj poruka : 74 Datum upisa : 2010-03-24
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Wed 11 Jul 2012 - 17:16 | |
| - faxxy wrote:
- Posto SGM 2.2 mi izgleda baguje igricu. Pise mi X-Ray engine 1.6 has stopped working, a bez SGM-a nije tako.
Neki mod za SoC ili CS, ili pak CoP. a evo one koje sam vec igrao Ranije verzije SGM-a; Total Factional Warfare za CS Complete modove za CS i CoP.
I kod mene je,na žalost,SGM2.2 bio neigriv na mapi Zaton (i na najnižim podešavanjima),dok je na Cordon&Swamp išao bez problema!?Probao sam i 2.1,isto.Tako da ti preporučujem Geonezis Addon for SGM 1.7 http://sigerous.ru/forum/107-2840-1.Igram već 20+ dana i prezadovoljan sam.Na tom linku ima sve što je potrebno. |
|
| |
oblakoder Veteran
Broj poruka : 212 Datum upisa : 2011-02-03 Godina : 50 Lokacija : Београд
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 18 Sep 2012 - 10:07 | |
| Лост алфа можеш да остариш чекајући. (Не липши магарче до зелене Прибои траве). Превише грандиозан пројекат, превише измаркетингован... Надам се да ће се нешто од пројекта ипак искористити. |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Wed 10 Oct 2012 - 15:23 | |
| Imali neki mod koji napravi atmosferu tamnijim.mracnijim? |
|
| |
Macan Novice
Broj poruka : 44 Datum upisa : 2010-06-21 Godina : 36 Lokacija : Pozarevac Raspoloženje : Peace is a lie there is only passion
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Wed 10 Oct 2012 - 16:26 | |
| - PoWeR wrote:
- Imali neki mod koji napravi atmosferu tamnijim.mracnijim?
Batice jedini dobar mod po nemi je za CoP, Complete, a bolji od njega je Misery. Sacekaj da izadje Misery 2.0 za koj dan i skini ga. |
|
| |
wrc Zombie
Broj poruka : 2 Datum upisa : 2012-11-22 Lokacija : Beograd, Srbija
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Sun 2 Dec 2012 - 0:28 | |
| Mislim da će najbolji modovi biti Redux 2.0 i Smrter 0.45 kad se završe jer će oba biti savršena kompilacija dodatih mapa, oružja, odela itd. Igrao sam Misery prethodnih dana i odličan je stvarno, ali se ipak sve na kraju svede na malo bolje ispeglanu vanila verziju, čak i opcija da imaš kompanjone ne radi jer se likovi totalno pogube kad treba da te prate a i igra zna da krašuje kad ih "otpustiš". Inače, ono što mi se najviše svidelo od svih modova je reakcija botova u The Warmongers modu za CS jer reaguju na mutante sa poprilične razdaljine dok u većini modova stoje ko kipovi pa se dešava da se ja i mutant jurimo oko bota ko oko drveta. Šteta što se uvek zaglavim u onoj močvari jer mod odjednom u nekom trenutku krene konstantno da krašuje i onda jbg. |
|
| |
Metro2033zona Experienced
Broj poruka : 77 Datum upisa : 2013-05-18 Godina : 32
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Fri 24 May 2013 - 21:31 | |
| Jel ima neki mod za COP za povecavanje nosivosti odjela, i za nova oruzja i tako to... |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Fri 24 May 2013 - 22:04 | |
| Ако питаш за КОП модове уверен сам да је овај тренутно најбољи:
http://ap-pro.ru/forum/36-3805-1
Али нема превод и има да се изгубиш у многобројним задацима и тонама текста на руском. Мада, на крају крајева имаш видео пролазе, па ако си вољан... Ја сам отпочео мод и баталио јер ме мрзело да се бакћем, али мод је силан, видим колику прашину диже по руским форумима.
