|
|
Author | Message |
---|
StalkerSumadinac Experienced
Broj poruka : 176 Datum upisa : 2013-02-20
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Fri 1 Mar 2013 - 22:14 | |
| Pk da se vratimo onda na temu,jednom sam zavrsio SoC odradivsi sve komplet cvestove osim jednog jer me je mrzelo da se vracam kod Sidorovica po ko zna koji put,pa me zanima ima li neko ko je bio jos ludji od mene da non stop mota sve tadatke koji mu se serviraju i da je zavrsio igru sa svim uradjenim zadacima i maltene od svakog npc-ija,ima li uopste kraja,ono kao dodjes do svakoga u igri i on naprosto nema vise sta da ti ponudi..... |
|
| |
MarkedOne8 Pro Spammer
Broj poruka : 956 Datum upisa : 2010-07-04 Lokacija : Vršac Raspoloženje : XD
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 2 Mar 2013 - 12:25 | |
| To je praktično nemoguće jer uvek i svugde imaš opciju da uzmeš zadatke kao što su da očistiš jazbinu nekih mutanata, da nađeš neki artifakt... |
|
| |
flexerca Administrator
Broj poruka : 340 Datum upisa : 2012-03-02 Godina : 45 Lokacija : Cazin, BiH Raspoloženje : Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 4 May 2013 - 11:39 | |
| Pozdrav stalkeri. Tražim par dobrovoljaca koji bi testirali prevod za SoC, i to za Complete mod. To znači da bi morali preći igricu od početka do kraja, forsirajući dijaloge i zadatke, a sve u cilju ispravljanja eventualnih grešaka u prevodu, tako da možemo lansirati završnu verziju prevoda, te je ponuditi široj javnosti. Svi zainteresirani mogu mi se javiti na pm, kako bi dobili detaljnija uputstva. |
|
| |
dalibut Zombie
Broj poruka : 2 Datum upisa : 2013-05-23
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Tue 28 May 2013 - 5:42 | |
| - flexerca wrote:
- Pozdrav stalkeri.
Tražim par dobrovoljaca koji bi testirali prevod za SoC, i to za Complete mod. I sta bi na kraju sa prevodom za SoC za Complete mod ? Jel ovaj prevod iz prvog posta radi sa Complete modom za SoC ? |
|
| |
sadd Administrator
Broj poruka : 928 Datum upisa : 2012-01-31 Godina : 54 Lokacija : Slovenija
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Tue 28 May 2013 - 11:17 | |
| - dalibut wrote:
- I sta bi na kraju sa prevodom za SoC za Complete mod ?
Jel ovaj prevod iz prvog posta radi sa Complete modom za SoC ? Prijevod za test SoC Complete možeš da skineš ovdje - SoC-complete-mod(prijevod) |
|
| |
dalibut Zombie
Broj poruka : 2 Datum upisa : 2013-05-23
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Tue 28 May 2013 - 15:25 | |
| |
|
| |
dusanbbgk Zombie
Broj poruka : 5 Datum upisa : 2014-08-02 Godina : 33 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 2 Aug 2014 - 1:00 | |
| Pozdrav,
skinuo sam ovaj prvi deo stalker serijala i ako neko moze da mi objasni kako da ubacim prevod i odakle da ga skinem!? Da li je ona beta verzija u prvom postu konacna ili...? |
|
| |
Sumadinac Experienced
Broj poruka : 64 Datum upisa : 2014-03-06 Godina : 24 Lokacija : Obrenovac Raspoloženje : Faction Fronts mod za ShoC
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 2 Aug 2014 - 8:12 | |
| За превод питај члана "flexerica" , он има најновију верзију . А што се тиче инсталације , само копираш "gamedata" фајл који добијеш , у фолдер где си инсталирао Сталкер . |
|
| |
dusanbbgk Zombie
Broj poruka : 5 Datum upisa : 2014-08-02 Godina : 33 Lokacija : Beograd
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 2 Aug 2014 - 12:39 | |
| - Sumadinac wrote:
- За превод питај члана "flexerica" , он има најновију верзију . А што се тиче инсталације , само копираш "gamedata" фајл који добијеш , у фолдер где си инсталирао Сталкер .
e, hvala puno... poslacu mu pm da mi sibne link... |
|
| |
dovicde32 Zombie
Broj poruka : 2 Datum upisa : 2022-04-08
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 9 Apr 2022 - 18:51 | |
| nece da mi sejva igricu moze pomoc
|
|
| |
Shock Novice
Broj poruka : 26 Datum upisa : 2021-04-16 Godina : 19 Lokacija : Zaton
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Thu 14 Apr 2022 - 18:05 | |
| - dovicde32 wrote:
- nece da mi sejva igricu moze pomoc
Imao sam ovaj problem pre, treba da ides u folder od igrice i da nadjes fsgame dokument i da ga otvoris zatim nadji ovaj "kod" i stavi lokaciju ovog STALKER-SOC da bude u folderu gde je igrica. I onda bi trebalo da radi normalno $app_data_root$=true|false|D:\Games\STALKER-SOC\ |
|
| |
zeusva Novice
Broj poruka : 40 Datum upisa : 2012-02-23 Godina : 36 Lokacija : Valjevo
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Sat 11 Feb 2023 - 19:18 | |
| I posle 10 godina opet krecem ispocetka stalker.. |
|
| |
Kostov Experienced
Broj poruka : 108 Datum upisa : 2019-08-06
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski Tue 14 Feb 2023 - 16:17 | |
| - zeusva wrote:
- I posle 10 godina opet krecem ispocetka stalker..
Dobro došao. Preporučujem ovaj noviji prevod. |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Prevod SoC na srpski | |
| |
|
| |
|