|
|
Author | Message |
---|
lukash351 Experienced
Broj poruka : 58 Datum upisa : 2016-09-20
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 13 Oct 2016 - 14:12 | |
| @sadd
Evo https://mega.nz/#!us5kiDrA!GKJAvgOW5g4phYHV49C3vZep0GJg4O-ImU2yRc7h6fk, stavio sam onaj gamedata koji si mi ti dao + jednu pesmu,i dalje ne znam koje pesme zelim da stavim.
Ako budes uspeo da ubacis pesmu,reci mi postupak pa cu sam probati.. |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 14 Oct 2016 - 23:15 | |
| - NotAnyMoreInMyZone wrote:
- Ako budes uspeo da ubacis pesmu,reci mi postupak pa cu sam probati..
Evo, probaj ovaj fajl: - Sređen_muzički_fajl.rar Prvo; ako več nemaš Audacity onda ga skini sa ove stranice: - sourceforge.net/audacity Nadalje; pošto je tvoj 'muzički komad' u stereo fazonu (traka levo te desno u Audacity-u) treba da ga poshraniš kao mono fajl! Posle toga; Obavezno je da fajl učitaš sa SAVandT.exe programom koji če odmah da ti javi da su potrebne informacije za SoC ubačene u fajl - posle toga potvrdi izmjenu. Posle ovoga fajl je spreman za igru. Dozvoljeno je menjati samo ogg fajlove do 12 brojke, jer su brojke 13 i nagore več reservisane za radio. PS. Opcija glasbe(fleš i radio) u stereo fazonu za sada još nije poduprta u StalkerSoup-u! |
|
| |
AlfaStalker Experienced
Broj poruka : 99 Datum upisa : 2014-05-17 Godina : 49 Lokacija : černobil Raspoloženje : Братишка из спецназа
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sat 15 Oct 2016 - 11:42 | |
| pozdrav Stalkerima ne mogu da pohvatam sve komentare ima ih mnogo ..... da li je završen prevod za stalkersoup i ako jeste mora li sve ispočetka da se počne ili može poslednji save da se ubaci posle startovanja. i još nešto mp3 player mi ne radi iako imam desetak fleški sa muzikom |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 16 Oct 2016 - 11:32 | |
| - AlfaStalker wrote:
- ..... da li je završen prevod za stalkersoup ..... mora li sve ispočetka da se počne ili može poslednji save da se ubaci posle startovanja.
Prevod nije još završen, jer čekamo da jedan drugi tim prvo prevede preostale fajlove na pravilni engleski jezik a i kada budu fajlovi spremni(eng) - to če da potraje pošto se nitko ovdje na javlja da bi nešto pomogao(oko prevoda) po tom pitanju... - Kod StalkerSoup-a uvijek možeš da ubaciš plugin sa jezikom i trebalo bi da bude ok i sa starijim sejvovima... - AlfaStalker wrote:
- ..... mp3 player mi ne radi iako imam desetak fleški sa muzikom
Sa njim nikada nije bio problem tako da ti vjerovatno ne odabereš(jedan klik na fleš) jedan od tih 'fleški' na levoj strani player-a. A dali ti radi radio u player-u ?? |
|
| |
lukash351 Experienced
Broj poruka : 58 Datum upisa : 2016-09-20 Lokacija : Chernobyl
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 16 Oct 2016 - 15:08 | |
| @Sadd Uradio sam kao sto si rekao sa nesredjenim ogg fajlom i uspeo sam, plus sam dodao jos jednu pesmu it tekst.
https://imgur.com/0DeWQwF
Hvala Vam puno !
Samo sto je malo tise od ostalih pesmi u flash-u (pojacao sam mp3 na max) |
|
| |
AlfaStalker Experienced
Broj poruka : 99 Datum upisa : 2014-05-17 Godina : 49 Lokacija : černobil Raspoloženje : Братишка из спецназа
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 16 Oct 2016 - 22:53 | |
| Sa njim nikada nije bio problem tako da ti vjerovatno ne odabereš(jedan klik na fleš) jedan od tih 'fleški' na levoj strani player-a. A dali ti radi radio u player-u ??
ne radi nikako ....igram stalkera od kako de pojavio ima mislim i deset godina ali u ovoj verziji koju imam pojavljuju mi se problemčići kao ovaj sa mp3 plejerom ili ne mogu da razgovaram sa saharovim nikako jer nemam pristup x-16 labaratoriji i kada treba da razgovaram sa zaharom (jer mi piše u zadatku) samo se vodi uobičajena priča .......
hvala u svakom slučaju na sugestijama vidim da mi u dnu desno piše ALEKS 1970 tako da ne znam imam li uopšte pravi mod |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 16 Oct 2016 - 23:50 | |
| - AlfaStalker wrote:
- ne radi nikako ....
