|
Author | Message |
---|
urlich Novice
Broj poruka : 29 Datum upisa : 2011-01-17 Godina : 56 Lokacija : Podravina / Hrvatska Raspoloženje : Uvjek spreman za Staropramen..
| Subject: S.T.R. Secret Trails Fri 15 Apr 2011 - 18:44 | |
| Dali je tko isprobao S.T.R. Secret Trails http://www.filestube.com/97iel3sFAMXBmdnlVq6det/S-T-R-Secret-Trails-2.html http://rapidfreak.com/stalker+-+secret+trails+2+2011-full-rapidshare-download.htm http://www.fileserveforum.org/f12/%5Bso%5D-stalker-secret-trails-2-2011-a-151462/ |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Fri 15 Apr 2011 - 20:14 | |
| Probao sam prvu verziju i nije bila ovolika, znatno manja.Nisam je dugo igrao i nemogu se setiti tačno o čemu se tu radi.Nešto slično kao Zov Monolita.Radnja se dešava nakon kraja prvog dela i to na teritoriji NPP.Šta je cilj i o čemu se tu tačno radi nemam pojma.Valjda je fora da se vratiš do Bara ali sad su prelazi nevidiljivi, tajni, a moraš da provali gde su , odnosno da pronađeš informaciju o lokacijama prelaza. Probaću ovaj mada mi je peč na 1.005 a ovo je rađeno za 1.004.Moguće da ima dodatak da se može igrati i na 1.0005. Ovde je originalna strana Sajt Ovo je strana na AMK forumu: Тайные Тропы 2 |
|
| |
urlich Novice
Broj poruka : 29 Datum upisa : 2011-01-17 Godina : 56 Lokacija : Podravina / Hrvatska Raspoloženje : Uvjek spreman za Staropramen..
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Fri 15 Apr 2011 - 20:26 | |
| - purke62 wrote:
- Probao sam prvu verziju i nije bila ovolika, znatno manja.Nisam je dugo igrao i nemogu se setiti tačno o čemu se tu radi.Nešto slično kao Zov Monolita.Radnja se dešava nakon kraja prvog dela i to na teritoriji NPP.Šta je cilj i o čemu se tu tačno radi nemam pojma.Valjda je fora da se vratiš do Bara ali sad su prelazi nevidiljivi, tajni, a moraš da provali gde su , odnosno da pronađeš informaciju o lokacijama prelaza.
Probaću ovaj mada mi je peč na 1.005 a ovo je rađeno za 1.004.Moguće da ima dodatak da se može igrati i na 1.0005. Ovde je originalna strana Sajt Ovo je strana na AMK forumu: Тайные Тропы 2 Hvala na odgovoru.. Skidam to pa bude vidjeo što je i kak izgleda. Čini mi se zanimljivo. |
|
| |
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sat 16 Apr 2011 - 12:04 | |
| Sinoć sam skinuo ovaj mod sa AMK foruma.Veličina je 770mb u 7z formatu ,raspakovano je 2.23gb.Sad mi nije jasno ovo što si dao linkove, to je za sva tri linka različito.Jedan je 3gb, drugi 3.48gb a treći 3.25gb.Bojim se da su to neki fake linkovi ili je zbog drugačijeg pakovanja različita vličina.Jedan je u .iso formatu a druga dva su u .rar.Jeste da .7z ima naj veću kompresiju ali opet mi je veličina čudna jer prelazi prilično veličinu raspakovanog moda. Kako god bilo , ja vam preporučujem druge linkove, zvanične. narod.ru fayloobmennik.net Torrenti: unionpeer.org(bez registracije)rutracker.orgstalker-torrent.orgua-torrent.com Instalacija: Installation Procedure: S.T.A.L.K.E.R. "Shadow of Chernobyl ", patched up v1.0004 + gamedata from the archive already includes everything you need. Fiks:"Фикс_v0.2 от 23.02.2011 (12:00)" (ставить обязательно!) - Spoiler:
Фикс_v0.2 (вставляем немного "мозгов" Захару, чтобы не тупил (спасибо Миличу за отлов этого косячка), так же вправляем немного мозги Васильеву, который в Лесу, кроме этого ещё кое-какие правки дальше по сюжету. Поправлены возможные вылеты на полной динамике в Лесу из-за контролёров. Подкорректирована атака Бара Долговцами. Мэрвин в автобусе поправлен. Поправлена возможность сохранений при сопровождении Клыка в Припяти (это с началом новой игры только). Также поправлены тексты на предмет опечаток и некоторых ошибок. http://rghost.ru/4498840 Скопировать содержимое папки gamedata из Фикса в свою папку gamedata с заменой файлов. Новая игра не нужна. Все предыдущие правки включены.
