Subject: Re: Priboi Story problem Wed 18 Feb 2015 - 14:47
Vazi..Hvala...
zeusva Novice
Broj poruka : 40 Datum upisa : 2012-02-23 Godina : 36 Lokacija : Valjevo
Subject: Re: Priboi Story problem Thu 19 Feb 2015 - 11:48
Zna li neko gde je mutacijski dokument u mracnoj dolini..
Edit: Rješeno (flexerca)
zeusva Novice
Subject: Re: Priboi Story problem Sat 20 Apr 2019 - 8:14
Dobro jutro stalkeri. Imam dva pitanja u vezi moda Priboj.Hvala Bogu i moderatorima sve radi ok,ali me muce dve stvari. 1. Dosao sam do zadatka u Mracnoj dolini po dokumente,kao sto znate vreme istice kad se otvore vrata,nasao sam dokumente ,nasao detektor ali vreme i dalje tece i istekne i kraj.Sta treba da se uradi kako bi vreme nestalo?! 2.Malo je dosadno lutati i jurcati pseke po zoni,a moze da se udje u vozila ali kako da se pokrenu? Hvala unapred
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Subject: Re: Priboi Story problem Sat 20 Apr 2019 - 15:11
pokusaj pregledat od ovoga tipa gemplej odigra je cijeli mod pokusaj naci ja nisam igra jos ovaj mod .
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
Subject: Re: Priboi Story problem Sat 20 Apr 2019 - 16:03
zeusva wrote:
Dobro jutro stalkeri. Imam dva pitanja u vezi moda Priboj.Hvala Bogu i moderatorima sve radi ok,ali me muce dve stvari. 1. Dosao sam do zadatka u Mracnoj dolini po dokumente,kao sto znate vreme istice kad se otvore vrata,nasao sam dokumente ,nasao detektor ali vreme i dalje tece i istekne i kraj.Sta treba da se uradi kako bi vreme nestalo?! 2.Malo je dosadno lutati i jurcati pseke po zoni,a moze da se udje u vozila ali kako da se pokrenu? Hvala unapred
1. Мислим да ти тражи "антидот", тј. да попијеш лек, јер си се заразио кад си ушао у подземље. Лек ти се налази у оној просторији где те напада онај "табанаш", личи на огромну кокошку и бије ногама ко луд... Е у тој просторији имаш мало степениште десно, па онда собицу са фрижидером (ту је негде лек.). Исто ћеш се заразити и у рупи касније где је убијен Сидоровић, па ти у игри требају два антидота да преживиш. Мислим да оба можеш да нађеш у тој собици, а где још друго - заборавио сам... 2. Да би улазио у возила, притиснеш "Ф", а да би палио мотор исл, треба да у спису: "..\\STALKER-SHOC\\user.ltx" имаш додато после линије: "unbindall" Следеће 4 линије кода: bind turn_engine kT bind cam_1 kF1 bind cam_2 kF2 bind cam_3 kF3 Прва ти треба да палиш мотор (и гасиш) на "Т", а друге три да на Ф1, Ф2, Ф3 дугмад тастатуре мењаш твој поглед на свет... Наравно "..\\STALKER-SHOC\\user.ltx" спис је АНСИ типа није Уницоде, или УТФ8, па пази како га чуваш кад га мењаш у нпр Нотепаду - само као АНСИ тип! Значи Саве, или Саве Ас само као АНСИ...
Прибој је супер модић иначе... Поздрав!
zeusva Novice
Subject: Re: Priboi Story problem Sun 21 Apr 2019 - 15:28
Hvala,trebao je da se popije lekic i vreme stane.Ali (ne bi bilo zanimljivo da nema ovo ali) uzeo sam mutacijski dokument,uzeo onaj dekoder (tu je bio jedan antidot) ,ali zadatak se nije obnovio, ostalo i daalje da mi treba dokument iz mracne doline. Hvala na pomoci jos jednom..
Zeka-Peka Experienced
Subject: Re: Priboi Story problem Sun 21 Apr 2019 - 18:07
Баш си ме заинтересовао па сам потражио водич за игру и сазнао да је други лек редовно код (у) фрижидеру, али и у бандитској бази (где је Боров), иза оних врата од арматуре, где су алкохоличарске радости...
Али игрица зна да тај лек створи и на другим местима, па и где си навео.
Реко да ставим водич негде на преузимање, па ме сморише дебили са сендспаце и остали удави, али сам нашао на нету водич: https://www.moddb.com/mods/priboi-story/downloads/priboi-story-11-walkthru Ето нисам испробао, али ти са моддб су колико се сећам нормални... Поз.
zeusva Novice
Subject: Re: Priboi Story problem Wed 24 Apr 2019 - 8:45
Iskreno ovaj Priboi mi pojede zivce i popi mi svu krv. Malo malo zapnem negde,sad me muci 3 dokument havarije u Cernobilju. Jurim ,jurcam,konsultujem se sa googlom kaze u zadnjem delu Avtovokzala ispod stepenica,a tamo jedino sto ima je ogromna radijacija koja otkida.
Zeka-Peka Experienced
Subject: Re: Priboi Story problem Wed 1 May 2019 - 23:54
zeusva wrote:
Iskreno ovaj Priboi mi pojede zivce i popi mi svu krv. Malo malo zapnem negde,sad me muci 3 dokument havarije u Cernobilju. Jurim ,jurcam,konsultujem se sa googlom kaze u zadnjem delu Avtovokzala ispod stepenica,a tamo jedino sto ima je ogromna radijacija koja otkida.
Скини Priboi_Story_1.1_official_gameguide.rar са оног горе линка... Кликни ово доле: https://www.moddb.com/mods/priboi-story/downloads/priboi-story-11-walkthru Па онда црвено дугме Доввнлоад Нов ... сачувај тај РАР негде на диску, распакуј га и отвори тај распакован ПДФ. Ту су сви "проблеми" са Прибој причом...
Нема разлога да ти ишта једе живце и пије крв... Ту си да се играш, а не да се разболиш - даље га било...
zeusva Novice
Subject: Re: Priboi Story problem Thu 2 May 2019 - 8:16
Završio sam Priboi pre par dana..Jesu ga razbacali i navukli da nema dalje. Došlo mi bilo da prekinem i obrise.. Hvala na pomoći..