| Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) | |
|
Author | Message |
---|
coolkingeye Moderator
Broj poruka : 100 Datum upisa : 2013-01-06 Godina : 51 Lokacija : Serbia Raspoloženje : boredom = freedom
| Subject: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Sun 16 Jun 2013 - 17:29 | |
| Pozdrav svim stlkerima. Pregledavajući ovaj forum nisam primetio sličnu temu u kojoj bi ova objava bila primerena, tako da sam odlučio da otvorim posebnu temu za to. Naravno ako sam pogrešio tu su moderatori i administratori da me isprave.
Naleteo sam na sledeći link koji prikazuje kako naša zona u stvari sada izgleda... http://englishrussia.com/2013/06/15/the-unsafe-zone/ |
|
| |
StalkerSumadinac Experienced
Broj poruka : 176 Datum upisa : 2013-02-20 Godina : 42 Lokacija : ZonaSumadija Raspoloženje : Brz na okidacu...
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Mon 17 Jun 2013 - 0:15 | |
| Sličnost je krajnje očekivana.Dovodi me na ideju koju sam imao pre neki dan,da se napravi topik sa sličnim fotkama ali sa lokacijama zemalja bivše Juge.Znate već na šta misli:zarđale cisterne,električna postrojenja i napuštene fabrike ili bilo koje druge lokacije (naravno slikane od strane članova foruma-ne skidane sa neta) koje iole podsećaju na Zonu i zrače istom pozitivnom (negativnom) energijom. |
|
| |
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Mon 17 Jun 2013 - 3:47 | |
| Dobra ideja kod mene u selu postoji napuštena fabrika i stovarište nedaleko od moje kuce.Vozio sam se pre neki dan biciklom i zastao sam tamo, izgleda isto kao lokacije iz igre visoka trava,zbunje ispucao beton i pomalo zrdjala ograda i hala.Pomislio sam u sebi ovde samo jos snorkovi i divlji psi fale. |
|
| |
Broj poruka : 176 Datum upisa : 2013-02-20 Godina : 42 Lokacija : ZonaSumadija Raspoloženje : Brz na okidacu...
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Mon 17 Jun 2013 - 20:58 | |
| Na desetak kilometara od moje kuće postoji napuštena ciglana koja 90 posto podseća na "Napuštenu farmu" u Kordonu . Nikako da je uslikam a često tuda prolazim. Dva reda isto onakih niskih zgradica i gomila trave,zemlje i nekog krša i šuta.Ae napravimo svi neke fotke pa kada se nakupi da otvorimo temu. Evo da i ja malo doprinesem ovoj temi: https://www.dropbox.com/home/Photos/Google%20maps%20Zona |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Tue 18 Jun 2013 - 11:39 | |
| Mene često neke oblasti u urbanim naseljima podsete na Zonu. Čitavo Pančevo izgleda kao Pripyat, samo što barem ima ljudi. Inače, zgrade oronule, dim (tačnije tamnije nebo)... bizarno je to što i u Beogradu ima sličnih manjih oblasti ili kvartova. Vršac je još ok jer se iznad izdiže breg, ali nađe se mesto za stalker nostalgiju. |
|
| |
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Tue 18 Jun 2013 - 15:27 | |
| Odlična ideja. I kod mene ima par mjesta, ratom devastiranih i zapuštenih. Posebno imaju neke hale, od uzgoja pilića, koje jako podsjećaju na napuštenu farmu u Dark Valley. Mislim da ne bi bilo loše ubaciti neke slike "naše" Balkanske Zone. |
|
| |
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Tue 18 Jun 2013 - 22:34 | |
| Danas sam uslikao opaaaaaaaaaasnu fotku ali moram da nađem usb za tel da bi je prebacio,pošto mi ne radi softver dobro i ne mogu preko bluetotha.... Uslikao sam originalni NUKLEARNI OBLAK,tj pečurku od običnog oblaka ali je do jaja kako izgleda.Čudno je to što osim njega nijednog drugog oblaka nije bilo na nebu. Sve sam to škljocnuo iz svog dvorišta.Ubacujem je na topic čim popravim fon. |
|
| |
Major Degtjarev Veteran
Broj poruka : 211 Datum upisa : 2011-09-16 Godina : 25 Lokacija : Pirot/Srbija Raspoloženje : Time for some vodka...
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Sat 29 Jun 2013 - 12:21 | |
| Na 700 metara od moje zgrade nalaze se napustene prodavnice sa dve zgrade iza njih.Ali te prodavnice su spojene i u sredinu imaju prazninu kroz koju se prolazi,ispred njih je parking.Svaki put kada prolazim pored nje dobijem osecaj negativnosti,nalik osecaj kada igram stalker-a.Uslikacu je foto aparatom i stavicu je na forum. |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Sun 15 Sep 2013 - 8:57 | |
| - MarkedOne8 wrote:
- Mene često neke oblasti u urbanim naseljima podsete na Zonu. Čitavo Pančevo izgleda kao Pripyat, samo što barem ima ljudi. Inače, zgrade oronule, dim (tačnije tamnije nebo)... bizarno je to što i u Beogradu ima sličnih manjih oblasti ili kvartova. Vršac je još ok jer se iznad izdiže breg, ali nađe se mesto za stalker nostalgiju.
Ha, ha, dobra ti ova za Pancevo, imas i u Vrscu stare napustene firme kao sto su IMO i livnica, treba otici tamo sa kamericom. |
|
| |
strelok cro Experienced
Broj poruka : 58 Datum upisa : 2014-01-24 Godina : 28 Lokacija : OPUZEN (HRVATSKA)
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) Fri 24 Jan 2014 - 23:37 | |
| i kod mene ima jedna stara napustena zgrada zadala ograda rupe od metaka ....cesto u tome djelu igramo airsoft obuceni kao stalkeri (ne bas indeticno ali se trudimo) ali kada sam unutra nekako dobijem losu enegiju neznam zasto ...ali onako susne malo pa cvili stari ventilator skripe vrata strava |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) | |
| |
|
| |
| Nesigurna Zona (The Unsafe Zone) | |
|