Većinom ne možeš nigde.Ima par animacija koje je radio za CS: Global Ofansive i CS:Source i plus par animacija u "sirovom" stanju u Max formatu.Mogu se naći na njegovom profulu na Gamebanana http://gamebanana.com/members/1273332 Ja sam uradio jedan port njegove animacije za AK74u (CS:GO), za SOC ali je nisam objavio jer je model sa mnogo poligona i teksture su 2048x2048 pa sve to pomalo koči slabije kopove. Sam model AK74u od milenije i nije toliko problem kliko su ruke iz CS:GO, jer su preko 15k poligona. STRIFER radi na svom modu za CoP a o njemu možete pročitati ovde, ako znate ruski, naravno: http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=11443
Neće objavljivati pojedinačno dok ne kopletira svo oružje.Trenutno nema vremena zbog ličnih problema pa je malo oladio sa poslom, mada vreujem da će dovršiti mod.
P:S: Da , umalo da zaboravim, mogli su angažovati i našeg Kaplana, bolje bi im odradio animacije, garant.
StalkerSumadinac Experienced
Broj poruka : 176 Datum upisa : 2013-02-20 Godina : 42 Lokacija : ZonaSumadija Raspoloženje : Brz na okidacu...
Neman pojma izgleda jeftino i smotano kretnje su užasne zasad,ne sviđa mi se gdje su krenuli sa ovim nekakakvim cod f2p modelom neznam alpha je pa ono, vidit čemo još šta biti od ovoga.
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 1 Dec 2013 - 1:46
U svemu ovom mi nedostaju mutanti, možda nisam dobro pratio sve njihove objave, ali čini mi se da ih jako rijetko spominju. Ipak su ta djeca Zone dobar dio onoga što upravo Stalker serijal čini jezivim i tako privlačnim. Sve što sam našao jeste neka mala beba crva
@Bs Tyler Da nisi sličajno ti naleteo na nešto mutantima ili životinjama?
flexerca Administrator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Subject: Re: Survarium - napredak Sat 22 Feb 2014 - 16:43
@flexerca tek san sad vidio sorry nisam brate neman pojma nisu nikakvi video izbacili da uopce vidimo nekakve mutante .... nego izbacili ovo kao nekakav test za igru sta bi mogli ubacit u igru a sta ne koliko sam skužio.
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Prvo da se pohvalim da sam upao u beta testere za Survarium, a drugo da pitam da li je još neko osim mene??? Staze i grafika su prihvatljivi, igra se timski, ono tipa ko će više nekih dijelova ukrasti od protivnika, itd...međutim imam veliki problem sa pingom, zbog servera koji su u Rusiji. Taman kad nanišanim da ga koknem ja se izvalim mrtav Uglavnom ko želi neka se prijavi i registruje na: http://survarium.com/en jer šanse su jako dobre da budete izvučeni, izvlače po 72 testera u toku 24 sata (3 za 1 sat)
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
Bravo flexerca! Ne nadjoh te pod ovim nick-om, registrovao si se pod drugim imenom, ja sam kasno video mail pa ucestvujem sa svega 9 listica, proveravam cesto ali avaj, za sada nafting. Jeli, kazi mi dali dobijes link za skidanje igre kada te izvuku ili si vec skinuo ranije? Ja se secam da sam imao Survarijum instaliran, mada nisam 100% siguran, sada trazim po forumu ali ne mogu da nadjem gde se skida igra. Zeljno ocekujem tvoje utiske o igri, nadam se da ces resiti problem sa pingom.
flexerca Administrator
Nick je isti: flexerca Link za skidanje dobiješ u mail, ali dobro provjeri mail jer je moj otišao u bezvrijednu poštu zajedno sa onim dosadnim mailovima za vijagru, hahaha... a izvučen sam prije skoro 2 sedmice... Nadam se da će nas se još prijaviti sa foruma, pa ako igra bude obećavala možda uzmemo i neki server bliže jer ja sa ovim jako teško da mogu igrati. Uglavnom pokušajte,registracija je besplatna...
Last edited by flexerca on Sun 6 Apr 2014 - 16:07; edited 1 time in total
Sumadinac Experienced
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2014-03-06 Godina : 24 Lokacija : Obrenovac Raspoloženje : Faction Fronts mod za ShoC
Doors Open Day has begun and the servers are open! You have 24 hours to enjoy the Beta version of the PvP (Teamplay). Go to our website and click the "Play Now" button.
Znači samo odete na http://survarium.com/en i kliknete na dugme "Play Now". Nadam se da će neko imati bolji ping od mene....
PS. Naravno potrebno je da budete registrirani na forum...
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
Registrovan sam, skinuo, pokrenuo instaler, instalirao, prijavio mi je "cant find script engine VBScript for script" i "updater returned error code 3". Nista mi sad nije jasno. Treba li da imam vec instaliran Survarium?
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
Proba rundu dosta laga i neoptimizirano ali ajde beta je pa ok ali da ljepo izgleda bome izgleda ljepo,samo imam onako osjecaj da ce TDM postat p2w/kupovanje metak i oruzja,buy premium koji bode u oći / no sad me zanima ostatak prvenstveno single player .
Dasha67 Moderator
Vcredist_x86, Microsoft Visual C++ Redistributable, taj sam skinuo, pokrenuo. Ugasio Avast, pokrenuo instaler, opet sve kao podmazano, i na kraju mi izbaci "cant find script engine VBScript for script D:\Igre\Survarium\game\binaries\x86\create_shortcut.Ubs" i opet "updater returned error code 3". He,he, mislim da mi nesto nije kako treba...
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
"cant find script engine VBScript for script D:\Igre\Survarium\game\binaries\x86\create_shortcut.Ubs" i opet "updater returned error code 3". He,he, mislim da mi nesto nije kako treba...
Provjeri ovaj forum ovdje: - Technical Issues Ima i drugih sa istim problemom te je tamo objašnjen postupak instalacije Survariuma.
Ja sam mislio da ti fali taj poslednji update Visual Basica koji se nalazi u paketu za kojeg sam dao link...
Dasha67 Moderator
Subject: Re: Survarium - napredak Sat 7 Jun 2014 - 23:54
Napokon su me izvukli za beta test Survarijuma, ali i sa novim 022g exe instalerom isti problem kao i u predhodnim postovima. Polako gubim volju, pogotovo zbog vec unapred znanog problema sa pingom dok su jos uvek samo Ruski serveri.
flexerca Administrator
Još 500 besplatnih ključeva za beta PVP testere na http://survarium.com/en i još 2000 na http://www.grabthegames.com/survarium-closed-beta-keys-giveaway.html
STALKER1551_CRO Novice
Broj poruka : 39 Datum upisa : 2013-12-07 Godina : 24 Lokacija : Sibinj,Croatia Raspoloženje : !STALKER FOR EVER!