Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
Subject: Stalker 2 otkazan? Sat 10 Dec 2011 - 20:06
Ne znam da li ste culi .ali se proculo se da je GSC ugasen i da je Stalker 2 otkazan!!! Nadam se da to nije tacno
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
Subject: Re: Stalker 2 otkazan? Sat 10 Dec 2011 - 21:54
Nemanja95 wrote:
Ne znam da li ste culi .ali se proculo se da je GSC ugasen i da je Stalker 2 otkazan!!! Nadam se da to nije tacno
Kako stoje stvari, sve su prilike da je informacija tačna.Šta će biti i u čemu je problem, neće se znati do ponedeljka, za kada je GSC najavio zvanično saopštenje. Sve što može da se pročita na netu o tome je iz nezvaničnih izvora i većiinom nagađanja i pretpostavke.Ništa zvanično za sad nije objavljeno. Osim informacije da je juče (09.12.2011), Sergej Grigorovič, direktor i vasnik GSC Game World, sazvao sastanak zaposlenih i saopštio da je odlučio da ugasi firmu GSC.Samo je dodao da će svim radnicima biti isplaćene dosadašnje zarade do nekog datuma u januaru, ne sećam se tačno kojeg (možda i febrara, nije važno). Rekao im to i otišao.Ništa od njega do sad drugo nije saznato.Ne javlja se na telefon a ovi iz kompanije su najavili za ponedeljak zvanično saopštenje.Portparol (PR) kompanie Oleg Yaorsky je takođe odbio da govori za medije.Čim je odbio da govori, znači da je istina, da se nešto krupno dešava.
Major Degtjarev Veteran
Broj poruka : 211 Datum upisa : 2011-09-16 Godina : 25 Lokacija : Pirot/Srbija Raspoloženje : Time for some vodka...
Subject: Re: Stalker 2 otkazan? Sun 11 Dec 2011 - 15:19
Ako je otkazano onda im propala votka uh jadni kardan
Upotreba velikog slova pri pisanju pocetnih recenica bi bilo pozeljno.
Last edited by degtyarevhunter on Sat 3 Mar 2012 - 10:57; edited 1 time in total
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
Kada sam rekao priča, mislio sam na licencu tj. autorska prava, u nadi da neće prodati nekom geniju koji će od STALKERA uraditi ono što su uradili sa Far Cry 2.
PoWeR Master
Pretpostavljam da ako se rasturi studio,da ce pojedinci koji su najvise radili na svim stalkerima,da oforme neki omanji studio i da dovrse projekat,ukoliko je uopste i zapocet,a posto imaju engine i sve. Sto se mene tice,prica mzoe da bude i iz perspektive nekog novajlije,ili nekog drugog lika,nesto kao kod gta 4 sa onim epizodama,gde se putevi ukrstaju mnogima i susrecu se.
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
kapiram STALKER 2 projekat nije otkazan nego ne rade nista na njemu sakupljaju pare prodavajuci stalker (mislim na soc cs cop) pa kad sakupe novac nastavljaju sa projektom
Moje misljenje
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
Pitaj boga, možda su se nadali da će Putin izgubiti na izborima, pa uložili veliku kintu na taj račun i sad su skontali da su se z.ajebali, kad je račun došao na naplatu. P.S. Onaj mali je flipno skroz, kakav , jadan. Al će se smejati sam sebi za 10 godina!
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
Pretpostavljam da ako se rasturi studio,da ce pojedinci koji su najvise radili na svim stalkerima,da oforme neki omanji studio i da dovrse projekat,ukoliko je uopste i zapocet,a posto imaju engine i sve. Sto se mene tice,prica mzoe da bude i iz perspektive nekog novajlije,ili nekog drugog lika,nesto kao kod gta 4 sa onim epizodama,gde se putevi ukrstaju mnogima i susrecu se.
Studio je i onako bio mali kao i sam tim.Formiranje još manjeg tima bi ih dovelo u naš rang bukvalno.Mislim da bi sada moderi mogli da uskoče u priču.
PoWeR Master
ATTENTION!!! GSC DIDNT SHUT DOWN!! STALKER WILL BE RELEASED IN 2012!! READ THIS FROM WIKIPEDIA: December 12, 2011 GSC-Fan.com Web, organized a rally in support of the campaign. Responding to questions from the fans, Oleg Yavorsky and Ruslan Didenko said not yet ready to officially comment on the situation, thus madeit clear that they continue to search for any of the methods in order to prevent the closure of the campaign.
naso kom na youtube
A zasto na njihovom sajtu http://www.gsc-game.com/ nije nista receno o zatvaranju studija?
PoWeR Master