Naravno da može...sve podatke o tome imaš na stranici http://survarium.com/en ali ti je najbolje da se na toj stranici registruješ, jer svaki dan izvlače po 100 registrovanih...većinu koje poznajem su tako i dobili ključ.
Sta1ker97 Zombie
Broj poruka : 1 Datum upisa : 2013-07-22 Godina : 27 Lokacija : Pozarevac
Aj ak ce neko dat key ja mu vratim za tjedan da vidim igricu i testiram pc
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 3 Aug 2014 - 18:58
Ne znam, možda sam suviše očekivao od Survarijuma, istraživanje i naravno borba, a ovo je po meni obično kaunter-strajk napucavanje. Izađeš, neki te seronja ubije na mestu, i tako u krug.
Dasha67 Moderator
Broj poruka : 237 Datum upisa : 2013-08-12 Godina : 56 Lokacija : Vršac, Srbija Raspoloženje : Da
Kao beta-tester, totalno sam razočaran igrom za koju sam mislio da će biti više Stalker-orijentisana, a ono golo colodjuti/kaunterstrajk/mooha napucavanje, rešio sam da Survarium deinstaliram. Možda ovo pišem u afektu, zato ću sačekati par dana nadajući se da će mi neko sa Foruma otvoriti oči, reći kako treba da shvatim i igram ovu igru koja po meni nema nikakve kvalitete nalik na one zbog kojih ovaj Forum postoji.
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 10 Aug 2014 - 21:56
Probao sam Survarium i rekao ovo nije naslednik stalkera.Kao prvo online igranje kao CoD,CSS itd.napucavanja,nigde veze sa stalkerom.Imas kao tokom igranja i bodovanja zaradis za malo bolju opremu i oruzje,a to je da se dobro napucavas sa gamerima koji vise i dan i noc na njemu. Grafika onako solidna,zvukovi okoline i oruzja odlicni ali sama atmosfera nije ono sto sam ocekivao.Nema istrazivanja,zavirivanja,prevrtanja itd.kao u stalkeru a nema ni single player kao sto sam ocekivao. Mozda je to zbog toga sto je jos u beta fazi ili ne planiraju da rade na tome da ima neki svoj story kao sto ima stalker.Moj prvi utisak nakon igranja je;TOTALNI PROMASAJ.Imam utisak kao da ga prave amerikanci a ne ukrajinci. Toliko od mene sto se tice Survariuma.
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 10 Aug 2014 - 22:14
A ono idu ka masi/zaradi/ samim time im je kvaliteta upitna taj ftp mi je osobno gadljiv i to kupovanje metaka,oruzja te taj "buy premium" i ostalo uglavnom da ne duljim ovo je meni takoder jako lose jedino sta ih može sad izvuć kod pravih stalker fanova jako dobar SP,zasad ne sluti na dobro iako je beta.
Last edited by Bs/Tyler on Mon 11 Aug 2014 - 11:48; edited 1 time in total
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
Ma kakav SP, ne sanjajte o tome. Koncepcija je apsolutno drugačija i računaju na mlađe generacije igrača. Povezivanje sa Stalkerom je poslovna fora a ne stvarnost. Računali su oni na razočarenje fanova Stalkera ali to nije važno, bitno je da su održavali pažnju na sebe jer ipak su oni većinom ekipa koja je radila na sva tri dela Stalkera. Jeste da je tematika postapokaliptična i da je povezana sa Černobilom ali je sve ostalo mnogo različito. Dovoljno je što se vizuelno drastično razlikuju a za to sam ubeđen da nije do engine, već do "nove filozofije" gejmerske. Grafički utisak koji je bio u SoC je nama bio pun pogodak ali današnjim klincima je to bezveze, jadno i ofucano. Ne pomažu naši argumenti da to "jadno i ofucano" i treba da bude jer je u pitanju Zona i da se jedino tako može dočarati atmosfera Zone koja je izolovana od ostatka sveta i civilizacije skoro 30 godina. Ko voli te vrste igara od ovih nadolazećih generacija gamera, njima će to biti svakako neobična igra i neobično iskustvo. Sigurno ne toliko neobična kao što je nama bio SoC kad smo ga prvi put pikali ali dovoljno da se nakupu veći broj fanova, naročito sa prostora ex-SSSR. Ne sekiram se ja za nih ni malo a ko zna, možda i ja jednog dana okačim svoj Vintorez o rame i krenem u tu Survarijumsku Zonu, čisto da probam, mada sam 95% ubeđen da ću se samo razočarati.
