S.T.A.L.K.E.R. BalkanZona
S.T.A.L.K.E.R. BalkanZona
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeLatest imagesRegisterLog in
Posetite Stalker BalkanZona Facebook stranu! Posetite i naš YT knanal BalkanZona YouTube channel! Subscribe! BalkanZona Admin tim
Poll
Koji browser koristite?
Mozilla Firefox
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap39%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 39% [ 21 ]
Google Chrome
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap35%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 35% [ 19 ]
Opera
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap19%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 19% [ 10 ]
Safari
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap0%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Netscape
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap0%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 0% [ 0 ]
Microsoft Internet Explorer
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap6%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 6% [ 3 ]
Nije naveden
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcap2%Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap
 2% [ 1 ]
Total Votes : 54
Log in
Username:
Password:
Log in automatically: 
:: I forgot my password
November 2024
MonTueWedThuFriSatSun
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Latest topics
» [3.0.0] S.T.A.L.K.E.R.: Senka Černobilja — prevod s ruskog i ukrajinskog
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby AlfaStalker Tue 22 Oct 2024 - 10:04

» S.T.A.L.K.E.R. 2
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby Tajl3r Fri 13 Sep 2024 - 18:29

» Pozdrav svima
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby sadd Wed 20 Mar 2024 - 22:47

» Veliki pozdrav
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby Kostov Thu 7 Mar 2024 - 8:43

» Koji modovi?!
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby puza93 Wed 5 Jul 2023 - 1:23

» S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby Kostov Wed 7 Jun 2023 - 19:17

» [1.0.0] S.T.A.L.K.E.R.: Zov Pripjata — prevod s ruskog i ukrajinskog
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby Kostov Wed 7 Jun 2023 - 19:17

» Pozz svima
Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeby flexerca Fri 10 Mar 2023 - 14:49

Top posting users this week
No user
Top posters
MarkedOne8
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcapLost Alpha mod - Page 2 I_voting_barLost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap 
sadd
Lost Alpha mod - Page 2 I_vote_lcapLost Alpha mod - Page 2 I_voting_barLost Alpha mod - Page 2 I_vote_rcap 
purke62
PoWeR
Placenik
Pr3D@tor
quicksilver
flexerca
djordje29
Dasha67
Statistics
We have 646 registered users
The newest registered user is VedranB

Our users have posted a total of 9856 messages in 747 subjects
Who is online?
In total there are 32 users online :: 0 Registered, 0 Hidden and 32 Guests

None

Most users ever online was 87 on Mon 21 Oct 2024 - 17:23

Share | 

Lost Alpha mod

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, ... 10, 11, 12  Next
AuthorMessage
PoWeR
Master

Broj poruka : 546
Datum upisa : 2011-07-19

Lost Alpha mod - Page 2 Empty
PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 6 Jun 2012 - 15:19

Vintar kaze da su se susreli sa Sergeyom
Back to top Go down
djordje29
Veteran
djordje29

Broj poruka : 339
Datum upisa : 2011-07-13
Godina : 44
Raspoloženje : Rock 'n' Roll

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 6 Jun 2012 - 17:47

I? Šta kaže Sergej?
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

Godina : 29
Raspoloženje : OK

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 6 Jun 2012 - 23:19

djordje29 wrote:
I? Šta kaže Sergej?
Mislim da vintar laze.

Dezodor kaze:Project is not frozen, or closed, until we finish it, we always had problems, but who not? Our lead programmer is off for some reason, and we have some engine bugs, and some other members are not sure when the programmer will come back, or even if he will. Thats the story, till then we work on other things.
Back to top Go down
purke62
Osnivač administrator
purke62

Broj poruka : 712
Datum upisa : 2010-03-10
Godina : 62
Raspoloženje : <string_table>

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 8 Jun 2012 - 2:36

@PoWeR
"...da se ne spojlujemo?"
Tvoja ideja nije loša, uradi to ako imaš moći i uticaja kod Zolike (Dezodora), ali sam morao da obrišem tvoj post.Sačuvao sam samo ovaj biser kao citat.Na kom je ovo jeziku, života ti?
Rekoao sam ti već da ću brisati sve postove koji su pisani smućkanim srpsko-engleskim jezikom.Taman da si u tom tekstu objavio formulu hladne fuzije, biće obrisano.

