Broj poruka : 211 Datum upisa : 2011-09-16 Godina : 25 Lokacija : Pirot/Srbija Raspoloženje : Time for some vodka...
Subject: Problem oko fleške Wed 8 Feb 2012 - 12:52
Ljudi možete li da mi pomogneto oko problema,neće da mi se očita fleška,probao sam sve ali neće da radi.POMOZITE MI
Tony Moderator
Broj poruka : 101 Datum upisa : 2011-02-10 Godina : 35 Lokacija : Šamac RS/BiH
Subject: Re: Problem oko fleške Wed 8 Feb 2012 - 13:08
Probaj kroz cmd: diskpart, list disk i vidi jel ga tu ocita pa mi javi. Mozes da probas i preko GParted-a (gnome partition manager) ako imas neku distribuciju linuxa da je dignes kao live. Ako ga ne vide ni jedan ni drugi vjerovatno je otiso na vjecna lovista.
Major Degtjarev Veteran
Broj poruka : 211 Datum upisa : 2011-09-16 Godina : 25 Lokacija : Pirot/Srbija Raspoloženje : Time for some vodka...
Subject: Re: Problem oko fleške Wed 8 Feb 2012 - 13:30
Dobijam error: F:/ is not accsesible incorrect function nisam te razumeo,napiši mi korak po korak.
igrozni Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-17 Godina : 38 Lokacija : BG Raspoloženje : Solidno
Subject: Re: Problem oko fleške Thu 9 Feb 2012 - 0:51
InstaliraJ Sistem mechanic professional bilo koji od verzije 8 pa navise imas opciju drive scrubbler Probaj pomocu toga...A i imas i rescue disk koji se pravi istim programom isto drive scrubbler ali bootujes pomocu tog diska i na taj nacin dobijas fles kao nov sto se read/write opcije tice ako ti je crkla elektronika tu nista ne pomaze...