|
|
Author | Message |
---|
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 29 Aug 2012 - 23:45 | |
| |
|
| |
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 0:07 | |
| Da li ce lost alpha biti zahtevnija od Shadow of Chernobyl?Posto mi konfiguracija nije bas sjajna. |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 0:49 | |
| Ma zajebite Lost Alpha.Sjebali su .dll fajlove tako da će samo oni sa originalnim diskovima moći da igraju.Baš mi se ne da da budem gamer. |
|
| |
MrEARTHSHAcKER Experienced
Broj poruka : 157 Datum upisa : 2011-01-15 Godina : 29 Lokacija : Vrsac Raspoloženje : "I was playing in the beginning, now mood all changed."
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 0:52 | |
| - MarkedOne8 wrote:
- Ma zajebite Lost Alpha.Sjebali su .dll fajlove tako da će samo oni sa originalnim diskovima moći da igraju.Baš mi se ne da da budem gamer.
Ma vazda, slažem se u potpunosti, razbatališe li ga razbatališe. |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 1:31 | |
| @MarkedOne8 & MrEARTHSHAcKER Hmmm!!, kolko ja znam Lost-Alpha uopšte ne treba original SoC. -DVD u dvd rom-u.!! (Hja, a ja kupio original Soc-DVD baš zbog Lost Alpha!)
Last edited by sadd on Thu 30 Aug 2012 - 11:11; edited 1 time in total |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 1:33 | |
| @Nemanja95 Lost-ALpha i nije grafički mod Zato!!?. |
|
| |
PoWeR Master
Broj poruka : 546 Datum upisa : 2011-07-19 Godina : 29 Raspoloženje : OK
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 12:14 | |
| |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 12:50 | |
| U poslednjem Q&A dez0dor je rekao da su toliko izmenili dll fajlove da ta njihova tvorenina ne može da radi ni sa krekovanim .exe fajlom niti sa STEAM-om.STALKER je jedna od jeftinijih velikih igara, ali i dalje košta.Kad ga neko sredi da može da se igre sa krekom, onda ću da ga igram.
Gde si ti pronašao informaciju da ne treba original disk?
Možda je taj Q&A što sam ja čitao zastareo. |
|
| |
brtcha Experienced
Broj poruka : 68 Datum upisa : 2012-08-09 Godina : 38 Lokacija : Novi Beograd Raspoloženje : Viva la Falloutizacion
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 13:27 | |
| Q: How much LA will “weight”? A: Currently its 10.6 GB. We removed all unnecessary soc files, the rest is needed, and it will come with nice installer, so you won’t need to edit/merge/move anything, just install & play. The game is packed to xray database packs, which helps to reduce size as well, plus easier to handle. No worries, all available db unpacker can unpack them. The game will be packed with 7z zip as well, so the packed size is around 3.8 GB (2011.02.28.) Q: What kind of patch will be needed? A: Lost Alpha is based on a beta patch, called 1.0007. This was never released to the public, but we had the opportunity to get it, and fix it up. The engine is now totally upgraded, runs better than ever. This means, you don't need any SoC patches for LA, since now it became a standalone (but still free) game. Q: How will this work with Steam version of SoC? A: You can put LA in steam, if you want to, but since LA is standalone game, SoC is not needed for it to run. Sa Q&A na moddb-u. Pročitao sam i ostatak, kažu da će imati svoj instaler i ostati besplatna igra, ali da maltene veše nema veze sa SoC-om, nego da je zasebna stvar... Nigde nisam video da su pominjali konflikte sa Stream-om ili bilo čime drugim. Hm, ali dezowawe sajt kaže: Q: What kind of patch will be needed? A: SoC WorldWide 1.0007 “beta ” version. No worries, it will be included with our custom bins, so no need to degrade to 1.0004 or 5. Q: How will this work with Steam version of SoC? A: Lost Alpha currently doesn’t need to be installed over SoC, only needs the original disc in dvd drive. We haven’t tested it yet with Steam version. U zaglavlju na sajtovima piše da je last updated time za dezowave bio 3 mart 2011, a za moddb 10 avgust 2012. Ti vidi kome bi pre verovao |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 14:46 | |
| @brtcha & MarkedOne8
Na mnoge molbe i pitanja oko Lost Alpha na moddb, Dezodor je napravio update FAQ-a na moddb. Ali zbog malo posetitelja na njihovoj stranici, to na njihovoj stranici još nije uradjeno |
|
| |
purke62 Osnivač administrator
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 15:00 | |
| Ja imam original SoC.Nikad ne ubacujem dvd u rezač.On mi je i onako, već neko vreme, isključen sa napajanje i matične, jer često nešto zeza, pa ga Windows sam isključi ili zablokira Windows.I da je ispravan, ja uvek koristim "mini image" da bih igrao.Sve radi kao original, tako da ne vidim razlog da i LA ne radi na isti način.Nikad ne krekujem, osim rusku verziju, kad mi je potrebna. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 15:04 | |