STALKER1551_CRO Novice
Broj poruka : 39 Datum upisa : 2013-12-07 Godina : 24 Lokacija : Sibinj,Croatia Raspoloženje : !STALKER FOR EVER!
Purke imas pravo ali cisto je tupavo da se kurce sto su oni pravili stalkera a onda sasvim nesta drugo,tupavo,nije njih dzabe sergrej izbacio iz gsca,ima taj razlog i ja ga znam!!!
S.T.A.R.A.C. Experienced
Broj poruka : 103 Datum upisa : 2011-01-31 Lokacija : Flatrth
Subject: Re: Survarium - napredak Sat 23 Aug 2014 - 12:07
STALKER1551_CRO wrote:
Purke imas pravo ali cisto je tupavo da se kurce sto su oni pravili stalkera a onda sasvim nesta drugo,tupavo,nije njih dzabe sergrej izbacio iz gsca,ima taj razlog i ja ga znam!!!
Je li Sergej izbacio i vrh tima pocevsi od Olesa Shishkovtsov-og pa nadalje. Ne, ti ljudi su sami otisli jer ih je Sergej iskoristavao. Btw, kada te napuste najvazniji i najiskusniji ljudi u timu, sta ti ostaje?
Broj poruka : 26 Datum upisa : 2014-05-18 Lokacija : Ваљево Raspoloženje : int main()
Subject: Re: Survarium - napredak Sat 23 Aug 2014 - 23:05
Probao sam da igram i posle 2,3 partije sam je deinstalirao. Optimizacija je nula. Nema ni traga od Stalkera,atmosfere. Sve se svodi na CoD napucavanje. Generalno ne vredi nicemu.
Dasha67 Moderator
Hehehe, koji ste vi likovi.Neverovatna je ova današnja omladina. "We invite all players who speak our language ( HR,BiH,SRB,CG ) to join us." Pa koji je to vaš "language" ? Po porukama na toj strani, ja bih rekao da je to engleski, jer ni jedan drugi ne videh. Sve su prilike da ću morati ovde na Formu da uvedem engleski jezik kao zvanični, jer današnja omladina, izgleda daleko lakše komunicira na njemu nego na ovim našim izumirućim jezicima.
Tajl3r Moderator
Subject: Re: Survarium - napredak Sun 29 Oct 2017 - 14:50
Pozdrav,nov sam u ovoj igri pa me zanima dali je teska za pocetnike? Koliko sam video na internetu nije bas laka a nije zahtevna za pc.Pa ako moze neki savet od vas iskusnih igraca
Tajl3r Moderator
Nije teska run & gun tipa cod igre mislim na multiplayer,meni se to nesto ne svida nisam igra odavna . Ubiti sama te igra vodi za ruku sta vise budes igra naucit ces mape i bice ti lakse . Samo ti je igra teski grajnd za oruzja masu sati moras odigrat za nekakav bolji snajper ili bolju automatsku pusku . Igra je malo teza posto imas sistem ljecenja znaci moras korstit zavoje kao u Stalker igrama .
nekakave upute za pocetnike
Dasha67 Moderator
Pozdrav,nov sam u ovoj igri pa me zanima dali je teska za pocetnike? Koliko sam video na internetu nije bas laka a nije zahtevna za pc.Pa ako moze neki savet od vas iskusnih igraca
Što ne odigraš neku "pravu" igru Stalker serijala, pa onda taj multiplayer?
Nisam se naljbolje izrazio poceo sam da igram stalker clear sky ne ovu igru sto je multipla yer.Ali imam neki problem sa igrom izbaci me na prvo misiji a nema nikakav error.Pa sad gledam da skinem neku drugu sa neta
Dasha67 Moderator