P.S.
Da ipak ne uskratim članove foruma za mudrost "mlađanog crvenčanina", pokušaću da njegovu ideju prepričam."Mlađani crvenčanin" predlaže da zamoli Dezodora da nam da tektualne fajlove (one koji se prevode) iz Lost Alpha, da bi mi preveli Lost Alpha mod.Zanimljiva ideja, nema šta, samo što sam ja to predložio pre jedno 8 meseci.Zeza me to što nisam na ti sa Dezodorom i ne volim da milom ikoga.Ako si ti dobar sa njim, OK, to bi bilo sasvim pozitivno.Veruj mi da bih odvojio malo slobodnog vremena da vam pomognem oko prevoda, jer verujem da ga vredi prevesti na naš jezik.
Back to top Go down
https://stalkerbalkanzona.canadaboard.net
djordje29
Veteran
djordje29

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 8 Jun 2012 - 11:23

Daj nam tekst, jer ćemo tako znat o čemu se radi tj. aj ti predaj nama taj tvoj projekat. Odvažno nema šta.
Back to top Go down
purke62
Osnivač administrator
purke62

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 8 Jun 2012 - 12:41

@djordje29
Nisi Đorđe razume.PoWeR je predložio da on zamoli Dezodora da mu pošalje fajlove koje bi mi peveli.Znači, da prevedemo Lost Alpha, pre nego se zvanično objavi.Nešto tako sam ja predlagao još u vreme dok smo radili prevod za SoC.
Moja ideja je bila , da se obratimo Dez0vawe timu sa predlogom da uradimo prevod Lost Alpha i da se paralelono sa zvaničnim izlaskom Lost Alpha na engleskom, pojavi i verzija na našem jeziku.Računao sam na to, da nas neće doživeti kao šarlatane, jer iza sebe već imamo dva velika prevoda kompletne igre.Međutim, meni je sve oko prevođenja postalo mučno.Uvek se javi za takve projekte gomila ljudi koji kažu, znam engleski super i hoću da se uključim u projekat.Pošaljem im fajl da prevedu i onda se izgube negde u vremenu i prostoru.Najmanje 90% tih "dobrovoljaca" za prevođenje su odustali jako brzo.Na kraju, ceo posao spadne na nas par i onda čovek da izludi od dosadnih stringova i bilenja u tekstove.Naj iskrenije, totalno druge stvari me privlače,, tako da nemam vremena da se bavim prevođenjem.Pre svega, jer je moje znaje engleskog i ruskog, jako skromno.Pa ni srpski mi nije baš jača strana Laughing
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 8 Jun 2012 - 13:53

purke62 wrote:
ali sam morao da obrišem tvoj post.Sačuvao sam samo ovaj biser kao citat.Na kom je ovo jeziku, života ti?
Rekoao sam ti već da ću brisati sve postove koji su pisani smućkanim srpsko-engleskim jezikom.Taman da si u tom tekstu objavio formulu hladne fuzije, biće obrisano.

Purke62= Grammar nazi Very Happy
Back to top Go down
djordje29
Veteran
djordje29

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 8 Jun 2012 - 21:46

purke62 wrote:

Moja ideja je bila , da se obratimo Dez0vawe timu sa predlogom da uradimo prevod Lost Alpha i da se paralelono sa zvaničnim izlaskom Lost Alpha na engleskom, pojavi i verzija na našem jeziku.