| @Nemanja95 Pronašao sam nešto na tome link-u : http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=53&t=4484&p=118139#p118141 |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 15:19 | |
| @purke62
I ja sam prvo napravio "mini image" SoC-a, i sada igram stalno sa njim. Dugo sam vremena igrao sa [krekom] ali sada sa originalom svaki mod dosta bolje radi (ima mnogo manje CTD-ja). |
|
| |
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 30 Aug 2012 - 17:24 | |
| @sadd
Hvala na linku, prema onome sto tamo pise mocicu da ga igram. |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 2 Sep 2012 - 13:51 | |
| Mod je ocigledno odlozen za Octobar
\QUOTE (Dorian@01.09.2012, 22:10)
Damn, sorry, more details will be? Just seems to be so much time, and time would have to do, even if they have no desire to finish. [endquote]
Dezodor There are many reasons for that. First of all, we can't bugfix a game in two months, which was being made for almost five years. We can not talk about the second reason yet, only in late october. Exchange for this few extra months, we promise to deliver a good, and memorable, but mostly: playable game. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Mon 3 Sep 2012 - 18:59 | |
| Nešto malo od Dezodora: xKoweKx : xKoweKx 2hours 25mins ago says: I don't see any news on the main site dezodor 1hour 42mins ago replied: waiting for authorisation, and we will wait for it to appear here, then we will post it on main site as well. i za lakše čekanje novi kalendar: http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/images/lost-alpha-calendars-2012-september#imagebox |
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: Lost Alpha mod Mon 3 Sep 2012 - 20:56 | |
| To je kalendar za Septembar, a ja mislio kalendar za Septembar na kom stoji dan izlaska. Bogami mi već idu na živce, Oktobar?! |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 4 Sep 2012 - 17:30 | |
| Nova objašnjenja na moddb-u Moddb Ili: I još - Spoiler:
GSC must have a reason to give dez0wave access to the engine source code and other assets. They are not a charity. If GSC will not be happy results or for any other reason they can forbid team to release Lost Alpha. If GSC money situation is true they may try to earn on Lost Alpha. Look at Southern Comfort situation. I think this is whole situation team does not talk.
Hmm...? |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 4 Sep 2012 - 19:07 | |
| Ma ce da platimo za ovaj "mod" |
|
| |
djordje29 Veteran
Broj poruka : 339 Datum upisa : 2011-07-13 Godina : 44 Lokacija : Na ivici smisla! Raspoloženje : Rock 'n' Roll
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 4 Sep 2012 - 20:43 | |
| Ma ima bre oni nama da plate da igramo! |
|
| |
Broj poruka : 712 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 62 Lokacija : Novi Sivac,Srbija Raspoloženje : <string_table>
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 4 Sep 2012 - 22:33 | |
| Hteo sam da se obratim dezodoru , u vre kad smo radili prevod za SoC.Imao sam plan da zamolim da nam da tekstualne fajlove , čim budu finalni i da ih mi prevodimo lagana, tako da se prevod na srpski pojavi kad i originalni L.A. na engleskom. Međutim, u to vreme sam definitivno shvatio da sa tim modom nešto nije OK i da se tu debelo mulja uza scene.Shvatio sam da Zolika (dezodor) celo vreme ima plan da svoj rad unovči.Ništa nemam protiv toga, to je normalno.Međutim, godinama pričati jedno i zavaravati fanove, a celo vreme raditi sasvim nešto drugo, a fanove ko j..e.Oni samo fino posluže da se digne prašina i skrene pažnja na sebe, a posle..., ma koga briga za njih. On i Sergej Grigorovič kao da su rođena braća.Zato sam uveren da L.A. nikad neće izaći kao zvanični dez0vawe "proizvod" a da bude besplatan.Jedino može da se desi da Loksotronu ili nekom drugom, pukne film i pusti na kvarno neku betu na torrent.Čak sam uveren da je L.A. još negde zimus bio kompletno završen i bugfree, ali to ima samoo Zolika, koji čeka kupca i ovamo zavlači ljude raznim pričama.Naj smešnije mi je obrazloženje za čekanje autorizacije od strane admina sa Modb.Kao da radi mod za njih a ne za one koji vole Stalker. Davno sam digao ruke od ovog i više ga ne iščekujem kao ranije.Ako izađe, super, ako ne, nema veze. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 4 Sep 2012 - 23:36 | |
| @purke62
Da da, ja isto tako odavna mislim da se Dezodor nekako dogovorio sa GSC, jer inače neče moči da prodaje igru, ali nadam se da nisam u pravu.
