RaZeR Experienced
Broj poruka : 52 Datum upisa : 2010-10-12 Godina : 31 Lokacija : Sombor Ghost Town
| Subject: RaZeR .... Tue 12 Oct 2010 - 20:15 | |
| Privet Stalkeri Zovem se Marko imam 17 godina i iz Sombora sam. Obozavam zonu i mislim da sam iskusan stalker ...Mrzim kada ljudi pocnu da igraju bilo koji deo stalkera i posle 5 minuta ga obrisu jer vide da moraju nesto da citaju i odgovaraju, poznajem samo dvoje ljudi koji igraju stalkera a jedan je poceo juce .. Mislim da bi trebali da pozovemo sto vise ljudi na ovaj forum i time ga pobosljamo. Pozdrav! |
|
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: RaZeR .... Wed 13 Oct 2010 - 0:27 | |
| Pozdrav za mog komšiju. Izgleda da sam se prevario misleći da sam jedini iz našeg kraja ljubitelj Stalkera i Zone.Vidim da si ambiciozan i da poznaješ dostva stvari vezanih za uređivanje sajta odnosno foruma.Svaka sugestija će biti dobrodošla i razmotrena. Pozdrav odnosno Привет stalkeru! |
|
quicksilver Osnivač
Broj poruka : 356 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 32 Lokacija : Subotica, Vojvodina, Srbija Raspoloženje : .ltx .dds
| Subject: Re: RaZeR .... Wed 13 Oct 2010 - 20:01 | |
| Dobrodošao. Prijatelj moga prijatelja i moj je prijatelj, sem ako mi je neprijatelj. Nadam se da ti to nećeš biti, ipak smo braća stalkeri. Da, STALKEr nije igra poznata po masovnoj igranosti na našim prostorima. Zato je i bitno da ovakvi projekti uspeju. |
|