Промена носивости у КОП ти је слично/исто ко у Сенци Чернобила:
отвориш gamedata\config\creatures\actor.ltx мењаш: "max_item_mass = 35 ;???.0" на "max_item_mass = 35 ;???.0" и "max_walk_weight = 60" на "max_walk_weight = ???". Затим: gamedata\config\system.ltx мењаш max_weight на ???. |
|
| |
Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 18 Jun 2013 - 13:38 | |
| Pozz..da li neko moze da mi preporuci neki dobar mod sa novom pricom za CoP (SGM,Secret Path igrao) |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 18 Jun 2013 - 17:09 | |
| Сигурно добар мод, напопуларнији ЗОВ мод код Руса, у задњих пар месеци : http://ap-pro.ru/forum/36-3805-1 Ово сам почео и није лоше има потпуно нову мапу на којој се одиграва нова радња: http://ap-pro.ru/forum/36-4106-1 Ово не знам појма, ал ко рапидно стиче популарност: http://ap-pro.ru/forum/36-8307-1 |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 18 Jun 2013 - 17:16 | |
| Сад видим има и неки нови мод ГЛАДИЈАТОР, ево ти овде најкомплетнији сајт и најозбиљнији, ту имаш да пратиш све нове релевантне модове за све три Сталкер игре, ако постигнеш да пратиш шта све ново избацују... Одељак за ЗОВ модове: http://ap-pro.ru/forum/36 ---------------------------------------------------- Ја се руководим логиком да сваки мод који има више од 30 страница коментара вреди пробати. |
|
| |
Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 18 Jun 2013 - 19:33 | |
| Hvala ti za ovo .. mislio sam Gladiatora ali mi se nije svidelo sto nije bilo preko torenta.. pa mi se nije cekalo..a video sam tamo da ima da se koriste tenkovi i izgleda avioni.. Videcu i ovaj sto kazes sa novom mapom..hvala ti .. Upravo sam instalirao Smerti Voperki i odlican je...nema novih mapa ali je nova prica i likovi..uopste ne koci..samo sto u inventaru predmeti su mi skroz nesto drugo..verovatno znas na sta mislim..kako da to popravim.. Kad sam skinuo ovaj mod dobio sam i patch 1 i ubacio ga i nasao sam neki patch 3 na tom forumu i njega ubacio..da li sam sad pogresio sto nisam pre patch-a 3 ubacio taj neki 2 ..ili mi je to do kompa.. Hvala unapred.. |
|
| |
Strelok93 Experienced
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Thu 27 Jun 2013 - 23:55 | |
| Daj ljudi ima li neko resenje za ovo !!!
|
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Fri 28 Jun 2013 - 13:26 | |
| - Strelok93 wrote:
- Hvala ti za ovo .. mislio sam Gladiatora ali mi se nije svidelo sto nije bilo preko torenta.. pa mi se nije cekalo..a video sam tamo da ima da se koriste tenkovi i izgleda avioni..
