Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Subject: Ray of Hope [Co-op & Online] Mon 2 Mar 2015 - 21:43
Od same najave pratim ovaj mod, isprva malo skeptično ali dečki se stvarno trude... Sam mod daje mogućnost timskog igranja i preživljavanja u Zoni, zajednički zadaci, čatanje preko PDA, odabira frakcija, planiranje zajedničkih akcija...itd. Sa starim CoP zadacima, tu je i hrpa novih zadataka... Sam projekt je jako ambiciozan ali vidim da su okupili neka poznata imena i nadam se da će biti nešto od ovoga... Detaljnije informacije možete pogledati OVDJE
DAX1993 Experienced
Broj poruka : 87 Datum upisa : 2012-04-23 Godina : 31 Lokacija : Kragujevac Raspoloženje : iz 1 u X
Subject: Re: Ray of Hope [Co-op & Online] Tue 10 Mar 2015 - 17:59
I ja ih pratim vec neko vreme, za sada rade bas ozbiljno i non stop izbacaju neke nove vesti vezane za mod, Jedva cekam da zavrse pa da se sastane ceo Balkan Zona forum na nekom serveru
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Subject: Re: Ray of Hope [Co-op & Online] Wed 11 Mar 2015 - 11:16
Par novih infomacija i novi video podzemnog prolaza između Deponije i Agroproma: http://www.moddb.com/mods/ray-of-hope-co-op-online/news/weeks-goals-7
flexerca Administrator
Subject: Re: Ray of Hope [Co-op & Online] Tue 13 Sep 2016 - 12:02
Ovde možete pogledati nekoliko videa sa gameplayom RoH, izgleda interesantno: http://www.moddb.com/mods/ray-of-hope-co-op-online/videos/ray-of-hope-roh-closed-beta-gameplay-2
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Subject: Re: Ray of Hope [Co-op & Online] Fri 23 Sep 2016 - 23:39