Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
Subject: FAR CRY 3 serijal Wed 6 Feb 2013 - 2:01
Da otvorim temu o ovom serijalu igre.Ja je vec igram i moji utisci su,mnogo dobro odradjena grafika,animacije od oruzja,vode,prirode,zivotinja,ljudi itd.Prica je na mestu,misije glavne i sporedne,odlicne.Najvise od svega sto me iznenadilo,pravljenje sopstvene opreme od ulova raznih zivotinja(futrole za oruzje,municiju,ruksak itd).Na samom pocetku mozes da nosis jedno oruzje,da imas malo municije,do 1000 dolara da nosis itd.Da bi mogao da nosis dva oruzja ili vise,ili da nosio vise municije ili para,treba da lovis odredjene zivotinje(tamo gde pravis ti pise koja ti zivotinja treba za koju opremu)Medicinu da pravis i ostale zastite da imas od vatre i ostalih stvari treba da skupljas razne biljke i sam ih pravis.Jos nesto,kako napredujes u igri imas i opciju da izucavas razne vestine npr,doci protivniku sa ledja i ubijes ga nozem ili borba prsa u prsa,ima da bolje baratas sa lukom i strelom ili da bolje nisanis sa snajperom itd.Znaci ima oko 100 raznih vestina da se izuci,ali postepeno.Voznja auta,malih brodova,camaca,skutera i cak da letis sa zmajem.Sve u svemu odlicna igra.
Ako ima neko da igra ovaj serijal neka napise ovde svoje utiske.
Evo jedan triler od FAR CRY 3.
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Wed 6 Feb 2013 - 15:00
Placenik83 wrote:
triler
Igra je STRAVA, mada je optimizovana za ATI graficke. Ja sam je igrao na 1280x1024 rezoluciji sve je bilo na high ,sem Shadows i Post FX; je bio na low, FPS =30 Probao sam DLC-ove; Monkey Business i Lost expedition, solidni su, ali kada umres dlc se restartovao,To mi je bilo totalno glupo.
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Wed 6 Feb 2013 - 15:21
Jao..., blagor vam-a, a ja nemam vremena ni da započinjem sa tom igrom, kamoli sve ostalo.. Pored Stalkera mi je to druga najomiljenija igra - posebno prvi dio!!
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Fri 8 Feb 2013 - 20:46
Odlična igra jedan od boljih fps-a u zadnjih 10 godina .
moj gameplay bolesna misija
https://www.youtube.com/watch?v=CigieTZOg2M
sve u svemu preporučujemo svima ko može da je igra!
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Fri 8 Feb 2013 - 21:29
Za tu misiju nisam uopste koristio bacac plamena ni ti sam koristio Molotov-koktel,iako sam imao oba dva na raspolaganju. Sve je snajper bio u igri i taktika.U ovom video si napravio toliko zbrke i dao do znanja da si tu od samog pocetka.Da se ne uzme nesto za ozbiljno,svako ima svoj stil igranja.Mene su opazili kad sam poceo da na moj nacin palim zadnje dve plantaze.Tu je nastala uzbuna,ali moj me snajper nikad nije izdao.Najvise sto mi se dopalo u ovoj misiji je ovaj reagge-dubstep remix sound.
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Fri 8 Feb 2013 - 22:18
Placenik83 wrote:
Najvise sto mi se dopalo u ovoj misiji je ovaj reagge-dubstep remix sound.
Jel mislis onu pesmu kada palis Travu?
Placenik Veteran
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Fri 8 Feb 2013 - 22:26
Da to.Posle sam trazio na YT i nasao sam taj remix,a posle i ovaj video,koji si ovde postavio.Mnogo mi se dopada.Moj brat isto igra ovaj serijal i on kaze da mu se sound mnogo dobro dopao. .
ekibum Novice
Broj poruka : 14 Datum upisa : 2010-10-24 Godina : 52 Lokacija : Krusevac
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Wed 13 Feb 2013 - 19:33
Taj deo je po meni jedan od tezih ako ne i najtezi. Ja sam prvo snajperom sredio dva stražara i kuče a zatim sam postavio mine i C4 po celom polju i onda prezivele ludake palio sa bacacem plamena
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Thu 9 Jan 2014 - 18:58
Evo, jedva sam i ja stigao da ga odigram do kraja. Ovaj dio kojeg ste spomenuli, sam odigrao sa lukom i vatrenim strelicama - jadnici nisu nikada doznali šta ih je to sustiglo u vjetru i vatri
Inaće je meni igra ok, ima dosta posla da se uradi što znači da je po mome mnogo bolja nego Far Cry2! Vidio sam i da su uzeli krajolik iz obiju prošlih verzija i objedinili skupa u jednu veliku mapu... Sve u svemu - igru se isplati odigrati cijelu, ali me nije toliko uvukla da bih je odigrao 6 puta kako sam odigrao i prvi dio Far Cry-a...
Zeka-Peka Experienced
Broj poruka : 127 Datum upisa : 2012-07-22 Raspoloženje : zombiran...
Subject: Re: FAR CRY 3 serijal Mon 21 Mar 2016 - 22:31
Почнем да је играм, али ми се нису свиделе принудне вуду форе и тетовирања, коме то треба сем будали?
Дрогирање, ср..е, принудни разговори са прототиповима психопата, итд...
Ништа ми се игрица није свидела. А што има супер графику и ефекте, као и нелинеарност (донекле...), је лепо, али ничему не служи.
Као и Метро Ласт Лајт, класична реклама сатанистичког погледа на свет, а не игрица. Укратко шитина... Метро ЛЛ сам бар одиграо до краја, а за ово нисам имао елана.