Nema to ama baš nikakve veze sa stalkerom uopšte.Taj video smo već stavljali u drugu temu i to je najblaže rečeno spamerski video.To je Cry Zone mod za Crysis.Snimili su gameplay i postavili video na YT sa lažnim naslovom i opisom kako bi na'vatali broj pregleda.Zar nisi video da ima više dislajkovao od lajkova?
urlich Novice
Broj poruka : 29 Datum upisa : 2011-01-17 Godina : 56 Lokacija : Podravina / Hrvatska Raspoloženje : Uvjek spreman za Staropramen..
Ko zna kad ce da izadje stalker 2,ali dobro je sto bethesda nije kupila prava za Stalker,napravili bi glupost od odlicne igre..Kod njih su sve igrice na istu foru. Ali jedva cekam da vidim Survivarium,to ce valjda da bude 90% slicno stalkeru.
urlich Novice
Broj poruka : 29 Datum upisa : 2011-01-17 Godina : 56 Lokacija : Podravina / Hrvatska Raspoloženje : Uvjek spreman za Staropramen..
Da.. Samo jedna stvar mi se ne sviđa a to je MMO. Nadam se FPS i SP, ništa onlin, mislim nemam ništa protiv da ostave tu mogučnost ali ne samo i isključiivo online igranje. No, budemo vidjeli.
DutyVeteran Novice
Broj poruka : 13 Datum upisa : 2012-08-12 Godina : 32 Lokacija : Srbija
Pa da,ali na sajtu su rekli da ce da bude bas slicno,ali pod drugim imenom i verovatno boljom grafikom,bice dosta igraca,bice free to play,novi NPC-ovi,verovatno ce da ostanu grupe(Duty,freedom..).Ali mi ipak to nije sigurno,jos nema nikakvog video snimka da naglasi nesta o tome..Evo i prvih slika koje naglasavaju veliku promenu grafike.
urlich Novice
Survarium will be much more challenging to the player. It's not just about surviving against other players and NPCs. There will be Anomalies, Mutants, Traps, Weather & Natural Disasters to name just a few of the elements one will face! You will need to be clever and resourceful to survive! Da,takodje su ovo napisali na sajtu survivarium-a.Evo je nova lokacija "Skola"
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
HM, ...........Stalkeri, da niste malčice odlutali od teme.Pre svega, tema je nepotrebna, jer je u pitanju fake info.O ovom modu za Crysis već postoji tema, a tema o Stalkeru 2 i Survarium nije isto.Jeste da imaju mnogo toga zajedničkog, ali su to dve različite teme. Molim članove koji su ovde pisali poruke, da svoje postove, ako smatraju da su važni, prepišu u odgovarajuće teme, jer će ova tema biti udaljena.Čisto da ne pravimo zbrku. Nadam se da ste me razumeli.
urlich Novice