i pogledaj PM. molim te. |
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 8:00 | |
| Mislim da LA ne moze da bude realizovan jer je Sergej napustio projekat, a odavde mi izgleda da samo on može da ratifikuje tj. potpiše trgovinski sporazum za Mađarom. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 11:37 | |
| @djordje29 Sergej još ima sva prava za franšizu Stalker samo je tim koji je pravio Stalkera izbačen!, jer GSC == Sergej Grigorovich. Ja osobno mislim da se Dezodor dogovarao i prije godinu i pol do dvije sa GSC pošto sam primjetio u neko vrijeme (provjeravam Lost Alpha baš od početka) da se GSC nešto mnogo interesuje za taj projekat ( bilo je mnogo toga na ruskim sajtovima)!. I možda može jedna mala kalkulacija; - - Spoiler:
Šta ako je Sergej imao na umu, da če Lost Alpha biti dovoljno dobra da zamjeni takozvani Stalker2 pa je zato izbacio tim?, dali sada Dezodor samo čeka zeleno svjetiljku od Sergeja? i to jes jedna od mogučih opcija. Zbog ovoga i dosta drugog ja mislim da če platit ko če da igra Lost Alpha, mada bi i sam više volio da nisam u pravu, ja ču kupiti igro pošto mislim da če bar sadašnji tim (dezOwave) imati nešto od toga. Edit @Djordje29 - (A šta je sad sa Sergejem, on nije napustio projekat već je najurio radnike?) - - Eto oko toga ima dosta magle i svašta se priča ali ja mislim da je Dezodor u kontaktu sa njim. Još nešto od Lexotrona (Gameru.ru -juče ; Google translate) Link : Gameru.net - Spoiler:
Yesterday, 17:04 Post # 8083
guys .. we all have more in addition to the virtual and real life, and unfortunately willing to work hard from morning to night on a project One unit, I was lucky with the time, so there is time to work on dense than I can, but otstalnym not particularly as a result of the work is small steps, and all sorts of betting and other patsanskie muddied will not help, everyone works according to their capabilities and skills, that's all, and when the amount would result in a viable public viewing unknown
ps I would put the time of release of the project - when it's done, but that's me, everyone on this score in the team their opinion, we are the people
Last edited by sadd on Wed 5 Sep 2012 - 15:31; edited 4 times in total |
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 11:59 | |
| I ja ću kupiti LA ako se pojavi u prodaji, za kolekciju. Mislim da se radi na tome da LA upotpuni prazninu između dva serijala, pa je po toj logici stvari možda moguće, krajem 2013. i početkom 2014. za očekivati S.T.A.L.K.E.R. 2, pod uslovom da LA izađe do kraja godine, ako ne, možda i u tom periodu krene TV serija za ostatak sveta da upotpune prazninu. A šta je sad sa Sergejem, on nije napustio projekat već je najurio radnike? |
|
| |
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 14:23 | |
| @sadd Molim te izbegavaj ovu opciju "updown" za tekstove.Za mene to prebrzo ide da bih stigao da pročitam.Radije stavljaj pod spojler.Kad nešto ubaciš iz google translate, uvek stavi i link za original stranu da bi oni koji se snalaze sa ruskim jezikom (ili nekom drugom) mogli da pročitaju originalni tekst. Što se tiče Sergeja i Zolike, kome tu nije jasno da oni odavno nešto šuruju u planiraju.Zašto niko, baš niko iz moderske zajednice nije dobio source code od X-Ray engine , izuzev Zolike?Još nisam čuo da je i jedan developer, tek tako na lepe plave oči, dao poluanonimnim amaterima svoj source code od komerijalne igre (izuzev našeg MrEARTHSHAcKER-a).Možda drugi nisu tražili pa zato i nisu dobili, hehe.Da je Archara tražio, možda bi i dobio source code, ali izgleda nije tražio. Da su planovi postojali između ove dvojice, to je nesumnjivo.Da lisu propali i da li postoji još uvek neka šansa da uspeju, to možemo samo da nagađamoSimtomtično je i to da dezodor već duže vremena Dez0vawe više ne zove Team, već "ouar company". |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 15:49 | |
| @purke62 Najprije, znam da bi morao upotrijebiti još jedan edit, ali... "Da lisu propali i da li postoji još uvek neka šansa da uspeju, to možemo samo da nagađamo" Još nešto sa iste stranice malo niže: Quote - Spoiler:
PS: and what was with Steam version?
