|
Author | Message |
---|
AlfaStalker Experienced
Broj poruka : 99 Datum upisa : 2014-05-17 Godina : 49 Lokacija : černobil Raspoloženje : Братишка из спецназа
| Subject: weight težina Tue 20 May 2014 - 19:43 | |
| pozdrav stalkerima zna li iko kako da podignem limit weight makar za desetak kg jer od 50 - 60 kg jedva uspijem bilo sta da uzmem nosim vintar i rpg a municiju moram da bacam kad nadjem nasao sam oko dvadeset raketa za rpg i samo ih gledam hvala unaprijed |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: weight težina Tue 20 May 2014 - 21:34 | |
| Evo Klikni ovde je Oblakoder to vec objasnio na forumu. Imas svasta korisno na forumu, prelistaj kada imas vremena.Mada mislim da je poenta u tome da je tezina koju mozes realno da poneses max 30 kg, stim da moras i da odmaras, seca li se iko vojske, pa onih 150 metaka i ranac, cuturica maska i puska, ispadnu ti oci kada potrcis 50 metara. |
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: weight težina Mon 5 Jan 2015 - 11:09 | |
| Ja bi rado odradio težinu kako je gore objašnjeno ali ja nemam gamedata folder? |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: weight težina Mon 5 Jan 2015 - 17:17 | |
| Uopšte ne razumem kakvo je zadovoljstvo igrati Stalker-a sa pola tone opreme na leđima. Za to služi na primer Fallout New Vegas. Može i Fallout 3. Kad ti je nešto teško baciš ga, ne vidim problem... |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: weight težina Mon 5 Jan 2015 - 17:22 | |
| Koliko se ja sećam, u osnovnoj instalaciji LA postoji "gamedata" folder.Trenutno je "gamedata" folder u momjoj instalaciji približno 65Mb. Nisam dodavao ništa, osim što sam pečovao. Bez obzira na to, ako nemaš "gamedata" folder, možeš sam da ga napraviš. Važno je da imaš originalne (LA) faljove koje treb da edituješ, da bi radilo sve kako treba. |
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: weight težina Mon 5 Jan 2015 - 19:08 | |
| Ovo je sve što imam od fajlova |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: weight težina Mon 5 Jan 2015 - 21:20 | |
| Potreban ti je config folder od LA.! Iz ove arhive: - S.T.A.L.K.E.R. - LostAlpha_config_extractor.7z uzmi ta dva fajlova i stavi ju direktno u LA folder(pored bins foldera) i pokreni "LostAlpha_extract_text.bat" fajl kao administrator i sačekaj...
|
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: weight težina Tue 6 Jan 2015 - 18:10 | |
| Dobih ja ovu poruku |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: weight težina Tue 6 Jan 2015 - 21:23 | |
| - djordje29 wrote:
- Dobih ja ovu poruku
Napisao sam, da treba taj "LostAlpha_extract_text.bat" fajl da pokrečeš kao administrator (sa administratorskim ovlastima) pošto imaš LA fajlove na drajvu sa Windowsima(Program Files(x86) folder). |
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: weight težina Tue 6 Jan 2015 - 23:24 | |
| Ja mislim da je to taj fajl, nakon toga dobijam onu gore poruku. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: weight težina Wed 7 Jan 2015 - 0:01 | |
| Jeste to je taj fajl. Taj fajl moraš da pokreneš sa Administratorskim ovlastima a to znači: - kad si na njemu sa strelicom(kurzor) pritisneš desnu tipku na mišu i pokreni kao Administrator.
Ako si napravio baš tako kako sam ovdje napisao a nije ti program napravio LostAlpha\gamedata folder moguče je, da su u poslednjoj verziji upotrijebili drugi "packer" program, jer na mojoj LA verziji radi.
@Purke62 Dal bi mogao i ti da probaš na svojoj instalaciji LA. dali radi kod tebe? |
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: weight težina Wed 7 Jan 2015 - 8:26 | |
| Ne znam, ja sam uradio baš tako i ništa. Mada, nema veze, radi to i ovako. |
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: weight težina Wed 7 Jan 2015 - 14:24 | |
| Ђорђе, да Сталкер можеш да преправљаш, мораш следеће: - Да распакујеш .дб_ фајлове конкретно те верзије у gamedata кофер (ако није већ тамо) у корену игрице. - Да у спису fsgame.ltx (корен игрице), промениш прво false у true (да игрица уопште и гледа дал има нешто у гамедата коферу). Да буде други ред списа овакав: $game_data$ = true| true| $fs_root$| gamedata\ Што се тиче тежине, мораш је променити на ДВА места, обично списи: - \gamedata\config\creatures\actor.ltx - \gamedata\config\system.ltx При томе, у system.ltx стави тежину бар 10 кг већу, нпр: у actor.ltx max_item_mass = 1000.0 у system.ltx max_weight = 1010.0 (да носи тону и не мож да мрдне са тону и десет кила...) Међутим, разне верзије, разни списи и разне промене. Тако да није сигурно да се у горњим списима налазе те вредности. Ако се не налазе тамо, мораш их наћи где су премештене и тамо их променити. Све то није толико компликовано, мада се почетнику тако "чини", кхм... Надам се да ће помоћи. ПС. Заборавих, има и max_walk_weight у actor.ltx, али није битан. Стави, све једно нпр: max_walk_weight = 1000.0 |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: weight težina | |
| |
|
| |
|