Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Tue 7 Feb 2012 - 21:35 | |
| Trenutno igram Dead city mod sa ruskom verzijom..i u tom modu postoje bar 2 puta dnevno neke oluje ..tako nesto (nije blowout) sa gromovima , grmljavinom i nekim anomalijama koje su na svakom koraku tokom te oluja..no sve je to u redu ..nego kad to pocne meni se grafika malo poremeti i ne vidim objekte koji su udaljeni visse od 20 m..pa sam hteo da vas pitam kako da iskljucim to..
Last edited by Strelok93 on Thu 9 Feb 2012 - 12:14; edited 1 time in total |
|
quicksilver Osnivač
Broj poruka : 356 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 32 Lokacija : Subotica, Vojvodina, Srbija Raspoloženje : .ltx .dds
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Wed 8 Feb 2012 - 18:33 | |
| Trebao si u naslovu teme da navedeš o kom modu se radi. Izmeni naslov, jer ja to neću umesto tebe da radim. |
|
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Thu 9 Feb 2012 - 10:21 | |
| Nemoj više da zaključavaš teme, samo ih obriši jer bezveze zauzimaju mesta ako se ne priča u njima.To kažem za inače.
Ovo pitanje je trebalo biti postavljeno u temi za igru o kojoj se radi.Da li je to SoC, CS ili CoP.U temi od igre se lepo opiše problem, po mogućstvu se okače screenshotovi ili krajnjih 7 stringova log fajla.Ako neko ima pitanje, onda lepo sroči rečenicu, i postavi na mesto gde treba. |
|
quicksilver Osnivač
Broj poruka : 356 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 32 Lokacija : Subotica, Vojvodina, Srbija Raspoloženje : .ltx .dds
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Thu 9 Feb 2012 - 12:47 | |
| Ti ćeš da me učiš kako da budem admin? Ja ništa nisam zaključao, a log fajl ne treba jer igra nije crashovala. Tema je na dobrom mestu, jer je ovo forum za modove. To što vi gurate teme tamo gde im nije mesto, to je vaš problem. Ti prvo pročitaj o čemu se radi, pa onda piši. MarkedOne8, opomena. |
|
Strelok93 Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-21 Godina : 31 Lokacija : Zvornik Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Sat 11 Feb 2012 - 12:00 | |
| Evo screenshot-ova koji potkrijepljuju sta mi se desava sa grafikom kada krenu ti vremenski efekti(weather effect) Shot at 2012-02-11 Shot at 2012-02-11 Shot at 2012-02-11 Shot at 2012-02-11 Kao sto vidite kad ovo pocne totalno mi se smanji vidljivost ..i ispred mene na oko par metara bude ili crno ill svetlo zeleno sve. |
|
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod Sat 11 Feb 2012 - 19:01 | |
| To nisu nikakve vremenske prilike,nego je to neka vrsta Blowout-a.Svrha toga je da se smanji vidljivost i da imas neka prividjenja.Znaci samo teraj dalje,to je normalno.Ovako sam slicno sretao u jednom nemackom modu za SoC,sve se smraci i pocinje spawnovanje zombia mutanata itd.Dzabe ces dalje da pitas kako i ovo ono ,to je normalno.Ako ti smeta to ,onda nemoj da igras taj mod. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Kako iskljuciti vremenske prilike u Call of Pripyat dead city mod | |
| |
|