|
|
Author | Message |
---|
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27
| Subject: Re: Lost Alpha mod Mon 25 Dec 2017 - 14:50 | |
| Lost Alpha DC 1.4005 Extra Edition http://www.dezowave.com/1.4005_changelog.txt
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-dc-14005-extra-edition |
|
| |
AlfaStalker Experienced
Broj poruka : 99 Datum upisa : 2014-05-17 Godina : 49 Lokacija : černobil Raspoloženje : Братишка из спецназа
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 26 Dec 2017 - 10:48 | |
| Pozdrav svim stalkerima ....... vidim da je novi mod izašao 1.4005 ... samo pitanje za Tajlera .... instalira li se preko novog L.A. ili je posebna instalacija za sebe. |
|
| |
Tajl3r Moderator
Broj poruka : 167 Datum upisa : 2012-10-27 Godina : 37 Lokacija : RH
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 26 Dec 2017 - 20:27 | |
| - AlfaStalker wrote:
- Pozdrav svim stalkerima ....... vidim da je novi mod izašao 1.4005 ... samo pitanje za Tajlera .... instalira li se preko novog L.A. ili je posebna instalacija za sebe.
Posebna tu link sve u jedan http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v14005-dc-torrent _________________________________________________ |
|
| |
Miha Experienced
Broj poruka : 130 Datum upisa : 2017-05-22 Godina : 20 Lokacija : Sume Pripjata
| Subject: Re: Lost Alpha mod Tue 26 Dec 2017 - 22:41 | |
| kako mogu da skinem ovaj mod i koji deo stalkera treba? |
|
| |
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Lost Alpha mod Wed 27 Dec 2017 - 16:33 | |
| - MiksaMV wrote:
- kako mogu da skinem ovaj mod i koji deo stalkera treba?
Imas na stranici koju je Tajl3r ostavio u svojoj poruci . Mozes preko torenta sve odjednom ili iz delova pa da raspakujes. To je samostalan mod ne treba mu ni jedna igra da se instalira preko. Narode jel probao neko ovu najnoviju verziju igre. Ja se nesto mrcvarim sa njom ,a presao sam LA staru verziju 2 puta bez ikakvih problema , medjutim sada sam skinuo ovu novu al cvrc. Pise mi your video card doesn't meet game requirements. Ruku na srce kartice jeste stara ali sam staru verziju igrao bez ikakvih problema , medjutim od 1.4005 nesto zeza. Navodne je resenje da se u user.ltx izmene podesavanja sa high na low , ali problem je sto igra ni ne napravi taj fajl izbaci na samom pocetku. Ima li neko ideju sta mi je ciniti , da li podesavanja mogu da se izmene bez tog fajla nekako. Update : Uspeo sam na kraju. Problem je bio kranje banalan , instalirao sam ponovo DirectX , koji je jos za vreme instalacije pokazao neku gresku , da instalacija nije bila dobra, ali ja nisam obracao paznju. |
|
| |
AlfaStalker Experienced
Broj poruka : 99 Datum upisa : 2014-05-17 Godina : 49 Lokacija : černobil Raspoloženje : Братишка из спецназа
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sat 13 Jan 2018 - 22:05 | |
| Srećna nova godina svima kratak opis novog L.A.
Ispeglali su podosta greške ali su napravili totalni smor od igre jer kiša pada skoro cijelo vrijeme i tako smeta za gledanje da oči bole od naprezanja da ugledaš stazu kojom ideš a tek kad treba da pucaš ne vidiš metu kako treba. .......... zna li neko kako da se otkloni taj efekat ..bijele kiše... i alo može neko da postavi link od ekstraktora za prebacivanje fajlovA U GAME DATA jer trči kao neka baba po deset minuta mu treba od Sidorovića do Agroproma .... mogli su tu malo pojačati makar brzinu.