Šalji mi poslednji sejv(može i više njih) na moj adoler@gmail.com - mail i napiši koju verziju StalkerSoup-a igraš. - AlfaStalker wrote:
- .......hvala u svakom slučaju na sugestijama vidim da mi u dnu desno piše ALEKS 1970
tako da ne znam imam li uopšte pravi mod Aleks1970 je ustvari moj drugi naziv(jedino sam ovdje sadd) pod kojem se prijavljujem na druge forume a to ime stoji na slici kao moj podpis, jer sam pored te slike napravio i podosta drugih izmjena u samom StalkerSoup-u. I da - imaš pravu igru/mod...P.S. Napravi i jedan screen tvog STALKERSOUP foldera da mogu provjeriti(za svaki slučaj) koje sve fajlove imaš u njemu ... |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 18 Oct 2016 - 23:45 | |
| @Sadd - Quote :
- Aleks1970 je ustvari moj drugi naziv(jedino sam ovdje sadd) pod kojem se prijavljujem na druge forume a to ime stoji na slici kao moj podpis, jer sam pored te slike napravio i podosta drugih izmjena u samom StalkerSoup-u.
To znaci da ti radis na Autoupdate-ru i Grafici?! |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Wed 19 Oct 2016 - 0:25 | |
- To znaci da ti radis na Autoupdate-ru i Grafici?!
Da, nova verzija StalkerSoup istalera te auto-updater su moj rad ali takođe i podosta drugih stvari u igri od kojih se možda ponajviše vidi rad na grafici mada sam u procenatu baš na njoj radio najmanje... @Svi; Na novu zakrpu se čeka, jer je TB. bolestan(gripa) te mi još nije dao fajlove da pripremim novu zakrpu... |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Wed 19 Oct 2016 - 13:32 | |
| - Quote :
- Na novu zakrpu se čeka, jer je TB. bolestan(gripa) te mi još nije dao fajlove da pripremim novu zakrpu...
Da,objavio je juce na fejsu.Zelim mu brz oporavak!! Mozes da mi kazes sta ce biti novo u zakrpi? I da li cu morati da skidam ponovo stalkersoup sa novijom verzijom ili ce biti mogucnos da se posebno skine Autoupdater koji radi (kao za CoC) |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Wed 19 Oct 2016 - 20:35 | |
- Mozes da mi kazes sta ce biti novo u zakrpi?
Za TB.-a još neznam, ali sam ja sredio zadatak od Saharova koji se naslovljava na medicinsko torbu u NPP1 zemlji i još neke malene stvari... - NotAnyMoreInMyZone wrote:
- I da li cu morati da skidam ponovo stalkersoup sa novijom verzijom ili ce biti mogucnos da se posebno skine Autoupdater koji radi (kao za CoC)
A koju imaš ti verziju?? Za verziju sa novim programom za instalaciju(110007) nije potrebno ništa dodatno da se uradi, jer je Auto-updater več aktivan i prati promjene u folderu za zakrpe. |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Wed 19 Oct 2016 - 20:41 | |
| - Quote :
- A koju imaš ti verziju??
Za verziju sa novim programom za instalaciju(110007) nije potrebno ništa dodatno da se uradi, jer je Auto-updater več aktivan i prati promjene u folderu za zakrpe. Ja sam skinuo Stalkersoup sa tvog linka,sacu da proverim... Uzgred pise mi sa donje leve strane (1.0006) |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Wed 19 Oct 2016 - 22:31 | |
- Uzgred pise mi sa donje leve strane (1.0006)
To je oznaka SoC verzije, malo udesno - posle teksta 'revision'(revizija) trebao bi da imaš 0007 oznaku. ... |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 23 Oct 2016 - 22:18 | |
| Kad kliknem ESC+ F izadjemi nesto za ime NPC, staje to ustvari?
takodje,gde mogu da nadjem Astrologera, jer ce moci Asistent da mi da kordinate ka njemu ili?
Kad smo kod Asistenta (naucnik u bar-u) on mi je prodao kordinate za Artijoma ali nigde ne mogu da ga nadjem. |
|
| |
Freedom Novice
Broj poruka : 47 Datum upisa : 2010-11-09
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sun 23 Oct 2016 - 23:34 | |
- Kad kliknem ESC+ F izadjemi nesto za ime NPC, staje to ustvari?
takodje,gde mogu da nadjem Astrologera, jer ce moci Asistent da mi da kordinate ka njemu ili?
