U CS nisam nikad tu navraćao,tako da za sada ne znam dal' bi mi se u mojoj 1.5.0.7 verziji otvorila ta vrata...Međutim,ja sam izigrao SS,i deo jednog jako zanimljivog kvesta se odvija upravo u ovoj laboratoriji sa snimka.Odlično se sećam da sam,dok sam igrao,razmišljao kako su se tvorci NS/SS trudili da urade dosta novih delova mapa,a i čitavih mapa.Izgleda da su za ovu lab. ipak iskoristili ranije urađeno,što,naravno,nikako ne umanjuje genijalnost (bar za mene) NS/SS-a.
srkicom Experienced
Broj poruka : 68 Datum upisa : 2011-01-31 Godina : 47 Lokacija : Novi Beograd
Почео сам скоро да играм овај део, имао сам провлема са пуцањем игре када је убачен српски превод али сад сам га решио. Занима ме пар ствари: да ли се треба придружити некој фракцији, којој најбоље, а ако не како то утиче на ток игре, задатака? Ако је задатак отказан да ли ће се поново појавити? У вези ониx флешки за побољшања, да ли је битно коме иx дам, мислим да су ми једно побољшање тражила двојица а ја сам дао другом теxничару, могу ли сви све поправљати или је сваки за нешто? И још нешто, могу ли се "хаковати" паре, променити неки део у коду игре?
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
Почео сам скоро да играм овај део, имао сам провлема са пуцањем игре када је убачен српски превод али сад сам га решио. Занима ме пар ствари: да ли се треба придружити некој фракцији, којој најбоље, а ако не како то утиче на ток игре, задатака? Ако је задатак отказан да ли ће се поново појавити? У вези ониx флешки за побољшања, да ли је битно коме иx дам, мислим да су ми једно побољшање тражила двојица а ја сам дао другом теxничару, могу ли сви све поправљати или је сваки за нешто? И још нешто, могу ли се "хаковати" паре, променити неки део у коду игре?
Pošto si mi postavio slično pitanje na Pm. odgovorit ču ti ovdje; - Opravku pohabanog oružja mogu da obave svi mehaničari, ali kod nadogradnje(poboljšanje) svaki mehaničar ima samo nekoliko vrsta oružja koje može da nadogradi. "Flash drive"(USB) mu trebaju da uopšte može da vrši taj posao(poboljšanja)
- Novac se najlakše dobije izmjenom u skriptama - recimo da se povisi nagrada za one zadatke koji se mnogo puta ponavljaju u igri.
Oko ostalog nisam siguran pošto več dugo zbog nedostatka vremena nisam igrao CS ili CoP igru...
Код флешки сам мислио на то једнау флешку могу да дам искључиво једном одређеном теxничару. Да недођем у ситуацију да су ми једну флешку тражила двојица а ја имам само једну, или се може набавити више истиx флешки. Које се скрипте мењају и како? Xвала!
sadd Administrator
Код флешки сам мислио на то једнау флешку могу да дам искључиво једном одређеном теxничару. Да недођем у ситуацију да су ми једну флешку тражила двојица а ја имам само једну, или се може набавити више истиx флешки. Које се скрипте мењају и како? Xвала!
Kako sam več rekao, CS nisam dugo igrao pa nisam siguran kako to tačno je u igri(šta je pravilno) a za skripte ču da provjerim ako ti mogu nešto da sredim oko toga...
Ako se dobro sećam svi tehničari mogu da upgrade-uju odela. Ne možeš da znaš kom tehničaru treba koji fleš, tako da idi nasumično pa će se naći neki kome treba.
srkicom Experienced
Па ни један не тражи флеш. Колико има теxничара, Чисто небо, Дјути, Фридом? Има и неки на депонији у оној разрушеној згради али не тражи ништа а и често није у тој бази. Да ли им још негде теxничара? Имам и пар тражениx фкешки али не могу да иx пронађем.
sadd Administrator
Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Sun 6 Dec 2015 - 14:12
Da li Banditi imaju tehnicara i kako doci do njega. oni odmah pucaju. Kao se resiti stalnog obnavljanja ubijenih protivnika? Spolji ulaz kos Stalkera u Agropromu kao i baze bandita u Deponiji? Smara me to sto taman ih pobijem i krenem dalje kadoni onet ili napadaju ili zauzmu bazu. Heto bi da povecam nosivost nekom izmenom u kodu igre a da ne moram igrati ispocetka, da li je to moguce?
Nasao sam na netu neki mod za povecanje nosivosti. Taj faj je gamedata folder, gamedata/config/creatures/actor.ltx. Da li mogu i sta da ubacim u moj stari gamedata folder gde je prevod?
sadd Administrator
Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Sun 6 Dec 2015 - 20:16
srkicom wrote:
Da li Banditi imaju tehnicara i kako doci do njega. oni odmah pucaju. Kao se resiti stalnog obnavljanja ubijenih protivnika? Spolji ulaz kos Stalkera u Agropromu kao i baze bandita u Deponiji? Smara me to sto taman ih pobijem i krenem dalje kadoni onet ili napadaju ili zauzmu bazu. Heto bi da povecam nosivost nekom izmenom u kodu igre a da ne moram igrati ispocetka, da li je to moguce?
Nasao sam na netu neki mod za povecanje nosivosti. Taj faj je gamedata folder, gamedata/config/creatures/actor.ltx. Da li mogu i sta da ubacim u moj stari gamedata folder gde je prevod?
E tu ti je problem, jer si neprijatelj sa banditima a taj tehničar je u njihovoj bazi/hangaru! Probaj da pronađeš neki mod koji resetuje taj status prema banditima ili te napravi za njihovog prijatelja.
Mislim da možeš slobodno da staviš taj actor.ltx u gamedata folder sa prevodom...
Subject: Re: S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Sun 6 Dec 2015 - 21:15
Vec sam stavio taj actor.ltx u radi bez problema. Sad mogu da nosim 5000kg, mada mogu i da prepravim i da stavim vise ili manje ako hocu. Taman da pokupim svo oruzije i municiju koju pronadjem i da prodam a da to ne moram da radim 100 puta. Sa banditima sam neprijatelj od uvek valjda, vec sam ih jednom pobio u njihovoj bazi ali su se opet pojavili cim sam napustio bazu.
srkicom Experienced
Како да побијем Монолите у Војним складиштима, скроз на крају мапе, не могу да прођем од PSI зрачења, све са сева оделом и сртифактима који неутралишу то зрачење? Да ли треба вратити PDA оном војнику испод миста и Кордону?
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da