Fiks_v0.2 (dodaje malo "mozga" Zaharu, ne tupi (hvala Milicu za "ulov" ove greške), samo smanje malo "mozak" Vasiljevu, koji je u šumi, uz još nekoliko promena za dalje delove. Fiksirani mogući bagovi na punoj Dinamici u šumi zbog kontrolera. Ispravljen napada Djutijevaca na Bari. Mervin autobus fiksiran. Fiksna mogućno da se sačuva igra prilikom susreta sa Fangom u Pripyat (samo ako se igra iz početka). Takođe ispravljen teksta od pravopisnih grešaka i neke druge greške.
Pažja, pročitati pre početka igre:Korektno granje je zagarantovano samo na originalu a sa krekovanim verzijama ili NoDVD su moguća izbacivanja iz igre bez error loga..... - Spoiler:
"Внимание! Прочитать перед началом игры."
Корректная работа гарантируется только на лицензионной версии Сталкер ТЧ версии 1.0004 без NODVD. На пиратских версиях, а также лицензионных версиях с установленным NODVD возможны проблемы и отсутсвие лога вылетов. Все вопросы по поводу вылетов или других возможных багов обязательно подкреплять логом вылета и обязательно сэйвом, предшествующим вылету. В противном случае сложно будет оказать техподдержку. Если вылет безлоговый - обязательно надо предоставить сэйв до вылета!
Ukratko utisci sa početka: - Spoiler:
Priča počinje u Death City (Mrtvom Gradu) u nekom autobusu.Tu ispred vas stoji Lesnk (Šumar) koji vas je tu našao a vi nemate pojma otkuda tu.Pričate mu ono čega se sećatea a to je da ste du došli zajedno sa svjim starijim bratom i drugovima na ekskurziju i navodno da igrate paintball.U međivremenu je došlo do erupcije Zone inekog napada nekih ljudi na vas i vodiča i pose se više ničega ne sećate.Šumar vam u opčetku ne verujej jer j poslednja ekskurzija u Mrtvi grad bila 2008 a sad je 2011 godina.Međutim vi i kažete da je to bilo 2008 godine i Šumar vam počinje da veruje iz razloga koji vam tek kasnije objasni.U međuvremenu vas poziva da ga pratite da bi vas izvukao iz nebezbednog Mrtvog Grada u svoju kolibu u šumi. Na teritoriji Mrtvog Grad se ništa ne dešava jer prolazite obodima grada i u suštini ( po meni) glupost jer je barem moglo da se ubace nekoliko kerova da vas usput napadne a ne da ideš za nim ko kuče i gledaš po okolnoj prirodi i zgradam i ništa više.On vam na kraju kad dođete do prelaza u sledeći nivo (gde se nalazi njegova koliba) kaže da Mrtvim gradom haraju čopori pseudopasa ali da su imali sreće da ne nalte ni na jednog.Šteta, mogli su bar nekoliko običnih (slepih) pasa da ne bude dosadno. U sledećem nivou u kolibi na mapi Puzir (šipražje) dobijate objašnjenja od Šumara zašto vam je poverovao .Navdno je on susreo jednog lika (jedva živog) posle te erupcije Zone 2008 i da je on(Šumar) navodno bio i vodič ekskurzijama u Mrtvi grad.Preživeo je tu erupciju tako što je pobegao u podrum neke višespratnice a nakon dva dana je izašao i nabasao na taj autobs kod kojeg je našao polumrtvog čoveka i kojeg je pokupio i oporavio.Ovaj je tvrdio da je bio sa bratom drugovima na ekskurziji i da nezna šta se sa jima desilo.Rekao je da bi to mogao biti