|
|
Author | Message |
---|
Vortex Experienced
Broj poruka : 62 Datum upisa : 2011-01-20
| Subject: Re: Besplatni softver Mon 28 Feb 2011 - 1:39 | |
|
Last edited by Vortex on Mon 28 Feb 2011 - 19:06; edited 1 time in total |
|
| |
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: Besplatni softver Mon 28 Feb 2011 - 18:20 | |
| - Vortex wrote:
- - Convert Image
Nesto si ubrljao sa linkom.Kad ga otvorim pokaze neki simbol i to je sve. |
|
| |
Vortex Experienced
Broj poruka : 62 Datum upisa : 2011-01-20 Lokacija : negde tamo... Raspoloženje : :D
| Subject: Re: Besplatni softver Mon 28 Feb 2011 - 19:07 | |
| spavalo mi se, sad popravljeno |
|
| |
Vortex Experienced
Broj poruka : 62 Datum upisa : 2011-01-20 Lokacija : negde tamo... Raspoloženje : :D
| Subject: Re: Besplatni softver Sat 26 Mar 2011 - 13:20 | |
| - MarkedOne8 wrote:
- Eh sad neznam da li ti imas takav program na ovoj listi, ali preporucio bih ga svima koje nerviraju poruke tipa ,,can't delete" i takvih slicnih poruka.
Rec je o programu koji se zove Brise sve obrisivo i neobrisivo Unlocker 1.9.0
A Restoration vraća obrisivo i neobrisivo. |
|
| |
Vortex Experienced
| Subject: Re: Besplatni softver Tue 27 Sep 2011 - 23:43 | |
| 3D Ripper DX |
|
| |
igrozni Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-17 Godina : 38 Lokacija : BG Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Besplatni softver Wed 11 Apr 2012 - 10:38 | |
| The KM player - Spoiler:
one and only , a od antivirusa "free verzja" Nortona IS sa H33t.....hihihhihihihi......... Sad će Quicksilver ili Purke... |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Besplatni softver Wed 11 Apr 2012 - 12:21 | |
| Da, evo mene, XD KM Player koristim godinama i zadovoljan sam poprilično.Poneka verzija je problematična, naročito ove novije koje su prilagođene Win 7.Zato uvek koristim stariju verziju , proverenu(3.0.0.1439).Za moj ukus od svih plejera daje nalepšu sliku.Ranije sam korstio Gom playe, ali ga odavno nisam koristio od kad sam počeo sa KM.
PS Ovo za Norton i ostalo ću se praviti da nisam videoKad si već pomenuo KM Player , trebo si barem jednu rečenicu reći o njemu.
Last edited by purke62 on Wed 9 May 2012 - 15:03; edited 1 time in total |
|
| |
igrozni Experienced
Broj poruka : 125 Datum upisa : 2012-01-17 Godina : 38 Lokacija : BG Raspoloženje : Solidno
| Subject: Re: Besplatni softver Wed 11 Apr 2012 - 12:44 | |
| Reći ću više.... Dotični The Km player je još od svog nastanka postao jedan od najomiljenijih plejera kod korisnika širom sveta, njegov mail zahtev za sistemskim resursima bogatstvo opcija, lakoća rukovanja i podešavanja svega i svačega prosto osvajaju....Iako je i dalje Bs player popularniji (bar tako stoji u anketama) iz ličnog iskustva mogu da kažem da je KmP bolji jer je mnogo stabilniji i ne dešava mu se često da puca ili da mu se izgube opcije....
Purke je pomenuo stariju verziju pogodnu za XP, ali korisnicima Win 7 najnovija verzija 3.2.0 biće omiljena... Ona donosi: - Podrška za 3D Formate. (Side-By-Side, Top-and-Bottom) to (Anaglyph, Interlaced) - Podrška za 10-bit H.264. (Libcodec.dll) - Podrška Intel Widi. - Dodat video codec "DV5P". - Dodana nova funkcija album art-a (Ekstrakcija slika iz FLAC fajlova) - Poboljšan izgled plejera pri reprodukciji audio fajlova (MP3, FLAC, WMA) - Popravljen ColorSpace bag. - Popravljen Intel Codec H.264. - Popravljen Winamp plugin. - Ispravljena greška prikaza slika navodno zaraženih malicioznim kodovima. (EIP register Corruption Vulnerability. Provided: KISA) - Popravljen pregled desktop moda u Windows 7-ci - Popravljeno netačno učitavanje stranica album arta... - Popravljena greška na ekranu pri korišćenu EVR(C/A) - ako predjemo sa WMV fajla. - Popravljen KMP-ov HTTP Čitač. - AAC codec Parser error ispravljena greška iz MOV fajlova... - MKV Skip problem takodje popravljen..
Jednom rečju pravi izbor za vas.... |
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: Besplatni softver Tue 8 May 2012 - 22:51 | |
| Ja koristim Slim drivers za apdejt; Display Drivers Audio & Sound Graphics & Video Adapters Modems & Network Adapters Printers Video & TV Tuner Input Devices Scanners Digital Cameras ...
Skinite ovaj levi, taj vam je besplatan http://www.driverupdate.net/ |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Besplatni softver | |
| |
|
| |
|