Aa, pa ta ideja je OK. Ja razumen engleski i mogu da se sporazumem na nekom osnovnom nivou. Imao sam prilike da se u par navrata oprobam i u poslovnoj komunikaciji, fala bogu prošlo je bezbolno, sreća moja pa nije naleteo neki ekspert. Ako imaš nešto pošalji, možda bi mogao da nam prevedem nešto, pisanje engleskog mi ide slabije.
Samo nemoj neke romane i eseje jer nemam vremena, nisam lenj i nije da me boli baš da pomognem, nego radim+treninzi, sindikat..
Back to top Go down
Nemanja95
Experienced
Nemanja95

Broj poruka : 175
Datum upisa : 2011-12-07

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 11 Jun 2012 - 0:50

Da li je Lost Alpha otkazan ili ne?
Back to top Go down
djordje29
Veteran
djordje29

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 11 Jun 2012 - 8:00

Navodno je gotov do pola, pa će to zaokružiti i objaviti na jesen.
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 11 Jun 2012 - 8:39

djordje29 wrote:
Navodno je gotov do pola, pa će to zaokružiti i objaviti na jesen.
On je zavrsen 90%
Back to top Go down
djordje29
Veteran
djordje29

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 11 Jun 2012 - 11:24

Ja sam razumeo da je završeno nešto više od pola koliko je inače planirano, a s obzirom da imaju unutrašnjih problema i zato što su izgubili interesovanje za LA zaokružiće ono što su do sad uradili i to će objaviti, a to što žele da objave je urađeno 90%.
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 11 Jun 2012 - 20:11

Oni jos rade na LA ,trenutno tweakuju skripte
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 2 Jul 2012 - 1:25

Lost Alpha izlazi u Septembar
Back to top Go down
Major Degtjarev
Veteran
Major Degtjarev

Broj poruka : 211
Datum upisa : 2011-09-16
Godina : 25
Raspoloženje : Time for some vodka...

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 2 Jul 2012 - 12:16

Pa šta ga toliko odlažu.
Back to top Go down
Placenik
Veteran
Placenik

Broj poruka : 407
Datum upisa : 2010-11-07
Godina : 41
Raspoloženje : Zloglasno

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 2 Jul 2012 - 12:53

Taj mod nece jos da vidi svetlo dana,ako bude izasao bice isecena verzija moda.
Momci mislili da sa ovim projektom zarade para ali na njihovu stetu GSC se raspao pa su momci bili u soku,jer propade im projekt tj. gomila svota novca.
Sad nalaze razne izgovore za odlaganje moda.

Ako niste znali Priboi Story mod je isto isecena verzija moda.Isecene su mnoge stvari.
Vidljivi dokazi su na YT.Npr.kad udjete prvi put u Agroprom mapu(tako je prikazano u videu) sastajete se sa grupom vojnika da bi zauzeli Institut,dok u modu tih vojnika nema.Ima jos toga ali da ne pisem dalje.Sve sam verzije Priboi-a probao ali sve su iste samo za razlicite patcheve pravljeno.
A tako ce da bude i sa ovim LA modom.
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 2 Jul 2012 - 19:02

Placenik83 wrote:
Taj mod nece jos da vidi svetlo dana,ako bude izasao bice isecena verzija moda.
Momci mislili da sa ovim projektom zarade para ali na njihovu stetu GSC se raspao pa su momci bili u soku,jer propade im projekt tj. gomila svota novca.
Sad nalaze razne izgovore za odlaganje moda.

Ako niste znali Priboi Story mod je isto isecena verzija moda.Isecene su mnoge stvari.
Vidljivi dokazi su na YT.Npr.kad udjete prvi put u Agroprom mapu(tako je prikazano u videu) sastajete se sa grupom vojnika da bi zauzeli Institut,dok u modu tih vojnika nema.Ima jos toga ali da ne pisem dalje.Sve sam verzije Priboi-a probao ali sve su iste samo za razlicite patcheve pravljeno.
A tako ce da bude i sa ovim LA modom.
Totalno se slazem stobom,postavio sam ovo na la moddb(naravno prevedeno)ocigledno pocivam da dobijam losu karmu
Back to top Go down
Strelok93
Experienced
Strelok93