njegv brat i zbog toga mu je tvoja priča bila zanimljiva i zato ti je na neki način poverovao.Rkao je da se taj momak pretstavio pod nadimkom Kapetan a ti mu odgovaraš da je to nadimak tvog brata jer su vam to nadimci iz dtinjstva.Ti si njega zvao Kapetan a on tb Strelok i to je na kraju prihvatilo celo vaše društvo i tako vas sad svi oslovljavaju. Šta se dalje desilo sa Kapetanom(vašim starijim bratom), Šumar priča da je posle oporavka nsistirao da krene da vas traži po Zoni ali je prvo malo radio za Šumara i pokazao se poprilično veštim.U međuvremenu je našla jedna grupa stalkera koji su krenuli ka centru Zone i on je pošao sa njima... Posle sve te priče,Šumar vam nudi poaso da mu donesete iz šume jedan koren biljke Mandragora koju treba da isporuči naučnicima u Jantaru.Daje vam lovaru Toz34, malo municije, jaknu, malo medicine za svaai slučaj i krećete u potragu za mandragorinim korenom.Lokacija je samo okvirno obeležena i morate se potruditi da ga nađete.Tu u blzini ima nekoliko mutanata ( fleshes) a teren je jako strm i pošto nemate mnogo municije morate biti prilično precizni.Kad mu donesete koren Mandragore, dobićete jednu molbu, da mest njega idete i pokupite kurira naučnika Vasiljeva koji mu je trebao da donese lekove i da preuzme robu namenjenu za njih u Jantru( artefakte i neko korenje).Ovaj Vasiljev je zalutao i neme dalje sam jer je izgubio mapu i boji se mutanata i anomalija...... Hehehe, dotle sam stigao...neznam dalje. Inače , mod je rađen na osnovu NSL 5 (НОВЫЙ СЮЖЕТ 5) ili Novi siže 5.Priča se dešava pre SoC a ne kako sam mislio posle.Znači, nova predistorija SoC priči.Za sad mi je zanimljivo, mada je u početku malčice nezanimljivo i ima puno da se čita a sve je na ruskom.
Da bi se igralo na engleskoj verziji igre, potrebno je odraditi po uputstvu za ruske modove na engleskoj veziji igre. UputstvoToliko za sad.Vidim na AMK forumu da je ovaj mod u "modi". P.S. Ubiše m divlji veprovi.Auuuu... ala su opaki i brzi a ima ih puno, barm desetak i to oni strong kao u Agropromu što ima u vanili.Nije ni čudo što Vasljivev ne sme sam tuda da ide pa mu treba pratnj, pametan čovek , nije slučajno naučnik :crazy: .Ovo sad postaje jako zanimljivo, ako nastavi ovako da se pojačava intezitet igre može biti odličan mod.Spustio sam grafička podešavanja na statik i nekako mi ad igrivije mada nije kočilo ni na Full Dinamic light. Moram ubaciti moju lovari, čisto da mi malkice bude lakše, naviko sam na nju :kreki: |
|
| |
urlich Novice
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sat 16 Apr 2011 - 15:54 | |
| Sad sam skoro i skinuo do kraja. Kad raspakiram budem i vidio što je.. O svemu ću napisati. S službenih linkova ću probati ako ne upali ovo što sada skidam.. |
|
| |
urlich Novice
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sun 17 Apr 2011 - 11:47 | |
| - urlich wrote:
- Sad sam skoro i skinuo do kraja. Kad raspakiram budem i vidio što je.. O svemu ću napisati. S službenih linkova ću probati ako ne upali ovo što sada skidam..
