MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Water cooling system Fri 8 Mar 2013 - 12:09 | |
| |
|
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
| Subject: Re: Water cooling system Fri 8 Mar 2013 - 12:18 | |
| Eh da nemam H 80 ,H220 bi definitivno bio moj izbor (Linus je kralj) |
|
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Water cooling system Fri 8 Mar 2013 - 17:03 | |
| - BsTyler wrote:
- Eh da nemam H 80 ,H220 bi definitivno bio moj izbor (Linus je kralj)
H80 je, kao što i sam znaš, samo za CPU. H220 staviš i raširiš ga na ostale komponente. Ne znam tačno kolika je razlika u cenama, ali dobra je fora što prave takve već sređene kompete koje samo ubaciš. Pristupačnije je i jeftinije. |
|
Pr3D@tor Administrator
Broj poruka : 379 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 36 Lokacija : Pozarevac , Srbija
| Subject: Re: Water cooling system Wed 13 Mar 2013 - 21:33 | |
| I pobede ih vecina air kulra. Vodeno hladjenje mora biti minimum 200e,a sve preko je vec ozbiljniji setup,sa dual radijatorima pumapama i ostalo,a ne ove igrackice od corsaira.
Da je pristupacno bas i nije,po cenama,barem kod nas,u inostranstvu je vec druga prica za te cors sisteme. Prtom su i velike sanse da ubodes nispravan primerak,a kako kod nas corsair vise nema podrsku,moras da saljes na njivom RM centar u Holandiji i da placas troskove slanja. |
|
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Water cooling system Thu 14 Mar 2013 - 12:12 | |
| - Pr3D@tor wrote:
- I pobede ih vecina air kulra.
Dokaz? - Pr3D@tor wrote:
- Vodeno hladjenje mora biti minimum 200e,a sve preko je vec ozbiljniji setup,sa dual radijatorima pumapama i ostalo,a ne ove igrackice od corsaira.
Vidim da slabo pratiš segment vodenog hlađenja. Stvar je u tome da kompleksi sistem vodenog hlađenja iziskuje puno vremena, znanja i strpljena za instalaciju, a to mnogi nemaju. To bi značilo da osobe koje imaju višak para ili želje da poseduju tako nešto trebaju da izbegavaju vodena hlađenja. Upravo je suprotno cilj, a to je prodati stvar koju može lako da ugradi mnogo veći broj osoba, a od njih uzeti novac. Reci mi sad, zašto bi se kupovali dupli radiatori, pumpe i sve ostalo skupo i zamršeno da bi se hladio samo CPU? Od svih komponenata koje se hlade vodom i koje se OC, CPU zauzima ogroman udeo. Tek onda ide grafička i možda RAM. Uz Corsair, Swiftech i Thermaltake sisteme možeš da hladiš CPU bez ikakvih problema. Sada se već pojavljuju sistemi kao Swiftech H220 koji su već sastavljeni, samo trebaš da ih ubaciš, a takođe imaju dovoljno jaku pumpu i mogućnost da sistem proširiš na grafičku i RAM-ove što je sasvim dovoljno. Pitaćemo BsTylera, koji ima H80, da li je to ,,igračka od Corsaira" ili dobro obavlja posao. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Water cooling system | |
| |
|