Broj poruka : 125
Datum upisa : 2012-01-21
Godina : 31
Raspoloženje : Solidno

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 3 Aug 2012 - 17:40

EJ ljudi ...nisam bio mesec dana kuci.. pa me zanima da li ima nekih informacija o izlazku ili je vec izasao.. hvala
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeFri 3 Aug 2012 - 21:35

Strelok93 wrote:
EJ ljudi ...nisam bio mesec dana kuci.. pa me zanima da li ima nekih informacija o izlazku ili je vec izasao.. hvala
Zasto nbi mogo pogledati ovde?
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha
Back to top Go down
Strelok93
Experienced
Strelok93

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSat 4 Aug 2012 - 18:42

Hvala za ovo...izlazi za mesec dana..vrloo gotivno...)
Back to top Go down
MarkedOne8
Pro Spammer
MarkedOne8

Broj poruka : 956
Datum upisa : 2010-07-04
Raspoloženje : XD

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSun 5 Aug 2012 - 21:05

Projekat je zaista oživeo.

Ovde ima novih screenshotova.
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/images
Back to top Go down
https://valsogard.com/
sadd
Administrator
sadd

Broj poruka : 928
Datum upisa : 2012-01-31
Godina : 54

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSat 18 Aug 2012 - 18:05

Uostalom Lost Alpha nije više mod!, jer uopšte ne treba originalni-CD za start igre.
Moje mišljenje je da su imali problema zbog previše modifikacija na osnovnoj platformi
i zbog koje ideje koju bi i GSC upotrebio u Stalkeru 2. Sjetite se samo početka ClearSky-a
kao ja znam -blowout- jes prvi uradio Dezodor sam i GSC ga onda upotrebio u njemu i u
call of pripyat-u, uopotrebili su takođe pobolšanja nekog skriptera (ne sjetim se imena sada)
tako da je sve moguče.
Back to top Go down
MarkedOne8
Pro Spammer
MarkedOne8

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSat 18 Aug 2012 - 22:15

Da, ali sve dok ih kače autorska prava S.T.A.L.K.E.R.-a to je i dalje mod, tačnije, ne sme da bude ništa drugo osim moda i ne smeju da imaju profit.
Back to top Go down
purke62
Osnivač administrator
purke62

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSat 18 Aug 2012 - 23:09

@sadd
Što se tiče blowouta, mislim da tu grešiš.Blowout postoji i u vanila SoC i dešava se dva puta tokom igre.Prvi put u Yantaru sa Kruglovim (ili ako je on pre toga poginuo onda sa onim Vasiljevim , ili tako nešto), kad idete da meritie emisiju kod onog autobusa.Drugi je pred sam kraj igre, u NPP , onih 5 minuta trke i frke sa monolitovcima uz blowout.
Što se tiče uvođenja rendom blowouta u modovima, ni tu nisam siguran da je to dezodor prvi uradio.Koliko se ja sećam, to sam prvi put sreo u ABC modu koji je izašo pre ijednog moda od dezdora (dez0vawe).
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSun 19 Aug 2012 - 23:22

MarkedOne8 wrote:
Da, ali sve dok ih kače autorska prava S.T.A.L.K.E.R.-a to je i dalje mod, tačnije, ne sme da bude ništa drugo osim moda i ne smeju da imaju profit.