Probao raspakirai eto.. Ništa.. Nula bodaova.. Da se raspakirati s 7z no .ISO je oštećen.. Budem probao s gore navedenih linkova skinuti torerent.. |
|
| |
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sun 17 Apr 2011 - 19:18 | |
| Da se prikljucim.Po meni vrlo dobar mod.Novi story,oruzja,napetost itd.Jos sto mi se svidja(primetio sam da su neke mape velike kao u CoP ili mi se cini).Prva mana koju ne volim to je ljuljanje nisana(ali sam ga smirio )kao da pijan nisanim ali sredjeno je i to.Nego sta da kazem,prvi utisak je dobar,sad sam u Yantaru,malo ubijam zombije zbog opreme.Sad da vidim kako dalje.Sretno. |
|
| |
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Mon 18 Apr 2011 - 19:00 | |
| Jel neko ima engleski prevod,ja sam ga nasao na jednom forumu.Ako je nekom lakse da na engleskom prati igru neka javi,da uploadujem i postavim link. |
|
| |
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Mon 18 Apr 2011 - 19:45 | |
| Pod hitno, šta ima da pitaš, samo kači šta god nađeš u vezi ovog moda.Prevod na engleski obavezno. |
|
| |
Placenik Veteran
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Mon 18 Apr 2011 - 19:59 | |
| Engleski prevod za ovaj mod mozete skinuti odavdehttp://www.megaupload.com/?d=29MBMVTI
Za pocetnike.
Pozeljno je da igru sa ovim prevodom krenete iznova tj. new game,zbog toga jer ce imena,nazivi misija i pojedinih naziva biti na ruskom a vama ce verovatno pisati na engleskom u dialozima pa da ne dodje do zabune kako i sta dalje(ovo se desava ako nastavite gde ste stali kad ubacite engleski).Najbolje je NEW GAME. |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
Broj poruka : 103 Datum upisa : 2011-01-31 Lokacija : Flatrth
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 1:36 | |
| Izbacuje mi BugTrap prozor prilikom pokretanja ovog moda. Je li imao ko slican problem? |
|
| |
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 2:46 | |
| @S.T.A.R.A.C. Jel imaš error.log ili je bez njega, prazno, na dnu .log fajla? Pretpostavljam da nisi uradio ono iz uputstva za instalaciju ruskih modova na englesku verziju igre ili je možda problem peča jer je mod rađen za 1.0004.Ima dodatak i objašnjenje kako da proradi i na 1.0005-1.0006 ali treba to proučiti pošto je na ruskom.Javi ako je ovaj prvi razlog, a ako je ovaj vezan za peč, da pogledam uputstvo pa da prevedem. |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 11:43 | |
| - purke62 wrote:
- @S.T.A.R.A.C.
Jel imaš error.log ili je bez njega, prazno, na dnu .log fajla? Pretpostavljam da nisi uradio ono iz uputstva za instalaciju ruskih modova na englesku verziju igre ili je možda problem peča jer je mod rađen za 1.0004.Ima dodatak i objašnjenje kako da proradi i na 1.0005-1.0006 ali treba to proučiti pošto je na ruskom.Javi ako je ovaj prvi razlog, a ako je ovaj vezan za peč, da pogledam uputstvo pa da prevedem. Igra je originalna, patch 1.0004. Onaj tweak je odradjen. Ali mislim da to nije povezano s tim tweakom. Drugaciji je log: - Quote :
- XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "E:\Program Files (x86)\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrCore.dll" at 0023:00E47D15, xrDebug::backend()+165 byte(s)
EAX=126A4170 EBX=00000039 ECX=126A4178 EDX=126A428C ESI=00E722A8 EDI=0028CE50 FLG=00200216 EBP=0028C550 ESP=0028B548 EIP=00E47D15 CS=0023 DS=002B SS=002B ES=002B FS=0053 GS=002B |
|
| |
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 13:48 | |