Kad smo kod Asistenta (naucnik u bar-u) on mi je prodao kordinate za Artijoma ali nigde ne mogu da ga nadjem. Pozdrav, zasto ti treba Astrolog.Sta ti je konkretan zadatak vezano za njega. |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Mon 24 Oct 2016 - 20:05 | |
| - Quote :
- zasto ti treba Astrolog.Sta ti je konkretan zadatak vezano za njega.
Voleo bi da znam gde je,nemam nikakvu misiju. Video sam jednom Vuka u baru kako ide ka Vojinim Skladistima sto znaci da se ne teleportuje vec ide "pesaka".Tako predpostavljam da je Astrolog negde otisao ali ne znam gde,zanima me. takodje me zanima gde je taj Artijom,kupio sam kordinate za njega ali nema ga nigde na mapi,isto kao i sa Vodicem, i Pacovom (pokazuje mi da je u Kordonu a na tom mestu nije). |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Mon 24 Oct 2016 - 20:25 | |
-
- Quote :
- zasto ti treba Astrolog.Sta ti je konkretan zadatak vezano za njega.
Voleo bi da znam gde je,nemam nikakvu misiju. Video sam jednom Vuka u baru kako ide ka Vojinim Skladistima sto znaci da se ne teleportuje vec ide "pesaka".Tako predpostavljam da je Astrolog negde otisao ali ne znam gde,zanima me.
takodje me zanima gde je taj Artijom,kupio sam kordinate za njega ali nema ga nigde na mapi,isto kao i sa Vodicem, i Pacovom (pokazuje mi da je u Kordonu a na tom mestu nije). Astrologa ces moci videti jedino ako imas neki zadatak vezano za njega ili ces ga slucajno sresti negde u Zoni kao i neke druge likove u igri.Sto se tice Pacova, on treba da bude u napustenoj fabrici kod mosta gde je Kuznjecov,ali da bi on bio tamo treba uzeti zadatak od Borova u vezi njega. |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 25 Oct 2016 - 13:41 | |
| - Quote :
- Sto se tice Pacova, on treba da bude u napustenoj fabrici kod mosta gde je Kuznjecov,ali da bi on bio tamo treba uzeti zadatak od Borova u vezi njega.
To znam, ali ja sam zavrsio taj zadatak,idalje mi pokazuje da je u napustenoj fabrici a ustvari nije. |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 25 Oct 2016 - 14:45 | |
| To znam, ali ja sam zavrsio taj zadatak,idalje mi pokazuje da je u napustenoj fabrici a ustvari nije.
Pogledaj preko puta u onim objektima gde si oslobadjao Nimblea.Moze da bude i tamo,pa ako je bio tamo verovatno si ga ubio jer se ne razlikuje se od ostalih bandita,obucen je kao i ostali banditi.
|
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 25 Oct 2016 - 15:49 | |
| Nisam ga ubijo... Posle te misije on ode odatle jer mu je put slobodan. kada dodjem ko Asistenta za njegove kordinate on mi da ali kod napustene fabrike.ne na trenutnom mestu ili se uopste ne pojavi na mapi.I sto tako i sa Artijomom,dam pda za njegove gordinate I ne mogu da ga nadjem na mapi. |
|
| |
AlfaStalker Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 27 Oct 2016 - 19:50 | |
| Moram da pohvalim DOKTORA zvanog SADD za pomoć u ovoj igri bez koga ne bih mogao nastaviti već zapetljanu igru. Oduševilo me koliko je lakše igrati na našem jeziku i bez onih dosadnih anomalija na svakom čošku. |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 1 Nov 2016 - 11:37 | |
| Imam problema sa manometrom u Agropromu (za bacac plamena).Ne moug nigde da ga nadjem. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Tue 1 Nov 2016 - 11:42 | |
- Imam problema sa manometrom u Agropromu (za bacac plamena).Ne moug nigde da ga nadjem.
- manometar:
Dobro provjeri stolove(mize) na katu u glavnoj zgradi
|
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 3 Nov 2016 - 12:34 | |
| Kako da ozivim Npc.Nasao sam nekog pod imenom "Stalker iz fridom frakcije"(tako nesto) u Vojinim Skladistima u nekoj maloj kuci mrtvog. - Quote :
- Spoiler:
Dobro provjeri stolove(mize) na katu u glavnoj zgradi
Usepo sam da nadjem,Hvala! |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 3 Nov 2016 - 12:58 | |
- Kako da ozivim Npc.Nasao sam nekog pod imenom "Stalker iz fridom frakcije"(tako nesto) u Vojinim Skladistima u nekoj maloj kuci mrtvog.