|
|
| |
Pr3D@tor Administrator
Broj poruka : 379 Datum upisa : 2010-03-10 Godina : 36 Lokacija : Pozarevac , Srbija
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 14 Jan 2018 - 2:09 | |
| I gde je tu uzivanje? Gde je tu avantura? Realisticnost? Ako uklonis kišu samo zato što ti smeta ili ''pojačaš" brzinu trka? |
|
| |
Nemanja95 Experienced
Broj poruka : 175 Datum upisa : 2011-12-07 Godina : 29 Lokacija : Скадовск, Затон
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 14 Jan 2018 - 8:16 | |
| Evo i ja igram ovu poslednju verziju , sta znam nisam nesto odusevljen , a koliko su ga samo najavljivali , ocekivao sam da ce biti bolje. Dosadilo je vise igrati iste mape , pa i redizajnirane i maltene iste zadatke kao u SoC , plus smo te mape igrali u CS malo izmenjene , aman dosta vise , smislite nesto novo. Ogromne mape , koje su pravljene cini mi se samo da bi se kazalo da ih ima mnogo , mnoge polu puste , sta znam , CoP je sa samo tri mape postavio bar za mene visoke standardne koje LA nije ni blizu da preskoci. Ne kazem da je LA katastrofa od igre , ali nije ipak to to bar meni. |
|
| |
AlfaStalker Experienced
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 14 Jan 2018 - 11:12 | |
| gde je tu uzivanje? uživanje je svakako dok se vraćam stalkeru evo desetak godina a imam preko pet terabajta raznih igara , ..... nego je smorno kad pada kiša koja je bijele boje kao mlijeko i gusta da ne vidiš desetak metara ispred sebe . zato sam pitao za ekstraktor da makar brže hodam kroz prostore gdje nema nikoga i ništa a već znam mape i postavljene neprijatelje napamet. |
|
| |
Tajl3r Moderator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 14 Jan 2018 - 13:27 | |
| nekuzim ni ja imas Ladu nemoras ni trcat uokolo ali evo http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/addons/carryweight inace na njihovoj stranici mozes naci masu dodataka za igru pa malo pregledaj _________________________________________________ |
|
| |
AlfaStalker Experienced
| Subject: Re: Lost Alpha mod Sun 14 Jan 2018 - 20:34 | |
| Hvala po stoti put bratu Tajleru koji uvijek izađe u susret........ znam da imaju mnogo podataka kao i na ovoj našoj ali me oči zabolile od traženja .... Veliki pozdrav. |
|
| |
S.T.A.R.A.C. Experienced
Broj poruka : 104 Datum upisa : 2011-01-31 Lokacija : Flatrth
| Subject: Re: Lost Alpha mod Mon 29 Jan 2018 - 23:12 | |
| Imam water flicker bug, AMD graficka. Ima li kakv fix osim dx9 opcije? |
|
| |
Tajl3r Moderator
| Subject: Re: Lost Alpha mod Fri 9 Feb 2018 - 16:17 | |
| @ hmm neznam nisam ima problema kad sam odigra igru na 1.3 verziji isto AMDa graficka gleda i po netu da nema nikakvih rjesenja osim dx9 i instaliranje drajvere za graficku iz 2016 g. staje po meni glupost,Jednostavno se kosi amd i dx...
HD pack za modele,ne treba nova igra ide na stari sejv.
http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/addons/hd-pack-for-lost-alpha-extras _________________________________________________ |
|
| |
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: Lost Alpha mod Thu 20 Dec 2018 - 9:56 | |
| S.T.A.L.K.E.R. Lost Alpha v1.4007 Developer's Cut torrent: https://www.moddb.com/mods/lost-alpha/downloads/stalker-lost-alpha-v14007-dc-torrent?fbclid=IwAR0_9sfUTZqQRHt58_5B5ORJGles3ulSf6gqRPKTVuCF0mi5rEkWpdXi9to |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Lost Alpha mod | |
| |
|
| |
|