Da baš tako, kako ja razumijem ovaj problem jes stvar u tome, jer kad su dali Lost Alpha testirati u GSC su oni sami(GSC) napomenuli (dez0vawe) da to i nije više mod zbog
previše promjena u samoj platformi. Posle toga dez0vawe tim počeo je da briše iz moda
sve oružje koje su sami dodali tako da sada [mod] sadrži samo osnovno + ono oružje
koje je GSC izbacio iz igre. I to znači da čemo vjerovatno platiti za Lost Alpha,
jer ako bi ostavili kako je bilo to bi još bio mod! a sad - jesu li trebali ili su se samo
tako dogovorili sa GSC šta ja znam?.
Ali ako če bit instalacijski DVD sa {kompletnom} instalacijom igre(ne samo gamedata.db..)
to če značit da je to cijela igra a ne mod.
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSun 19 Aug 2012 - 23:58

purke62 wrote:
@sadd
Što se tiče blowouta, mislim da tu grešiš.Blowout postoji i u vanila SoC i dešava se dva puta tokom igre.Prvi put u Yantaru sa Kruglovim (ili ako je on pre toga poginuo onda sa onim Vasiljevim , ili tako nešto), kad idete da meritie emisiju kod onog autobusa.Drugi je pred sam kraj igre, u NPP , onih 5 minuta trke i frke sa monolitovcima uz blowout.
Što se tiče uvođenja rendom blowouta u modovima, ni tu nisam siguran da je to dezodor prvi uradio.Koliko se ja sećam, to sam prvi put sreo u ABC modu koji je izašo pre ijednog moda od dezdora (dez0vawe).

Da mislio sam na rendom blowout, jer u vanila Soc postoji ali je ustvari statičan ali
kako da kažem više je nalik na video presentaciju(sve je predodređeno), a random
jest dinamičan -radiš ono što očeš!
Malo sam tražio ali tu je: https://dl.dropbox.com/u/6132067/Blowout/read.me.eng.nfo
nisam bio potpuno u pravu! dezodor jeste vjerovatno prvi napravio dinamičan blowout
ali je GSC odprve imao isto u planu pa je posle odustao od toga.
Back to top Go down
DutyVeteran
Novice
DutyVeteran

Broj poruka : 13
Datum upisa : 2012-08-12
Godina : 32

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 20 Aug 2012 - 17:37

Hmm,pa da li ce za alpha mod trebati vec instaliran Stalker ili?
Back to top Go down
PoWeR
Master
PoWeR

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 20 Aug 2012 - 21:15

DutyVeteran wrote:
Hmm,pa da li ce za alpha mod trebati vec instaliran Stalker ili?
Ne, samsostalna igra ce biti
Back to top Go down
DutyVeteran
Novice
DutyVeteran

Broj poruka : 13
Datum upisa : 2012-08-12
Godina : 32

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 20 Aug 2012 - 21:24

Pa super onda,kog septembra tacno izlazi?
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 20 Aug 2012 - 21:30

DutyVeteran wrote:
Pa super onda,kog septembra tacno izlazi?

Nema još tačnog datuma.
Back to top Go down
Strelok93
Experienced
Strelok93

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeSun 26 Aug 2012 - 23:34

Ima li neke najave kod datuma ovo izlazi Very Happy
Back to top Go down
MarkedOne8
Pro Spammer
MarkedOne8

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 27 Aug 2012 - 10:26

Postavili su dosta slika u poslednje vreme na moddb.Piše da izlazi u Septembru.
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeMon 27 Aug 2012 - 11:25

Zdravo

Igra če sigurno biti dovršena do kraja Semptembra, ali dali če izači tada ili malo kasnije još se nezna!(post od dezodora).
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 29 Aug 2012 - 23:07

@Za sve stalkere!

Release Date:
Coming Sep 28, 2012

Laughing Razz bounce cheers
Back to top Go down
Nemanja95
Experienced
Nemanja95

Broj poruka : 175
Datum upisa : 2011-12-07

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 29 Aug 2012 - 23:21

Konacno!!!Samo steta sto tad pocinje skola.
Back to top Go down
sadd
Administrator
sadd

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitimeWed 29 Aug 2012 - 23:45

@Nemanja95

Škola?!, da!, ali Škola če stajati i poslije Lost Alpha pale confused

A Lost Alpha če biti vrlo vruča kad izađe!! Very Happy bounce drunken cheers
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Lost Alpha mod   Lost Alpha mod - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

Lost Alpha mod

View previous topic View next topic Back to top 

Similar topics

-