Loxotron: depends on whether the GSC like our achievements, wait and see
i na ruskom : Gameru.net Ja mislim da tu ne treba ništa više da se kaže!. Edit Za one koji znaju ruski Možda pokoji info: Youtube I @purke62 nešto novo na Pm |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 22:56 | |
| Znači, Mađar se dokopao source coda?! |
|
| |
PoWeR Master
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 5 Sep 2012 - 22:59 | |
| - MarkedOne8 wrote:
- Znači, Mađar se dokopao source coda?!
Nerazumem se u modovanje, Za cega je vazan tah source code? |
|
| |
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 6 Sep 2012 - 1:06 | |
| To bi ti najbolje objasnio MrEARTHSHAcKER.Originalno je X-Ray engine pisan u programskom jeziku C++.To znači , uprošćeo, da svako ko zna C++, a ima ispred sebe engine pisan u izvornom obliku, zna šta tu piše i o čemu se tu radi.Na koji način funkcioniše i kako je konstruisan "motor igre".To je kao kad ti odeš na neki sajt gde se piše engleskim jezikom i ti sve kapiraš, a kad odeš na ruski sajti, nemaš pojma o čemu se tu radi.Međutim, procesor ne razume ni C++, Java,Python , Lua i ostale jezike programera osim 0 i 1."Ima struje-nema struje".Znači, procesor ne razume slova (pa čak ni našu ćirilicu ) i služi se samo sa dva znaka, 0 i 1.Zato se svaki program mora binarizovati, odnosno, prevesti na jezik procesora.To se radi pomoću Compilera. Kad se to uradi, onda nema nazad.Kao kad od vola napraviš salamu, a od salame teško da se napravi vo, uz svu dobru volju i dobar "hardware". Kad pogledaš u folder "bin" u Stalkeru, videćeš gomilu .dll fajlova i .exe fajlove.Sve je to engine, motor koji pokreće igru.On komunicira sa tvojim hardware na oređen način, i daje mu instrukcije kako, kad i šta da odradi. To znači, ako imaš engine u izvornom kodu (sorce code) onda znaš (ako imaš znanje barem kao naš MrEARTHSHAcKER) kako sve to funkcioniše i možeš da sve to menjaš po svojoj volji i da usavršavaš ili da nešto zabrljaš pa da ništa ne radi.To zavisi od talenta. |
|
| |
djordje29 Veteran
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 6 Sep 2012 - 7:35 | |
| Pa zar X ray ne može da se krekuje, obzirom da se danas sve živo krekuje, klokuje, rutuje...? |
|
| |
Placenik Veteran
Broj poruka : 407 Datum upisa : 2010-11-07 Godina : 41 Lokacija : Salzburg, Austrija Raspoloženje : Zloglasno
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 6 Sep 2012 - 13:19 | |
| Djordje29.
Krekovanje je razbijanje sifre programa ili igre da bi bilo full funkcionalno.To je kao kad imas recimo orginalnu igru ili neki program sa licenciranom sifrom pa je posle instalacije uneses da bi bilo full funkcionalno.A kad nema te sifre onda se vrsi razbijanje sifre i uradi se krek za tu igru ili program da bi bilo full funkcionalno kao i sa normalnom sifrom.Samo tu imaju male razlike izmedju originala i kreka,a takva razbijanja znaju programeri,hakeri itd. A sad source code je nesto drugo, cemu sluzi,to je zastita za engine,zbog kradje engine-a ili preuredjivanja.Kao sto je to naveo kolega purke62.Recimo kad bi imao taj source code od X-Ray i ako si programer,mozes da napravis potpuno novu igru na X-Ray nevezano za stalker serijal,kao kad bi recimo napravili novi Call of Duty serijal na X-Ray enginu. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 6 Sep 2012 - 19:19 | |
| I nešto novo sa Moddb-a - mislim da je taj (mora da je rus!) [preveo] što ima u videu dolje. Youtube Dio1: - Spoiler:
So this is how things went with financing S.T.A.L.K.E.R. 1 in which some part took small German company Deep Silver and payments came only closer to end of year. But S.T.A.L.K.E.R. 2 was financed by GSC itself. Why? Probably because of that talking with Dean Sharp after what, THQ had to pay for beta. Big independent developers became unnescessary. With developers who are under your control, you can do everything - you can release t-shirts with game logo and other products, you can sell rights on game, you can sell license to allow to make game porting for mobile phones. In shorter, you control everything. You just order developers to make, and you just take all the money. Once THQ understood that it will finish S.T.A.L.K.E.R. under same conditions as it was started by simply paying for it and releasing worldwide, THQ lost interest towards GSC and S.T.A.L.K.E.R. because as I already told, independent developer and large publisher as THQ simply is not so interesting.
