Ziginho Novice
Broj poruka : 15 Datum upisa : 2012-09-10 Lokacija : Priština, Srbija Raspoloženje : Optimistično
| Subject: Pozdrav, dobri ljudi Mon 10 Sep 2012 - 8:31 | |
| Kao i svi i ovde, i ja sam oduševljen sjajnim loreom Stalkera i mogu slobodno da kažem da mi je ovo omiljeni serijal (naročito SoC). Inače, ja sam deo tima koji je radio na prevodima za SoC i CoP, što vam može potvrditi i čika Purke, sa kojim sam odlično sarađivao. Forum pratim duže vreme, ali sam tek sad odlučio da Vam se pridužim. Razlog jednostavan-ponovo sam krenuo s obrtanjem SoC-a, pa smatram da bih ovde mogao da najbrže dođem do nekih odgovora koji se tiču nekih modova i sl. Nadam se da se lepo i kvalitetno družimo. Pozdrav svima! |
|
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Mon 10 Sep 2012 - 19:31 | |
| Dobro došao stalkeru.Vidiš,purke62 nam nije ništa pričao za pomoć sa strane.Morat ću jednom da ga kritikujem .Ako negde zapne za neki mod tu smo da pomognemo. Dobru zabavu ti želim. |
|
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Mon 10 Sep 2012 - 20:06 | |
| Pozdrav za Hantera.Napokon si rešio da se registruješ na Forumu. @Placenik83 To nije bila nikakava pomoć sa strane, čovek je stlker Veteran, naš čovek i ako pogledaš readme za oba prevoda što smo uradili, naćićeš ime Ziginho ( aka Vlada Hanter).Za prevod SoC je urdio dijaloge Garbage, Agroprom i ješ neke fajlove, on bolje zna (ja sam već zboroavio i šta sam ja prevodio )Za prevod CoP je obezbedio studio i spikere za audio prevod intra i outra.Malo li je, a? P.S. Što se tiče modova za SoC, ja ti toplo preporučujem RMA, za sad.Problem je jedini što ima samo za rusku verziju i nema prevoda na engleski. |
|
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Mon 10 Sep 2012 - 21:02 | |
| dobrodošao u našu zajednicu - sada i zvanično, želim ti lijep boravak u BalkanZoni. |
|
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Wed 12 Sep 2012 - 16:55 | |
| Dobro došao i svaka cast na ulozenom trudu oko prevoda. |
|
Major Degtjarev Veteran
Broj poruka : 211 Datum upisa : 2011-09-16 Godina : 25 Lokacija : Pirot/Srbija Raspoloženje : Time for some vodka...
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Sun 30 Sep 2012 - 9:50 | |
| I said come in, dont stand there! |
|
oblakoder Veteran
Broj poruka : 212 Datum upisa : 2011-02-03 Godina : 50 Lokacija : Београд
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi Sun 30 Sep 2012 - 22:11 | |
| |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Pozdrav, dobri ljudi | |
| |
|