| OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) | |
|
Author | Message |
---|
oblakoder Veteran
Broj poruka : 212 Datum upisa : 2011-02-03 Godina : 50 Lokacija : Београд
| Subject: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 13:42 | |
| Сајт: http://ap-pro.ru/load/adaptacija_ogsm_1_8_k_mystery_2_0/12-5-0-1870Згодна идеја да се споје у једно два одлична мода за Чисто Небо. OGSM 1.8 додаје огромну количину нових ствари и поправља баланс игре, док је Mystery 2.0 у основи графички мод који побољшава општи визуелни осећај, али и мноштво ствари везаних за gameplay. Пошто оба ова мода мењају атмосферу и многе ствари се преклапају, питали су аутора да разјасни, а он је одговорио да је комбиновао најбоље из оба, али да је остало све што је главно и карактеристично из оба мода. Форумаши кажу да је комбинација успешна, односно стабилна. Инсталација:(нема инсталатора, преместити у корен игре фолдере: bin и gamedata) Инсталирати Чисто Небо руску верзију Закрпа: 1.5.10Изменити фајл fsgame.ltx (стара фора са gamedata - true true) Ставити мод: Сборка OGSM 1.8 с Mystery 2.0Ставити исправку: ФИКС ПС. По жељи у gamedata\ scripts\ ogsm_options.script се могу изменити неки параметри игре. |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 14:39 | |
| ОГСМ 1.8 је сам по себи мокар сан од мода, а уз ову графику из Mystery 2.0 сан прелази у јаву... Mystery 2.0 screenshots: http://www.flickr.com/photos/86351712@N07/sets/72157634870438769/ |
|
| |
DAX1993 Experienced
Broj poruka : 87 Datum upisa : 2012-04-23 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac Raspoloženje : iz 1 u X
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 16:57 | |
| Igram Clear sky sa ovim nasim prevodom, hoce li to biti neki problem? |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 17:25 | |
| Треба ти руска верзија Сталкера, тек кад све инсталираш по упутству, спусти тај превод па пробај. Ја не знам оће ли радити, нисам ни скинуо тај превод... Можда је рађен за енглеску верзију, зато сачекај колеге са форума да ти одговоре. У сваком случају ова компилација је много лепа да би прескочио само због недостатка превода, ако си већ играо Чисто Небо, онда углавном све знаш, овде нема нове радње, има другостепених задатака, али ништа комликовано. |
|
| |
DAX1993 Experienced
Broj poruka : 87 Datum upisa : 2012-04-23 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac Raspoloženje : iz 1 u X
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 18:05 | |
| Cisto nebo znam napamet A prevod i jeste radjen za englesku verziju i nemam pojma radi li na ruskoj verziji. Skinucu rusku verziju i probacu da inst ovo jer mi se oni screenshotovi mnogo svidjaju, ako budem imao problema nadam se da mogu da ocekujem pomoc od tebe. |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 18:28 | |
| Скинуо сам, превод је за енглеску верзију, није компатабилно. А друго, има доста нових текстуалних (ОГСМ) фајлова у моду, што значи да би превод за руску верзију био лепа основа, али би опет требало превести доста ОГСМ текста да би се имао превод за овај мод... Ма прст у уво - играмо на руској верзији. Само ти скини руску верзију и не секирај се, помоћи ћу ти ако негде запнеш. Ја већ играм ово, тренутно освајам мочвару, пола сам завршио, имао сам један безлоговни пад, али није критичан, прошао сам из другог пута. ФПС ми је добар, више од 80, играм на статици, само понегде кад је велика акција падне на 20-30. Мочвара гута ресурсе, живо блато је то, мораћу да смањим подешавања док се не извадим из мочваре. Иначе обожавам Чисто Небо, играм сваки мод који изађе. |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Fri 7 Feb 2014 - 23:31 | |
| Prevod mora da radi i na engleskoji i na ruskoj verziji, pa čak i na kineskoj ako postoji. Preimenuje se folder "eng" u "rus" i rokaj. Možda treba promeniti u language.ltex jezik ali to će flexerca da odradi čas posla ako ga zamolite. Pre će on uraditi kompletnu adaptaciju prevoda za ovaj mod nego što će FOTOGRAF biti preveden |
|
| |
oblakoder Veteran
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Sat 8 Feb 2014 - 1:06 | |
| Две муве једним ударцем, ни покојни Тијанић није боље ловио муве... Сад ће flekserca да има размишљање о адаптацији овог мода, а ја подсетник да сам занемарио превод Фотографа због своје играчке страсти. Матори лисац је то. |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) Sat 8 Feb 2014 - 5:06 | |
| Ma samo ti se čini. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) | |
| |
|
| |
| OGSM 1.8 - Mystery 2.0 (сједињени у целину) | |
|