CRO White Wolf Experienced
Broj poruka : 196 Datum upisa : 2010-09-27 Godina : 29 Lokacija : Split,Hrvatska(Croatia) Raspoloženje : copypaste
| Subject: Beta Stalker Suit Sun 24 Oct 2010 - 12:56 | |
| Evo,posto mi se jako svidia Strelok Suit od quicksilvera aka bambooche,odlucia san malo to realizirati.Originalni/Vanilla Stalker Suit nije po izgledu bas nesto,a zastita itd je bolja od Freedom ili Duty stalker suita,koji izgledaju bolje zasticeni od radiacije i ostaloga nego obican stalker suit.Zato sam stavia bamboochin strelok suit umisto stalker suita.Uz to ima i nova tekstura ruke (by me ofc) Evo neke slike: - Spoiler:
|
|
quicksilver Osnivač
Broj poruka : 356 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 32 Lokacija : Subotica, Vojvodina, Srbija Raspoloženje : .ltx .dds
| Subject: Re: Beta Stalker Suit Sun 24 Oct 2010 - 14:06 | |
| Eh, ne bih da ti srušim sneška, ali ja sam već napravio odavno da tekstura Strelok odela zameni Stalker odelo.
http://stalker.filefront.com/file/SEVA_Stalker_Suit;99363
Osim toga, ruka je odlična. |
|
CRO White Wolf Experienced
Broj poruka : 196 Datum upisa : 2010-09-27 Godina : 29 Lokacija : Split,Hrvatska(Croatia) Raspoloženje : copypaste
| Subject: Re: Beta Stalker Suit Sun 24 Oct 2010 - 15:01 | |
| Evo usporedba sa novim texturama: - Spoiler:
usporedba by CRO White Wolf, on Flickr
I evo kako bi izgledao završni prekrasni proizvod mene i bambooche!!!!: - Spoiler:
|
|
Monolith_Preacher Novice
Broj poruka : 30 Datum upisa : 2013-12-23 Lokacija : Pripyat Raspoloženje : Hail Monolith!
| Subject: Re: Beta Stalker Suit Mon 23 Dec 2013 - 11:57 | |
| Jel ima možda nekakav mod koji u CoP dodaje samo Monolith odjelo. |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Beta Stalker Suit | |
| |
|