|
Author | Message |
---|
prle03 Experienced
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2015-03-09 Lokacija : jagodina Raspoloženje : ok
| Subject: UPOZNAVANJE Thu 12 Mar 2015 - 20:54 | |
| Pozdrav svim stalkerima a ujedno i izvinjenje sto se nisam odmah predstavio zovem se Prvoslav Pavlovic rodjen sam davne 61 god. zivim i radim u Jagodini imam svoju privatnu firmu Plamen servis koja se bavi poslovima zastite od pozara
Veliki sam ljubitelj pc igara ali stalker mi je neprevazidjen kaze se ko jednom oseti zonu taj vise ne izlazi e to sam ja, odigrao sam SOC COP CS sa prevodom i tek sam uvideo sta sam sve propustio u eng.verziji posto mi strani jezici slabo idu .Sto se tice modova nisam ni jedan odigrao sa prevodom iskren da budem meni ta skidanja lose idu sada sa nestrpljenjem iscekujem da se prevede stalker soup mod a iskreno se nadam de ce mi neko od stalkera pomoci oko skidanja igrice.Jos jednom puno pozdrava iz Jagodine bicu tu praticu forum i poziv svim stalkerima ako nesto mogu da pomognem u mom domenu. ZIVI BILI
|
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Thu 12 Mar 2015 - 21:55 | |
| Добро нам дошао! Овде смо иначе сви посталкерисани у главу, тако да то није проблем. Ех што те нисам знао пре 3 године, него сам платио казну за паркирање код Јагодинске пијаце (буквално 15 минута, а да нисам ни знао да се ту наплаћује и ЦАП -1500 рсд). Имаш преведен овде и Прибој стори и супер је (ко за инат, сад не могу да га нађем...). А вреди размислити и о Руском Сталкеру (ако "набадаш" Руски...) има модова фантастичних. |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Thu 12 Mar 2015 - 23:18 | |
| |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Fri 13 Mar 2015 - 18:02 | |
| Dobro došao stalkeru. Još jedan stalker stariji od mene. Dobro, tu smo negde, ja sam .62. |
|
| |
prle03 Experienced
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Fri 13 Mar 2015 - 20:37 | |
| pozdra stalkeri i hvala na dobrodoslici sto se tice parkiranja pomogao bih ti sigurno znam sve radio sam im aparate i obuku radnika a palmi da zahvals mogao si skuplje da prodjes ukinuo je pauk vozila kostalo 50 eur sad samo kazna sto se tice ruskog jezika ucio sam u osnovnoj skoli u srednjoj nemacki sve pomesao hhhahhahha sadd hvala na linku video sam i ranije taj link sam doa coveku koji mi skida igrice i kaze da nije mogao da skine iz koga razloaga neznam takodje sam na internetu nasao tipa koji narezuje igrice za novac i on nista nije uradio Purke sto se tice godina nije vazno koliko imas vec kako se osecas ja za sada bogu hvala guram za dalje videcemo pozdrav stalkeri ako neko ima ideju kako da skinem taj piriboj story ja sam tu svako vece igram COP po ko zna koji put ZIVELI |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Fri 13 Mar 2015 - 22:51 | |
| Pokušaj još jednom sa ovog linka: - Instaler Priboi Story 1.1.3. i Overhoul za 1.0005 verziju (Dropbox-sajt) |
|
| |
prle03 Experienced
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Sat 14 Mar 2015 - 20:07 | |
| ok hvala sadd evo probacu |
|
| |
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Sun 15 Mar 2015 - 13:19 | |
| - prle03 wrote:
- pozdra stalkeri i hvala na dobrodoslici sto se tice parkiranja pomogao bih ti sigurno znam sve radio sam im aparate i obuku radnika a palmi da zahvals mogao si skuplje da prodjes ukinuo je pauk vozila kostalo 50 eur sad samo kazna sto se tice ruskog jezika ucio sam u osnovnoj skoli u srednjoj nemacki sve pomesao hhhahhahha sadd hvala na linku video sam i ranije taj link sam doa coveku koji mi skida igrice i kaze da nije mogao da skine iz koga razloaga neznam takodje sam na internetu nasao tipa koji narezuje igrice za novac i on nista nije uradio Purke sto se tice godina nije vazno koliko imas vec kako se osecas ja za sada bogu hvala guram za dalje videcemo pozdrav stalkeri ako neko ima ideju kako da skinem taj piriboj story ja sam tu svako vece igram COP po ko zna koji put ZIVELI
Видиш како ми Сталкери фурамо протекцију! Хвала друже! Палма је доле стварно добар, држи своју Јагодину. ... Ако си учио Руски (ма колико мало), када одиграш Прибој, слободно пробај и неки Руски мод са Руским Сталкером - нећеш се покајати. А за Прибој што неће да се скине - стварно не знам? Ваљда ће ићи како... Жив био! |
|
| |
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Sun 15 Mar 2015 - 23:50 | |
| |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Mon 16 Mar 2015 - 6:21 | |
| |
|
| |
prle03 Experienced
| Subject: Re: UPOZNAVANJE Mon 16 Mar 2015 - 21:04 | |
| jos jednom vam hvala na dobrodoslici uspeo sam da instaliram piriboj story zahvaljujuci saddu trenutno igram dobar je mod pozdrav |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: UPOZNAVANJE | |
| |
|
| |
|