Thats why large developers are forced to work with small publishers like Deep Silver and they can pay just for some add-on which might cost them just 1'000'000. Game like S.T.A.L.K.E.R. 2 could cost about 10 millions. And so, S.T.A.L.K.E.R. 2 was financed by themselves. Developing began on their own engine.
Dio2: - Spoiler:
And, in my opinion, it was their mistake. From very beginning, idea was to make S.T.A.L.K.E.R. 2 on CryEngine3, made by German company and on which Crysis was made. At that time, this engine cost only 1 million dollars and now it costs even less, and make game on this engine. Other option was to develop own engine. It was much better for those who were making game. Firstly, its more ambicious to make own engine as its better or portfolio and easier to work on own engine and your own engine could be more precise for your needs. You simply can't buy engine and already start making game on it, as first, you need to understand what is what.
Developer collective convinced Sergey to make their own engine. I know that at beginning, people didn't like idea of creating S.T.A.L.K.E.R. 2 on alien engine, but if S.T.A.L.K.E.R. 2 was being developed on CryEngine, today, we probably arlready would be playing S.T.A.L.K.E.R. 2. Or atleast its release could be in next months. And maybe you even wouldn't like S.T.A.L.K.E.R. 2 on CryEngine.
Dio3: - Spoiler:
There are many rumours about S.T.A.L.K.E.R. 2 project closure. Some even said some specnaz was in all this. And actually it was. In corrupted county with weak laws usually some people like to get some of foreign money. At some time there was even a guard in GSC building who watched cameras and opened doors only for some people. But this specnaz thing was already over long before GSC closure and it acually didn't played any role into this.
If they continued developing game (on their own engine), it probably wouldn't be released sooner than middle of 2014 and at that time, computer games would already be less important. If you take a look now, lots of games are being developed for touchpads, consoles.
Sergey didn't comment GSC closure. Only one - game project was closed by personal reasons. And how much you don't like Sergey, I think he made correct answer. He took all guilty on himself.
Dio4: - Spoiler:
If you think again, nobody is inferior to you, world is not under your control. Strong people take world under control, but weak people allow themselves to be taken under control.
Sergey is strong and it was his rights to do that. S.T.A.L.K.E.R. 2 was closed. So, S.T.A.L.K.E.R. book serie began again but same time S.T.A.L.K.E.R. 2 was closed. It wouldn't be good to end this on sad note.
Even if right on S.T.A.L.K.E.R. 2 was no sold, this thread is not closed yet. Someone is making Lost Alpha which has big chances of becoming fully stand-alone game in S.T.A.L.K.E.R. series.
Some negotiations are happening, book series are being released and topic is still alive. And developing such heavy project as S.T.A.L.K.E.R. 2, which as I already told, woudln't be released sooner than middle of 2014 or maybe even in 2015 when lots of fans already might have forgot about it. And these news on S.T.A.L.K.E.R. 2 project closure didn't put an end of this. In my opinion, such move even gave new ideas.
Moddb @purke62 Ako si testirao onaj packer sa moga linka i sviđa ti se, slobodno ga stavi ovdje ili u koji drugi topic. - Spoiler:
I stvarno bi bilo dobro da staviš onu verziju igre, da vidim što si imao na umu.
|
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 6 Sep 2012 - 21:24 | |
| Krekovanje JESTE rešenje ali gotovo nemoguće.Kada se igra krekuje, tada se menja njen .exe fajl.Menjaju se samo najosnovnije komponente i to one koje su vezane za validnost igre.Toliko može da se izmeni, ali sve preko toga bi bilo sve teže i teže a mnogo toga bi bilo potpuno nemoguće. |
|
| |
sadd Administrator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sat 22 Sep 2012 - 23:22 | |
| Dezodor treba nekog za rad (popravke) na modelima, - Quote :
- dezodor
dezodor 1hour 5mins ago says:
we need a volunteer modeler now, asap. need to fix some objects, but we are overhelmed and have only 2 modelers, but they have too much work to do in too short time. if anyone reads it, and has experience in using xray plugins + maya or max, then contact me.
LA Moddb možda bi tko od vas...!?! |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sat 22 Sep 2012 - 23:49 | |
| Rano se on setio, što se mene tiče. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lost Alpha mod | |
| |