Obično sa ESC + R kombinacijom Pritisni tu kombinaciju kada stojiš pored mrtvog Npc u igri - mada to ne radi za sve likove i može ti se desiti, da ti igra iskoči na desktop... |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sat 5 Nov 2016 - 11:41 | |
| Ubio sam sve Djutije u Rostoku.jel cemi to ugrozavati igru u buducnosti. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Sat 5 Nov 2016 - 13:29 | |
- Ubio sam sve Djutije u Rostoku.jel cemi to ugrozavati igru u buducnosti.
Jeli ustvari misliš na Djuti bazu (i okolinu) u Bar-u? Ako jest - bolje ti je da se vratiš na sejv prije tog masakra |
|
| |
AlfaStalker Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 10 Nov 2016 - 10:46 | |
| U mapama vidim kartu Jantara a ne vidim zadatak koji bi mi otvorio put tamo ,.....zna li neko ako je prešao taj put kako. |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 10 Nov 2016 - 18:16 | |
| - AlfaStalker wrote:
- U mapama vidim kartu Jantara a ne vidim zadatak koji bi mi otvorio put tamo ,.....zna li neko ako je prešao taj put kako.
Pozdrav, moras prvo uraditi zadatke u Tamnoj Dolini i nakon toga ce ti barmen dati zadatak vezano za Jantar. |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 10 Nov 2016 - 20:48 | |
| Gde mogu da nadjem duvan od Dezerterza? Kaze da je negde blizu ulaza, nije rekao kog ulaza... |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Thu 10 Nov 2016 - 23:16 | |
- Gde mogu da nadjem duvan od Dezerterza? kaze da je negde blizu ulaza,nije rekao kog ulaza...
Predmet nije na tlu - ali je na rubu barišta(vode) P.S. Nadam se, da si uzeo od njega zadatak za pronalaženje dokumenta u vojničkoj bazi? |
|
| |
lukash351 Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 11 Nov 2016 - 0:51 | |
| @sadd Jesam,dovrsio sam zadatak. Posle toga je samo nestao |
|
| |
AlfaStalker Experienced
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 11 Nov 2016 - 16:16 | |
| Molba ....... odlaskom u vojna skladišta pridružio sam se freedomu ali sam pazio da ne pucam na dutijevce podosta sam tumarao i zavrsavao razne zadatke i sad kad sam krenuo do barmena vidim da me svi dutijevci pucaju na mene ,,,,,,,,,,,,uglavnom sam i za voronjina odradio sve zadatke pa sad pitam UTIČE li ovo neprijateljstvo na DALJI tok igre i može li se sa njima izmiriti, kao što može kod sidorovića kad platiš da te izmiri sa freeedomovcima. |
|
| |
Freedom Novice
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 11 Nov 2016 - 16:25 | |
| - AlfaStalker wrote:
- Molba ....... odlaskom u vojna skladišta pridružio sam se freedomu ali sam pazio da ne pucam na dutijevce podosta sam tumarao i zavrsavao razne zadatke i sad kad sam krenuo do barmena vidim da me svi dutijevci pucaju na mene ,,,,,,,,,,,,uglavnom sam i za voronjina odradio sve zadatke pa sad pitam UTIČE li ovo neprijateljstvo na DALJI tok igre i može li se sa njima izmiriti, kao što može kod sidorovića kad platiš da te izmiri sa freeedomovcima.
Pozdrav,trebas to sve ponoviti, jer ne smeju ti Duty biti neprijatelji.Imaces jos zadataka za njih, odnosno za Voronjina -zadatak koji je bitan za osnovni deo price.
Last edited by Freedom on Sat 12 Nov 2016 - 20:55; edited 1 time in total |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 11 Nov 2016 - 17:59 | |
| - AlfaStalker wrote:
- Molba ....... odlaskom u vojna skladišta pridružio sam se freedomu...
Nije potrebno da se pridružuješ nijednoj od tih frakcija u igri - čak nije poželjno, jer češ se putem igranja samostalno(automatično) pridružiti da bi mogao da obaviš neke zadatke kasnije... |
|
| |
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC Fri 11 Nov 2016 - 18:22 | |
| Opomena za SVE članove foruma! Obratite pažnju na pravopis! Neću više da editujem, nego da banujem! Na tri godine... |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: STALKERSOUP Mod za SoC | |
| |
|
| |
|