|
Author | Message |
---|
Сталкер_86 Novice
Broj poruka : 26 Datum upisa : 2014-05-18 Lokacija : Ваљево Raspoloženje : int main()
| Subject: Šumadinac mod Mon 22 Sep 2014 - 22:28 | |
| Naleteo sam pre neki dan na ovo: http://www.moddb.com/games/stalker/downloads/sumadinacs-mod Ne znam o cemu se radi, ali prvi put vidim neki mod sa ovih prostora na ModDB-u. Sadržaj moda: http://www.moddb.com/features/features-10 |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: Šumadinac mod Tue 23 Sep 2014 - 7:08 | |
| Skinuo sam ga i otvorio, radi na 1.0005, isprobaću ga ovih dana, baš me zanima ko ga je napravio, dali je član foruma? |
|
| |
Sumadinac Experienced
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2014-03-06 Godina : 24 Lokacija : Obrenovac Raspoloženje : Faction Fronts mod za ShoC
| Subject: Re: Šumadinac mod Fri 24 Oct 2014 - 2:48 | |
| Ево баш дуго ме није било на форуму (4 месеца) јер сам се зезнуо тиме што сам заборавио шифру и на профилу за форум и на маил-у . За време поплаве сам имао на рачунару скинове за оружје , и сировине за мод . Док је била поплава у Обреновцу , упалио сам агрегат , сео за рачунар и склептао овај мод . Било је проблема али нисам имао интернет како бих проверио грешке у коду , самим тим је било ''зај.....'' (надам се да админ неће скинути овај пост због прошле речи) . Све моделе које сам користио сам изгубио када сам обарао систем тако да неће бити верзије 2.0 неко време . У мод су убачене текстуре за сва оружја , нови звукови амбијента и сва оружја имају дупло већу штету и пар пута већу прецизност . Надам се да ће вам се свидети мод ! Поздрав ! |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: Šumadinac mod Mon 5 Jan 2015 - 17:38 | |
| Danas instaliram Šumadinac mod, moram da igram nešto sa više boja nego Misery mod, jer sam morao da priključim stari Samsung Syncmaster 959nf monitor za koji ne postoji noviji drajver od 2001god., i teško mu je sa Vistom. Imam jako čudnu sliku. Ako neko zna kako da malo posvetlim sliku neka mi javi. Šumadinca instaliram na 1.0006 trebalo bi da radi, aj pa za par dana ću da pišem o tome kako ide... |
|
| |
Сталкер_86 Novice
Broj poruka : 26 Datum upisa : 2014-05-18 Lokacija : Ваљево Raspoloženje : int main()
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 12:20 | |
| - Dasha67 wrote:
- Danas instaliram Šumadinac mod, moram da igram nešto sa više boja nego Misery mod, jer sam morao da priključim stari Samsung Syncmaster 959nf monitor za koji ne postoji noviji drajver od 2001god., i teško mu je sa Vistom. Imam jako čudnu sliku. Ako neko zna kako da malo posvetlim sliku neka mi javi. .
Probaj da isključiš Highlight Zone opciju u meniju monitora. Možda tako proradi. |
|
| |
Dasha67 Moderator
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 12:36 | |
| Jesam! Već par dana probavam sve na monitoru i ne ide. Ali! Postoji program "Gama panel" koji sam upravo skinuo i baš radi posao! Ipak hvala na savetu i trudu. Pozdrav druže Stalkeru. Odoh u Zonu. Za sada Šumadinac mod odrađuje sve iz opisa i sviđa mi se što napokon iz pištolja mogu da upucam nešto drugo osim kutije, rađene su teksture, pojačan damage oružja, dalji izveštaj sledi čim mi Purke odgovori može li da mi ubaci njegov Toz34-acog bez misije sa Wolfom jer sam je već prešao. |
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 14:02 | |
| - Dasha67 wrote:
- ... i teško mu je sa Vistom. Imam jako čudnu sliku. ...
Дашо Дашо, најлакши начин да се решиш проблема, типа: оће - неће, како - кад, изненађење - препад, исл... је да замениш Висту и речеш: "Аста ла Виста!" Угради ко човек вин 7, 8, ... било шта, а Висту врати микрософту... |
|
| |
Dasha67 Moderator
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 14:05 | |
| Navika... Ima Vista i dobrih strana. |
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 14:28 | |
| - Dasha67 wrote:
- Navika... Ima Vista i dobrih strana.
То у стилу једног мог доброг комшије са села: "Пољак - Најбољи ауто на свету! Све научиш механику са њега..." Поздрав! |
|
| |
Dasha67 Moderator
| Subject: Re: Šumadinac mod Wed 7 Jan 2015 - 15:56 | |
| Jeste off-topic ali moram da odgovorim Zeki da imam ovaj sistem od 2007 i nije pao nikada, još uvek nije spor jer ga njakam sa zahtevnim igrama pa znam, uz redovno održavanje teram čak i Misery mod, nije loša slika na monitoru zbog Viste, nego što je monitor star i ne postoji novi drajver ni za Vistu ni za 7,8... Neću valjda da rušim dobar sistem, jel tako? |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Šumadinac mod | |
| |
|
| |
|