Videcu i ovaj sto kazes sa novom mapom..hvala ti .. Upravo sam instalirao Smerti Voperki i odlican je...nema novih mapa ali je nova prica i likovi..uopste ne koci..samo sto u inventaru predmeti su mi skroz nesto drugo..verovatno znas na sta mislim..kako da to popravim.. Kad sam skinuo ovaj mod dobio sam i patch 1 i ubacio ga i nasao sam neki patch 3 na tom forumu i njega ubacio..da li sam sad pogresio sto nisam pre patch-a 3 ubacio taj neki 2 ..ili mi je to do kompa.. Hvala unapred.. Није то неки голем проблем. За сваку инсталацију модова имаш пар простих правила. - Обезбедиш апдејт за игру који мод захтева. - Преправиш фсгаме.лтх и усер.лтх, како модер захтева. - Истовариш гамедата где треба. - Замениш неки .длл фајл, ако треба. - Стављаш закрпе мода по реду, али при томе: водиш рачуна да ли модери траже да се неки фајлови, или кофери (фолдери) УКЛОНЕ (није чест случај...). Ето, то је то. Ако побркаш лончиће, ствар проста, гамедата у ђубре и ајмо Јово наново, до коначне победе! Са инсталацијама умеде и другачије да се искундачи... Али и за то има решење, вхоле СТАЛКЕР испочетка... Буенос СТАЛКЕРИНГ! |
|
| |
DAX1993 Experienced
Broj poruka : 87 Datum upisa : 2012-04-23 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac Raspoloženje : iz 1 u X
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Tue 6 Aug 2013 - 15:59 | |
| Moze li neko da mi preporuci neki mod, tj neku kompilaciju novih oruzja koje bih mogao da ubacim u Clear Sky, sad sam krenuo ponovo da igram pa bih malo da promenim naoruzanje |
|
| |
Freedom Novice
Broj poruka : 47 Datum upisa : 2010-11-09
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Thu 22 Aug 2013 - 23:27 | |
| Сигурно добар мод, напопуларнији ЗОВ мод код Руса, у задњих пар месеци : http://ap-pro.ru/forum/36-3805-1 |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Thu 22 Aug 2013 - 23:32 | |
| Pozdrav dali mi mozes pomoci ili ako mi neko drugi moze pomoci imam problem igra mi puca zbog ovoga:FATAL ERROR [error]Expression : !phrase_dialog->m_PhraseVector.empty() [error]Function : CPhraseDialog::SayPhrase [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrGame\PhraseDialog.cpp [error]Line : 146 [error]Description : No available phrase to say, dialog[zat_a2_stalker_faraon_suget_quest_5_dialog_2]
stack trace: inae u pitanju je(STALKER CoP mod Смерти вопреки) hvala |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Thu 22 Aug 2013 - 23:38 | |
| Izvinjavam se nisam naveo kome se obracam prevashodno molba je upucena Oblakoderu
|
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Fri 23 Aug 2013 - 8:11 | |
| Ja glasam za Priboi story. |
|
| |
Metro2033zona Experienced
Broj poruka : 77 Datum upisa : 2013-05-18 Godina : 32
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Wed 30 Apr 2014 - 13:16 | |
| Jel moze neko da preporuci po jedan dobar mod za sva tri dijela, trenutno sam na CoP-u pokusavam way of pripyat instalirat al nece da mi ga pokrene iz nekog razloga, misery sam presao, premocan je, hvala |
|
| |
Sunday Experienced
Broj poruka : 74 Datum upisa : 2010-03-24
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? Thu 1 May 2014 - 17:15 | |
| Pa imaš toga već poprilično na ovoj temi,Oblakoder je objašnjavao dosta modova. Od mene preporuke su SS za SoC;za CoP Sigerous Mod 1.7 (ne sećam se tačno dal' sam igrao 1.7 or 1.8,verzije 2.0+ su mi pucale na kompu) with Geonezis Addon.Oba su fenomenalna.O SS je već dosta rečeno,SGM 1.7 with Geonezis Add daje ogromnu gomilu sjajnih side zadataka,a za rešavanje određenih potrebno je ostati u Zoni po završetku glavnog.Ma ludilo je ovaj mod,sad mi se opet igra. Za CS sam igrao nešto što daje uglavnom kozmetičke izmene (npr. vreća za spavanje,drugačiji izgled ikona,neki novi artefakti...),neko je to ovde preporučio,fajl je oko 200MB.Zadovoljan sam i tim modom. edit:Sad sam proverio,u pitanju je 1.7SGM sa GeonezisAdd http://sigerous.ru/forum/12. Za CS sam koristio takođe SGM sa gornjeg linka,a sad ću da probam OGSM http://ogsmod.ru/ koji sam već igrao za SoC i zadovoljan sam njime. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Da li neko moze da mi preporuci mod..? | |
| |
|
| |
| Da li neko moze da mi preporuci mod..? | |
|