@NotAnyMoreInMyZone
Premestio sam temu ove, u podforum Modovi. Nadam se da je to logično, mad je odavno trebalo da odvojimo modove po igrama a ne da budu ovako zbirno.
Što se tiče moda za kojeg pitaš, ne znam tačno na koji mod misliš. Mogao si dati neki link pa da pogledamo o čemu se radi.
U svakom slučaju, mislim da se radi o poprilično starom modu, koji je na ruskom i u originalu mu je naziv "S.T.A.L.K.E.R "Обреченный город" a autori su mu na engleskom dali naziv "Fated city". Neko je to preveo kao "Doomed City", što mu dođe na isto.
Mod je izašao davene 2009 godine i još uvek može da se skine odavde, mada jako sporo ide sa brzinom i ima četiri fala za skidanje a sajt je na ruskom, pa treba znati gde da "pritisneš" da bi skinuo.
Što se tiče prevoda na engleski, ne verujem da postoji, mada i nisam nešto posebno tražio.
Odavno sam igrao taj mod i onog čega se sećam je da me nije impresionirao. Pre svega jerm mi je izgledao totalno nedovršeno.Obzirom da je praktično kao zasebna igra i da se igra samo na 4-5 potpuno novih mapa i da su mod radila samo dva čoveka, nije toliko ni loše. Taj mod sam posmatrao više kao dobar eksperiment i ništa više i kao osnovu za neki solidan globalni mod. radnja je previše spora isama priča je porilično amaterski odrađana, madaima zanimljivih momenata. Naj više me nerviralo što stalno moraš da se vraćaš na osnovnu mapu, odnosno taj grad putem telportova. Dosadi respavn i postaje monotono, plus ta mampa mi ne odiše stalkerskim šmekom. Nije loše odrađena mapa železničke stanice i mapa na groblju.
Osustvo bump tekstura za objekte na mapama je veliki minus, jer ako igraš na DX 9, sve deluje poprilično jadno. Znači, rađeno je u principu za igranje na statici.
Nisam siguran gde sam video da su u nekom modu iskorišćene mape iz ovog moda. Verovatno je Lost world u pitanuju ali nisam siguran. Sve u svemu, nije loše probati ovaj mod ili još bolje, probati da se na njegovoj osnovi uradi dobar mod.Makar da se poboljša .