| Ne ne , ne taj log, to ti piše BugTrap i to je nerazumljivo.Idi u C/Libraries/User/ STALKER-SHOC/log , mislim da je tu taj fajl kod Windows 7 i Viste.Znači, folder je tamo gde su save, user.ltx i screenshots i td.Tu imaš jedan fajl koji ima extenziju .log.Otvori ga sa Notepad ili Notepad++ i skroluj do dna.Zadnjih 5-6 redova je opis Fatal errora i razlog.Nekad se desi da nema na dnu opis errora a to znači da je krupann problem i da je malo teže naći razlog zbog čega ne radi. |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 20:32 | |
| To bi trebalo biti ovo: - Quote :
- FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus |
|
| |
Placenik Veteran
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Tue 19 Apr 2011 - 21:03 | |
| - S.T.A.R.A.C. wrote:
- To bi trebalo biti ovo:
- Quote :
- FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus Prema ovom logu,normalno fali datoteka.Ali ona je tu.Nesto je drugo u pitanju.Dali si uradio ove promjene:gamedata/config/lokalization,otvoris sa notepad++ ili editor i rus preimenujes u eng i sacuvas,dalje ide gamedata/config/text/rus,ovo rus datoteku prekopiraj npr.na desktop i preimenuj u eng i ponovo vrati,odakle si prekopirao tako da ti se nalaze dve datoteke sa nazivima rus i eng.To bi bilo to.Ako opet ne proradi,postavi opet log.To je uputa za englesku verziju stalkera.Ako je nemacka vezija isto sve ide samo umesto rus preimenuj u ger ili francuska verzija fra itd. |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Wed 20 Apr 2011 - 0:23 | |
| - Placenik83 wrote:
- S.T.A.R.A.C. wrote:
- To bi trebalo biti ovo:
- Quote :
- FATAL ERROR
[error]Expression : fatal error [error]Function : CStringTable::Load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\string_table.cpp [error]Line : 53 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : string table xml file not found ui_st_mm_mp.xml, for language rus
Prema ovom logu,normalno fali datoteka.Ali ona je tu.Nesto je drugo u pitanju.Dali si uradio ove promjene:gamedata/config/lokalization,otvoris sa notepad++ ili editor i rus preimenujes u eng i sacuvas,dalje ide gamedata/config/text/rus,ovo rus datoteku prekopiraj npr.na desktop i preimenuj u eng i ponovo vrati,odakle si prekopirao tako da ti se nalaze dve datoteke sa nazivima rus i eng.To bi bilo to.Ako opet ne proradi,postavi opet log.To je uputa za englesku verziju stalkera.Ako je nemacka vezija isto sve ide samo umesto rus preimenuj u ger ili francuska verzija fra itd. U tome je i bio problem. Hvala. Btw, zanimljiv mod. Ali ovaj engleski prevod je jako los. |
|
| |
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Thu 17 May 2012 - 21:21 | |
| - Placenik83 wrote:
- Engleski prevod za ovaj mod mozete skinuti odavdehttp://www.megaupload.com/?d=29MBMVTI
Mozes li reuploadovati prevod na neki drugi link? |
|
| |
Placenik Veteran
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Fri 18 May 2012 - 16:41 | |
| - PoWeR wrote:
- Placenik83 wrote:
- Engleski prevod za ovaj mod mozete skinuti odavdehttp://www.megaupload.com/?d=29MBMVTI
Mozes li reuploadovati prevod na neki drugi link? Evo moj link koji je ispravan.Prevod moda na engleski mozete skinutiOVDE. |
|
| |
Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Thu 24 May 2012 - 23:44 | |
| Prica moda je jako zanimljiva, vredi je istraziti ...pogotovo sad kad sam zavrsio sa skolom... Hvala na linkovima EDIT.: Prebacio sam na verziju 1.005..posto je ovo radjeno za verziju 1.004 da li je potrebno nesto dodatno da radim da bi mi ovo radilo EDIT: Instalirao sam igru i sve to.. i moze mi na ruskom .. zatim sam prekopirao ovaj fix. i prevod i kada udjem u stalker, bude mi crno i cekam dalje da pise gsc i to sve ..samo me vrati na desktop.. zasto to? |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sat 26 May 2012 - 13:59 | |
