Poll | | Koji browser koristite? | Mozilla Firefox | | 39% | [ 21 ] | Google Chrome | | 35% | [ 19 ] | Opera | | 19% | [ 10 ] | Safari | | 0% | [ 0 ] | Netscape | | 0% | [ 0 ] | Microsoft Internet Explorer | | 6% | [ 3 ] | Nije naveden | | 2% | [ 1 ] |
| Total Votes : 54 |
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
Top posting users this week | |
Statistics | We have 646 registered users The newest registered user is VedranB
Our users have posted a total of 9856 messages in 747 subjects
|
Who is online? | In total there are 28 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 28 Guests
None
Most users ever online was 87 on Mon 21 Oct 2024 - 17:23
|
|
| Author | Message |
---|
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Oblivion lost Tue 13 Dec 2011 - 21:08 | |
| Ne znam da li ima tema ali mi ovo zapade za oko. Šta vi ljudi mislite od ovoga http://www.moddb.com/mods/stalker-soc-oblivion-lost-2010 Šta tačno radi ovaj mod, je li to skup modova koje ti instaliraš po htenju ili se svi ti modovi automatski instaliraju kada se instalira Oblivion, jel probao neko, utisci? |
| | | purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Oblivion lost Wed 14 Dec 2011 - 17:28 | |
| To jeste kompilacija raznih modaova na bazi Oblivion Lost 2.2 moda.Znači, osnova je on a dodati su razni drugi i sve je to ukombinovano da bude kompatibilno sa njim.Spisak modova koji su tu pridodati je prilično veliki pa je teško konkretno reći šta je tu promenjeno.Promenjeno je dosta toga, sasvim je sigurno da je i iz aviona vidljiva razlika u odnosu na vanila igru .Međutim, osnova je OL 2.2, a on je po sadržaju, odnosno osnovnoj priči, identičan sa vanila igrom.Znači, glavni tok igre je nepromenjen, ali je mnogo toga izmenjeno.Davnoooo sam igrao OL mod, i to je nezaobilazno štivo za ljubitelje Stalkera. U samoj suštini, mod je rađen na bazi AMK moda, koji je izuzetno težak za igru, iz kog su nastali mnogi poznati i odlični modovi, pout Narodne Soljanke, NLC, NS, TT i tako dalje. Ovaj OL 2010 sam davno skinuo ali ga nisam nikad isprobao ni odigrao.Najviše iz razloga što je grafički prezaktevan za moju krntiju od kompa. Koliko sam pročitao , iz ovog sledi da postoje opcije da sam izabereš neke opcije koje će biti primenjene.Po svom ukusu, tipa teksture , vreme i tome slično. Probaj, pa nam javi.Obzorom da je OL baza, nebi smelo da bude loše. |
| | | djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: Oblivion lost Wed 14 Dec 2011 - 21:15 | |
| No problemo, od petka sam na G.O. tako da će biti vremena da, više, završim Priobi, pa onda da krenem na OL i druge modove. Jel može neki predlog za modove, da ne lutam, al ima ih bogu fala toliko da nam STALKER 2 ni ne treba. Ako može neki mod koji menja gejm plej, kao Priobi, ne bitno SoC, CS, CoP, samo nemojete onaj, što bi moj kolega reko Narodna seljanka, ekstremno težak mod. |
| | | PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
| Subject: Re: Oblivion lost Wed 14 Dec 2011 - 21:26 | |
| treba nam stalker 2 prestace jednog dana moderi igrati stalker ajde nesto kao priboi da menja gameplay
Možda si u pravu ali bi ipak trebalo da se osvrnete na molbe Moderatora i počnete da pazite barem malo na pravopis.Staviti na početku rečenice veliko slovo, koristiti tačke i zapete, zar je to toliko teško?Lepo vas Moderatori zamole a vi nastavljate da pišete kao da pišete na nekom četu a ne na Forumu.Ajmo malo da se obrati pažnja na to, nije to toliko teško.Ružno izgleda, pre svega.- purke62 |
| | | djordje29 Veteran
| Subject: Re: Oblivion lost Thu 15 Dec 2011 - 10:08 | |
| Ne razumem, gde mi fali veliko stovo, tačka, zarez? Ti mora da si iz Novog Sada, čim ovako brzo kapiraš .Opomenu sam napisao u postu od Gospodina PoWeR-a, što znači da se odnosi na njega, a ne na tebe.- purke62 P.S. Što se tiče preporuke za modove koji imaju kompletno drugačiju priču od vanila igre, tu ima jeda mali problem.Problem zvani : "only for russian".Nisam siguran da ima na endleskom , osim Pribi Story.Za poneke ruske modove koji menjaju kopletni siže postoje i prevodi na engleski ali su prilično amaterski urađeni, mada mogu da posluže da se prati tok igre. Pre svega mislim na jedan Mega mod, o kojem smo pisali ovede na ovom podforumu.U pitanju je S.T.R. Secret Trails ili na ruskom Тайные Тропы 2 Potpuno druga priča i uz to i nekoliko novih potpuno novih mapa.Nažalost, nisam ga odigrao do kraja ali na osnovu onog koliko sam prešao, mogu da kažem da je odrađen dobro i da je zanimljiv i neobičan. purke62 |
| | | PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
| Subject: Re: Oblivion lost Mon 26 Dec 2011 - 16:54 | |
| Dobar mod. Da li je kompatibilan sa prevodom? |
| | | djordje29 Veteran
| Subject: Re: Oblivion lost Mon 26 Dec 2011 - 17:19 | |
| |
| | | Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Oblivion lost Thu 7 Jun 2012 - 22:53 | |
| Sto se tice oblivion lost-a ja sam skinuo neki za CoP http://www.moddb.com/mods/oblivion-lost-lost-beta/downloads/oblivion-lost-lost-beta
https://www.youtube.com/watch?v=SAwrdoVlyok
i sve su druge mape i nova je prica sto mi se jako dopada.. medjutim to je ruski mod i skinuo sam prevod na engleski ..Na engleskom su mi dialozi,opisi stvari i to sve ..samo su mi misije katastrofa..nema mi uopste opisa (npr. pise prinesti_name.. tako nesto kad treba da donesem nesto ) ..pa me zanima znate li vi neki prevod za ovo .. |
| | | flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: Oblivion lost Sun 6 Mar 2016 - 13:04 | |
| Downolad Oblivion Lost 3.1- Definitive Edition http://www.moddb.com/mods/stalker-oblivion-lost-30/downloads i https://drive.google.com/file/d/0B7gqfCCVR7ajZDNNX2RzTlJQb0k/view
|
| | | Sponsored content
| Subject: Re: Oblivion lost | |
| |
| | | |
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
Page 1 of 1 | |
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |