Wish_Granter Novice
Broj poruka : 15 Datum upisa : 2012-06-03
| Subject: Pozdrav od novog člana Mon 4 Jun 2012 - 16:37 | |
| Pozdrav svim Stalkerima sa Balkana! Skoro sam se registrovao, pa rek`o da vam se predstavim. Obožavam sve vezano za stalker, i svaki deo sam prešao nebrojeno puta. Igrao sam Stalker Shadow of Chernobyl odavno, ali sam za ovaj sajt saznao tek skoro. Omiljeni modovi za sve tri igre su mi Complete, koji znacajno unapređuju igru. Volim i literaturu vezanu za S.T.A.L.K.E.R. mada je ona većinom na ruskom, koji na žalost znam vrlo slabo. Pročitao sam Stalker Southern Comfort. Ne bavim se modovanjem, jer slabo nalazim slobodnog vremena, ali ću možda i to jednom probati.
Pozdrav od Wish Granter-a! |
|
Macan Novice
Broj poruka : 44 Datum upisa : 2010-06-21 Godina : 36 Lokacija : Pozarevac Raspoloženje : Peace is a lie there is only passion
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana Mon 4 Jun 2012 - 22:54 | |
| - Wish_Granter wrote:
- .
Pozdrav od Wish Granter-a! Pozdrav od mene braco. Dobro dosao na forum. Ako te ista interesuje samo pitaj. |
|
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana Mon 4 Jun 2012 - 23:19 | |
| Dobro došao stalkeru u BalkanZonu.Nadam se da ćeš ovde naći zanimljivih stavari.Takođe se nadam da ćeš nas obavestiti o nečem zanimljivom u vezi Stalkera a da to nije ovde već pomenuto.Neku zanimljivu informaciju ili preporuka za neki dobar mod koji ovde nisamo pomenuli. Kažeš da slabo razumeš ruski, što ipak znači da ponešto i razumeš.Ako ipak nešto razumeš i možešda pratiš radnju igre na ruskom, ne bi bilo loše da probaš mod R.M.A. ("Восстановление старого сюжета) ili u prevodu "Vraćanje na staru priču" ili "Povratak stare priče (sižea)". Nešto malo je Ajsič (MarkedOne8) napisao o ovom modu, odnosno o najnovijoj verziji 1.1.5. RMA 1.1.5Nikako nemam vremena da ga odigram, nekoliko puta sam ga počeo i nijednom nisam stigao dalje od Kordona, nažalost.Inače sam odavno odigrao verziju 1.1 i mislim da je do sad najbolji mod za SoC.Naročito deo u Death City mapi.Obzirom da je mod radio samo jedan čovek, mod je ekstra i može da bude dobra osnova za neki megamod.Već postoje nekoliko modova koji su bazirani na RMA modu.Pre svega mislim na S.T.A.L.K.E.R. Restoration Mod 1.0.Njega sam probao ali mi pravi probleme sa hardware, previše je zahtevan za moju mašinu, što mislim da je nepotrebno za SoC , neko preterivanje sa garfikom i ostalim. |
|
Wish_Granter Novice
Broj poruka : 15 Datum upisa : 2012-06-03
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana Tue 5 Jun 2012 - 13:54 | |
| Hvala brate, definitivno ću probati taj mod. |
|
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana Fri 8 Jun 2012 - 0:23 | |
| Pozdrav i dobro dosao na forum. |
|
marko84 Experienced
Broj poruka : 106 Datum upisa : 2011-12-08 Lokacija : Prijepolje,Srbija Raspoloženje : Nema bolje igrice od stalkera
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana Wed 18 Jul 2012 - 12:30 | |
| Lepo odelo Čoveče,ne mogu da verujem Sidorovič i Sova me ništa ne obaveštavaju o novim odelima,možeš li i meni nabaviti jedno?Sve u svemu dobrodošao Zonu. - Spoiler:
Ne ulazi u anomalije bez šarafa i matica
|
|
Sponsored content
| Subject: Re: Pozdrav od novog člana | |
| |
|