| U CNPP mi se desi crash imam svaki update , kad zelim da krenem do Solomona
FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 342 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'ther'
stack trace: |
|
| |
Placenik Veteran
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sat 26 May 2012 - 16:59 | |
| - Strelok93 wrote:
- Prica moda je jako zanimljiva, vredi je istraziti ...pogotovo sad kad sam zavrsio sa skolom... Hvala na linkovima
EDIT.: Prebacio sam na verziju 1.005..posto je ovo radjeno za verziju 1.004 da li je potrebno nesto dodatno da radim da bi mi ovo radilo
EDIT: Instalirao sam igru i sve to.. i moze mi na ruskom .. zatim sam prekopirao ovaj fix. i prevod i kada udjem u stalker, bude mi crno i cekam dalje da pise gsc i to sve ..samo me vrati na desktop.. zasto to? Kad bi sad znao koji fix,malo si nejasan?!Koja ti je verzija stalkera?Ruska,engleska?! Objasni malo bolje sta si skinuo i kako si dalje radio.Ovako ne mogu da pomognem. |
|
| |
Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sun 27 May 2012 - 0:56 | |
| |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Sun 27 May 2012 - 10:45 | |
| [quote="Strelok93"][quote="Placenik83"] - Strelok93 wrote:
- Prica moda je jako zanimljiva, vredi je istraziti ...pogotovo sad kad sam zavrsio sa skolom... Hvala na linkovima
EDIT.: Prebacio sam na verziju 1.005.. Eto ga problem 1.0005 patch je moras imati 1.00004 |
|
| |
Strelok93 Experienced
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Mon 4 Jun 2012 - 13:48 | |
| [quote="PoWeR"][quote="Strelok93"] - Placenik83 wrote:
- Strelok93 wrote:
EDIT.: Prebacio sam na verziju 1.005.. Eto ga problem 1.0005 patch je moras imati 1.00004 Ja ga igram bez problema na 1.0005 patch..samo kad idem kroz zgradu mi se ljulja ekran..i dosao sam do pripjata gde go idem na one snorke sa onim pistoljem..zna li neko ima li tu neki stash sa opremom.. |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Mon 4 Jun 2012 - 14:09 | |
| [quote="Strelok93"][quote="PoWeR"] - Strelok93 wrote:
- Placenik83 wrote:
- Strelok93 wrote:
EDIT.: Prebacio sam na verziju 1.005.. Eto ga problem 1.0005 patch je moras imati 1.00004 Ja ga igram bez problema na 1.0005 patch..samo kad idem kroz zgradu mi se ljulja ekran..i dosao sam do pripjata gde go idem na one snorke sa onim pistoljem..zna li neko ima li tu neki stash sa opremom.. Idi u Monolith bazu nacices municije nema stash sa opremom |
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails Thu 7 Mar 2013 - 15:36 | |
| Ovaj TT2 mod je dobar. Naročito onome ko ima vremena i voli da izvršava mali milion kvestova. Da je težak, težak je. Da postoje načini da se preleće, postoje! Malo i da kritikujemo. Ako je povratak Šrama malo nezgodan jer ima da se puca na lepe cure, ovaj mod je opet pomalo mračan, ali koliko ljudi, toliko ćudi. Jedva čekam da sadd objavi i prvu verziju Stalker Soupa ( ), pa da više i tu Narodnu Soljanku prejašem, jer do sada nisam imao sreće sa njom. Instalacija TEŠKA, učitavanje SPORO, pucanje ČESTO. Za nesreću ode mi pri tome i dva giga rama (garancija i garantna "prava" - mačku o rep... ), pa me vrati u presporo memory single chanel... Ali od ovih mega Ruskih modova, NSoljanka ipak deluje najimpozantnije, bar na prvi pogled. Ipak i ovaj mod VREDI. Pozdrav! |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: S.T.R. Secret Trails | |
| |
|
| |
|